Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
:))Само ако си абонат на Булсатком
Недостатъци на Булсатком
- качеството на 50% от каналите е доста под средното и е видимо по-лошо от средностатистическа цифрова кабелна телевизия, която можете да гледате директно с цифровия тунер на телевизора си.
- нямат сателитни сигнали ловени в мастер контрола ,които да са в 1920х1080, всичко е или 1280х1080 или 1440х1080. Toва се прави за спестяване на битрейт и за по-малко товарене на енкодерите.
- вградени субтитри в Discovery (по-добре да са DVB)
- свалят/режат/ резолюцията до 1280x1080 - за спестяване на bit rate/наем на транспондери/.
- свалят/режат/ резолюцията на Planeta HD до 1280x1088 звук (mp2, 128 kbit/s!)
- орязани функции в менюто на приемниците им и такива без HDMI изход - може да замените старият приемник с нов /с HDMI порт/- след доплащане от 20лв.
Off-topic
Vivacom TV по-добре ли са като качество в сравнение с Bulsat?
Мисля, да сменя Bulsat на село с Vivacom?
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Здравейте. Може ли дадете мнение за TOSHIBA 32L2333 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Картина, плеър? Или нещо друго в този клас. Благодаря ви предварително.
Цитат:
horus92
Samsung F4000,
LG 32LN540B
Dominator
От трън , та на глог !:Drinks:
Цитат:
svetlio1
От трън , та на глог !:Drinks:
За Булсата ли?;-)
P.S. Мерси!
Да , ;) редактирах ,че не съм видял вече пуснатите въпроси .
Toshiba 46TL938 за 1000 лв. е в момента в Карфур. Май няма конкуренция за тази цена и такъв размер. Ако изискванията за телевизор са:
- гледане на ефирна цифрова телевизия
- гледане на филми от флашка и от компютъра, свързан с hdmi кабел
- ползване на телевизора като монитор за интернет (през компютъра)
добър избор ли е?
Да не би ниската цена да си има причина.
Цитат:
asasho
.....
Не е от моделите за 2013 , но като ТВ си е доста приличен . Всеки си има търговска политика и сам си определя продажните цени на стоките .
Цитат:
asasho
Toshiba 46TL938 за 1000 лв. е в момента в Карфур. Май няма конкуренция за тази цена и такъв размер. Ако изискванията за телевизор са:
Отиваш на място и проверяваш дали имат неразпечатана бройка.
Можеш да качиш на флашка цветови заливки и да тестваш за изгорели пиксели и неравномерна подсветка.
Цитат:
Momchil
....цветови заливки и да тестваш за изгорели пиксели и неравномерна подсветка.
Ако има някъде във форума обяснено какво е това,как се прави, какво да гледам, ще ти бъда много благодарен, ако ми пратиш линк да чета. Много инфо има в този форум.....
Цитат:
asasho
Toshiba 46TL938 за 1000 лв. е в момента в Карфур.
- гледане на филми от флашка
За това попитай колегите собственици на модела - мисля че имаше проблеми със субтитрите.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...D1%82-4-a.html
Искам да купя телевизор за майка ми и мисля, че 32" ще бъде достатъчен (нещо за 500-600лв). Ще гледа главно телевизия от Близу. Бихте ли ми помогнали с избора?
@Atanas Georgiev -----> Samsung UE32F5000