Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 75 от 106 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Колега , от къде тръгна и докъде стигна !
    Ако ти се чете , защото няма как да ти се обясни с две думи , ето - http://en.wikipedia.org/wiki/3D_film...zation_systems .

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от andronoff Виж публикацията
    Как става работата с тия 3Д очила? Има някакви лепенки на стъклата - синя и червена, те за какво са? Сигурно задавам тъпи въпроси, ама..
    Опростено казано:
    За активното 3Д
    Обикновенната камера /2Д/ има един обектив и снима поредни кадри със скорост 24 кадъра в секунда.
    3Д камерата има двоен обектив/ляв и десен/. Съответно първият заснет кадър е през левият обектив , следващият е през десният обектив и така нататък - редуват се. Тоест имаме ляв, десен, ляв, десен....и така нататък кадър.
    Телевизорът ги показва в същият ред и за да се получи 3Д ефекта е необходимо лявото ти око да вижда само левите кадри, а дясното само десните. За целта се използват LCD очила с активен затвор, които синхронизират работата си с телевизора посредством блутут връзка. Когато на телевизора се изобразява левият кадър - лявото стъкло е отворено, а дясното е блокирано за да не може дясното око да го види. съответно когато се изобразява десният кадър - дясното стъкло е отворено, а лявоото е блокирано за да не може лявото око да го види.

При пасивното 3д
    На екрана на телевизора има залепен поляризационен филтър. Съответно левите кадри са поляризирани вертикално, а десните хоризонтално. Стъклата на очилата имат различна поляризация, за да може дясното око да вижда само кадрите с хоризонтална поляризация , а лявото само кадрите с вертикална поляризация.

Чети
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%86%D0%B0.html

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Аве люде, как стои въпроса с камерата за скайпа - връзваш към комп (тъпо-компа пак е зает) или връзваш през USB и умното тв си я познава? Не ми е нещо ясен този момент?
    Поздрави!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gunoff Виж публикацията
    Аве люде, как стои въпроса с камерата за скайпа - връзваш към комп (тъпо-компа пак е зает) или връзваш през USB и умното тв си я познава? Не ми е нещо ясен този момент?
    Поздрави!
    Купуваш си камерата която е предназначена за съответният модел телевизор. Свързваш я към USB входа и стартираш Скайп от менюто на телевизора.

Забележка: някои модели телевизори имат вградена камера.

Камерите за компютър не стават за телевизора!!!

http://www.engadget.com/2013/09/06/lg-77-inch-curved-uhd-oled/

[areadvd.de]...IFA 2013:new Sony KDL-50W685A (with 3D passive polarized glasses)...http://www.areadvd.de/tests/ifa-2013...iten-von-sony/

Превод google de to en

[sony.be]...Sony KDL-50W685A...http://www.sony.be/lang/nl/product/t...cd/kdl-50w685a

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Предполагам под 100 лв камера няма?
    И да те попитам още нещо, ако не възразяваш!:rolleyes: - Вярно ли е, че на 3Д телевизорите SD сигнала изглеждал по-зле в сравнение с 2Д моделите? Не говорим за конвертиране от 2Д в 3Д.
    Благодаря!
    Този пост е редактиран от gunoff; 07-09-13 в 20:43.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

1. Не - няма под 100 лева.
    2. Не е вярно!

8.  

9. Тук е от
    Sep 2013

Дали топлината влияе зле на ЛЕД телевизорите? Питам защото на 1,5 метра от телевизора зимно време ще гори печка от тея големите с водни ризи дето са и се чудя дали няма да развали телевизора. На стария панасоник, който е в момента на това място, до сега му няма нищо, а са минали доста зими, но на LG-то, което мисля да взема не съм сигурен как ще му се отрази.

10. Member
    Тук е от
    May 2011

Здравейте,от днес съм горд собственик на LG47LA690.Ще имам много въпроси,и може би ще стана досаден,но вие ще ми помагате.препоръка за стойка за стена на първо време ще ми е полезно.....Благодаря предварително......

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от rocky Виж публикацията
    Дали топлината влияе зле на ЛЕД телевизорите? Питам защото на 1,5 метра от телевизора зимно време ще гори печка от тея големите с водни ризи дето са и се чудя дали няма да развали телевизора. На стария панасоник, който е в момента на това място, до сега му няма нищо, а са минали доста зими, но на LG-то, което мисля да взема не съм сигурен как ще му се отрази.
    Като всеки ел уред си има температурен режим на работа до 40 градуса и над тази температура, възможността за дефектиране се увеличава. Поне кондензаторите ще съхнат по-бързо. Постави го по-далеч поне на 2 метра от печката.

Цитат Първоначално публикувано от salky Виж публикацията
    Здравейте,от днес съм горд собственик на LG47LA690.Ще имам много въпроси,и може би ще стана досаден,но вие ще ми помагате.препоръка за стойка за стена на първо време ще ми е полезно.....Благодаря предварително......
    Честито :rolleyes: и да го полееш със съседката...
    GOLDEN BRACKET 700-M2 FIXED 65" :: Стойки за стена :: Стойки за стена :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SONOROUS SUREFIX 340 :: Стойки за стена :: Стойки за стена :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

12. Тук е от
    Sep 2013

Здравейте. Имам нужда от съвет при избора на 32" нискобюджетен(500-700лв.) телевизор. Попрочетох малко по темата тук във форума, и като цяло останах с усещането, че с парите с които разполагам, каквото и да избера, все ще е един вид компромис. Ще се ползва предимно за гледане на филми(също през usb/pc), мачове и т.н. Та спрял съм се на няколко модела, предимно по външен вид, които се вписват в бюджета ми.
    KDL-32R421A | Всички 32-инчови / 80 см LCD TV екрани | Функции | KDL32R421ABAEP | KDL32R421A | Sony
    LG 32LM3400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket BulgariaLG 32LN5400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 32PFL3158H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 32PFL3208H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Благодаря предварително за помощта.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Привет
    Щом ще ги ползваш за гледане на филми през USB последните два модела ги забравяш /+ това менюто им е тежко/.
    LG има добра подръжка на формати и субтитри, а ето ги поддържаните формати и от KDL-32R420A
    Sony : проблеми с KDL-32R420A ? намерете съвети и решения от Sony

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

16. Тук е от
    Sep 2013

Благодаря за мнението. Приятелката ми има слабост към Philips и си е харесала този модел
    39PFL3108H/12 Philips 3100 series Full HD Slim LED TV 39PFL3108H 99 cm (39&#34 Full HD 1080p DVB-T/C with Digital Crystal Clear - Philips Support Бил на промоция в Метро.

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Е това може и да се окаже проблем - фактора " жена " . Харесват на външен вид и после ..... Ниските серии на Филипс стават , но за телевизия !
    И нали беше 32" ?

18. Тук е от
    Sep 2013

Беше... допреди да се намеси приятелката ми и съшо така зашото според парите ми, избора при 39"+ става по-малък.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 106 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе