Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
palikari
дизайна за мен е важен елемент,тр да ме кефи и когато е изключен.Булсата няма как да го сменя,коментирано е защо.
Явно жена ти избира вместо теб...
И какво му е лошо на дизайна ?
Panasonic TX-P65VT60E Téléviseurs plasma - Hifissimo
Ако изчакаш до Декември това ще се появи в Технополис
Panasonic TC-L65WT600 - VIERA 65 Class WT600 Series Ultra HD TV (64.5 Diag.) - Overview
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Аз разбирам от майтап,приблизителния бюджет и марките съм ги написал-около 4500,LG,самсунг ииии дай боже сони на промоция.Ще дам пример-Синема визията на LG ми харесва,разгледах го добре преди 10ина дни,когато купувахме сонито в технополис.
На SONY KDL-55HX955 му е прекрасна цената, но гледам, че е наличен само в един магазин, та не се знае каква му е историята.
Иначе е прекрасен телевизор с FULL LED Local Dimming и OptiContrast Panel.
Цитат:
palikari
Аз разбирам от майтап,приблизителния бюджет и марките съм ги написал-около 4500,LG,самсунг ииии дай боже сони на промоция.Ще дам пример-Синема визията на LG ми харесва,разгледах го добре преди 10ина дни,когато купувахме сонито в технополис.
Щом си фен на Сони: SONY KDL-55W905ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Щом разбираш и от майтап: SONY KD-55X9005ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria:rolleyes:
Здравейте! Интересувам се понеже ще взимам телевизор за село - 32" има ли значение дали ще е 1080p или 720p?
Ще се гледа Bulsat.
Колебая се между http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-32LN5400-LED
и
SAMSUNG UE-32F4000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Аз си мисля, че Samsung-а е по-добрър?
Цитат:
Dominator
Не съм виждал моделите на живо, но търси с IPS, понеже 32" VA панели не са много на ниво.
Относно резолюцията, ако ще гледаш СД няма смисъл, ако ще гледаш и ХД, според мен да, въпреки малкия диагонал.
Сонитата са добър вариант,проблема е,че са 55,аз забравих да спомена,че сега гледам 46V2000,скока ще малък.
11" са почти 30 см , така че хич няма да е малък скока , но "дай боже всекиму" както се казва ;) - SHARP LC-60LE752E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - като дизайн напомня ЛГ , а картината според мен е по-добра .:Drinks:
Цитат:
palikari
Сонитата са добър вариант,проблема е,че са 55,аз забравих да спомена,че сега гледам 46V2000,скока ще малък.
Сори за офтопика, но се сетих за една приказка. :)
Цитат:
Не може хем к@ра до края, хем душата в рая.
:Drinks:
Цитат:
pilot
Не съм виждал моделите на живо, но търси с IPS, понеже 32" VA панели не са много на ниво.
Относно резолюцията, ако ще гледаш СД няма смисъл, ако ще гледаш и ХД, според мен да, въпреки малкия диагонал.
Предвит това, че съм очарован от F6500, който е VA не мисля че е лош! IPS-са много бледи цветове... според мен! Телевизора ще се гледа от 1,5 - 2м. така че не мисля че ще е проблем, ако е 720p.
Цитат:
svetlio1
Светльо,съжалявам,но някак си не мога да се убедя,че 60инча за 1000 долара означава добър ТВ.А и с дизайна на Синема модела 60 инча на LG не виждам нищо общо.
Според мен първо трябва да отсееш тв като картина , а после да "търсиш" дизайна ;) - набележи 3-4 модела и гледай на живо , като внимавай и за DSE , че с тия edgeLED и 55-60" ме съмнява да уцелиш хем дизайн - хем картина . Успех ! :Drinks:
На този етап като фаворит се оформя LG60LA860V.То е ясно,че ще се гледа,но в Технополис още не са осигурили Булсатком за съжаление.Така че,няма как да добия реална представа от към телевизия.Но все си мисля,че с HD приемника няма да е толково зле.Поне 3Dто на първо четене ми хареса.
Цитат:
palikari
На този етап като фаворит се оформя LG60LA860V.То е ясно,че ще се гледа,но в Технополис още не са осигурили Булсатком за съжаление.Така че,няма как да добия реална представа от към телевизия.Но все си мисля,че с HD приемника няма да е толково зле.Поне 3Dто на първо четене ми хареса.
Реална представа за SD телевизия ще добиеш, като метнеш на флашка тестови SD видеа /576i, 480p/. И да с HD приемника ще е почти толкова зле, не очаквай чудеса от ъпскейлнат сигнал.