Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
n.hristov79
.............а SAMSUNG UE-46F6400 не е ли 50Hz ?
Да , така трябва да е , но си има софтуерни подобрители на картината .
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Поразходих се до ТМ и ТП, позаседях се пред няколко 50/51" телевизора и гледането на телевизия от 2м дистанция ми се стори доста натоварващо. 46/47" трябва да е максимума, а се чудя дали не върна в играта и по малките 42". При положение че през 90% от времето ще се гледа телевизия SD.
За сега клоня най-много към SAMSUNG UE-46F6400, но не съм обръщал внимание на моделите с 42".
Цитат:
n.hristov79
Поразходих се до ТМ и ТП, позаседях се пред няколко 50/51" телевизора и гледането на телевизия от 2м дистанция ми се стори доста натоварващо. 46/47" трябва да е максимума, а се чудя дали не върна в играта и по малките 42". При положение че през 90% от времето ще се гледа телевизия SD.
За сега клоня най-много към SAMSUNG UE-46F6400, но не съм обръщал внимание на моделите с 42".
За тази дистанция при SD сигнал, всичко над 42 инча ще е много!
Мислих,гледах и между ЕТ60 и F6400 избрах LM660 :oops:
Без някаква сериозна причина,по соломоновски :cool:
6400 малко еднакъв с миналогодишния ми 6100 идва,Панасоника пък няма PVR и така...
Ще правя сранвения поне
Здравейте,
скоро ми предстои покупка на телевизор и се надявам да дадете съвет.
Иска ми се да е 40-42 инчов. Цената, която съм склонен да платя е около 1300 лева. Ще се използва за гледане на спорт от HD телевизионни канали, както и много за HDMI връзка с лаптоп. В далечно бъдеще не е изключено и ползването на конзола.
Желанието ми е да е възможно най-доброто за цената, като същевременно искам възмонжо най-плавна картина.
Бях се спрял на Sony W805, но е малко над цената, която мога да заделя. Не знам дали си заслужава.
Другият вариант ми беше Samsung F6400, но пък той работи на 50 Hz. :(
И последно бях гледал Panasonic TX-L42ET60E. Той поне работи на 100Hz.
Пак повтарям, че искам да е възможно най-плавна картината и разбира се да има ярки цветове.
Процесорите, които са вградени, за подобряване на картината ли служат, или за смарт функциите?
Максимумът, който искам от диагонал е 40 или 42 инча.
Явно някой ден ще трябва да се поразходя из всички магазини, за да ги видя на живо с мое видео как действат.
Здравейте,и аз тука с питане.Изтече информация,че тъщата е склонна да инвестира в смяната на основния ни телевизор та се поогледах за жадуваната 60тица.В темата за Сони споменах,че съм абс.фен на тази марка,но за съжаление бюджета няма да стигне.Явно ще трябва да се насоча към корейците,колкото и да не ми се иска.Бях се насочил почти към LG60LA860V,но преглеждайки темите видях,че Самсунг от серия 8000 е ТВ на годината в една от категорийте/аз загледах 60 UE F8000/.Може ли почти категорично някой да заяви отговорно:вземи този,по добър е от другия?Гледам доста мачове,филмиHD от лаптопа и ТВ Булсатком/сега задължително ще взема HD STB/Надявам се на обективни отговори,непристрастни,ако има желаещи да си кажат мнението за което благодаря.
Къде го гледаш 60F8000?
За такъв размер/пари, задължително трябва да тестваш на място.
Аз бих включил и плазма в сметките - особено щом ще гледаш Булсатком на този размер. :)
Най вероятно съм гледал ревю,видях,че го няма в технотата.Плазмата не я виждам като опция.Самсунга май няма аналог на LG 60 инча на около 4500лв.
:BigGrin Да , интересно ще се получи с Булсат и 60" , особено мач от Ринг-а или ТВ7/Нюз7 :)) - ако имаш възможност помисли за смяна на оператора , че тоя 60" ... В големите размери обикновено Шарп имат интересни модели -
BIG TV 3D LCD LED телевизор Sharp LC-60LE740E - Интермаркет - Интерсервиз Узунови АД - вашият онлайн магазин за уреди за вграждане, вграждане уреди, бяла техника, аспиратори за вграждане, абсорбатори , фурни за вграждане, печки, плотове за вграждане,
BIG TV 3D LCD LED Quattron телевизор Sharp LC-60LE840E - Интермаркет - Интерсервиз Узунови АД - вашият онлайн магазин за уреди за вграждане, вграждане уреди, бяла техника, аспиратори за вграждане, абсорбатори , фурни за вграждане, печки, плотове за в
BIG TV 3D LCD LED Quattron телевизор Sharp LC-60LE857E - Интермаркет - Интерсервиз Узунови АД - вашият онлайн магазин за уреди за вграждане, вграждане уреди, бяла техника, аспиратори за вграждане, абсорбатори , фурни за вграждане, печки, плотове за в
Цитат:
palikari
Най вероятно съм гледал ревю,видях,че го няма в технотата.Плазмата не я виждам като опция.Самсунга май няма аналог на LG 60 инча на около 4500лв.
От какво разстояние ще го гледате?
Освен плазмите на Панасоник, може да погледнеш и Sharp 60LE752. Имай в предвид, че такъв размер се храни с ХД материал.
П.С. Ей, страхотна тъща имаш!:cool:
Цитат:
hristoslav2
дизайна за мен е важен елемент,тр да ме кефи и когато е изключен.Булсата няма как да го сменя,коментирано е защо.
Цитат:
palikari
дизайна за мен е важен елемент,тр да ме кефи и когато е изключен.Булсата няма как да го сменя,коментирано е защо.
Дизайна казваш...:) -----> SAMSUNG PS-64F8500