Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 96 от 106 ПърваПърва ... 46869495969798 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,426 до 1,440 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Дори и да сравняваш стара ревизия на ASV с последно поколение IPS тип матрица, трудно ще видиш по-слабо черно на Шарпа. Пък, ако е X-GEN , въобще. Сигурен ли си, че е Шарп панела. Ако е стара ревизия на Шарп, при гледане под ъгъл, черното леко лилавее.
    То да беше леко....

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Напълно в реда на нещата. Колкото по-нисък клас е модела, толкова по нисък е контрастът.
    Едва ли е бил като IPS, защото телевизорът е с VA матрица. Преди малко искаше да го смениш със LG...

Родителите ти, едва ли ще направят разлика...
    Първо не са родителите ми, а баба ми и дядо ми, но повтарям - не в това е въпроса!
    Ще го сменя с LG, в случай че няма такъв с PVA, или AUO панел.

Панела според hristoslav2 e Sharp.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Dominator

1. Какво точно очакваш от ТВ в този ценови клас? да ти кажа нито един няма хубаво черно
    2. След като е за бабата и дядото мислиш ли че те изобщо ще видят някаква разлика между който и да е модел в този клас?

утре върни и това което вземеш че ще е с неравномерна подсветка...

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu Виж публикацията
    Dominator

1. Какво точно очакваш от ТВ в този ценови клас? да ти кажа нито един няма хубаво черно
    2. След като е за бабата и дядото мислиш ли че те изобщо ще видят някаква разлика между който и да е модел в този клас?

утре върни и това което вземеш че ще е с неравномерна подсветка...
    Въпроса е повтарям Аз да знам, че поне си залужават тези 600лв. Та една Toshiba за тези пари е 40"! Малко ли са 600+лв. за 32-ка? Не мисля така!

5. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Въпроса е повтарям Аз да знам, че поне си залужават тези 600лв. Та една Toshiba за тези пари е 40"! Малко ли са 600+лв. за 32-ка? Не мисля така!
    вземи си един telefunken за 400 ще си заслужава повече от samsung за 600

въпроса ти дали си заслужава за мен е необяснимо защо Samsung поддържат по високи цени от конкурентите явно имат добри продажби

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu Виж публикацията
    вземи си един telefunken за 400 ще си заслужава повече от samsung за 600

въпроса ти дали си заслужава за мен е необяснимо защо Samsung поддържат по високи цени от конкурентите явно имат добри продажби
    Аз по-добре да не взимам въобще, ако ще взимам Краун, мраън, телефункен, телетъбис и тем подобни.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Аз по-добре да не взимам въобще, ако ще взимам Краун, мраън, телефункен, телетъбис и тем подобни.

схванал си основната мисъл

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Е , те Шарп нали отдавна спряха да режат малки панели ? Трябва да е някой много залежал резерв - ако наистина е от старите Шарп , то е по-добре да търсиш АУО - в моето ЛГ (32ЛГ3000) е такъв Шарп и честно казано не съм очарован . По-скоро е Чи-Мей или нещо подобно.
    Въобще не са спряли, а по-скоро са започнали.

Samsung’s purpose is mainly to secure TV panels, especially 32”, 40” and 60”. According to the Quarterly LCD TV Value Chain Report, Sharp has been a key supplier of 40” to Samsung, with more than 400K per quarter, and 60” with more than 200K per quarter in Q3’12. Due to the reduced orders for displays for Apple’s iPad, Sharp has been shifting Gen 8 capacity, which was originally making 9.7” tablet PC panels, to produce 32” LCD TV panels for Samsung. With the Taiwanese retreating from supplying 32” panels, Samsung is eager to secure a new source. Sharp started to ship 32” to Samsung at the beginning of 2013. In total, Samsung will be buying more than one million panels from Sharp, so it may make sense for Samsung to invest to secure the source.
    @Dominator, не е трябвало да го връщаш, но твоя воля.

Не мисля, че LG-то ще ти хареса повече. В тоя ценови клас, трябва да се правят доста компромиси, а ти общо взето си бил доволен от телевизора доколкото разбрах.

Best TVs: Amazon's 10 most wanted
    hristoslav2 и Dominator харесват това.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ако следите внимателно написаното във форума, щяхте да научите, че Samsung инвестираха в Sharp - тоест имат вече дял в заводите им.
    Компании | Samsung инвестира 110 млн. долара в конкурента си Sharp | Южнокорейският технологичен гигант ще придобие 3% в японската компания - Капитал
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-10-13 в 12:56.

11. Тук е от
    Jun 2011

Ако търсим кусусри винаги ще намираме. Общо взето пълно щастие няма. Обикновено има причина продуктите да са с определена цена. Гледайте си телевизорите и се радвайте на живота, няма смисъл от прекалено втилясване.
    hristoslav2, jonov и Momchil харесват това.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от persizi Виж публикацията
    Ако търсим кусусри винаги ще намираме. Общо взето пълно щастие няма. Обикновено има причина продуктите да са с определена цена. Гледайте си телевизорите и се радвайте на живота, няма смисъл от прекалено втилясване.
    Аз телевизия и без това не гледам, както и филми рядко... Така, че разбирам че може да изглежда като вживяване, но предвид това, че няма много информация в нета по въпроса, аз първоначално очаквах да е с панел на AUO, за Samsung нямах дори и надежди!

Но като видях, че е шарп и след прочетеното в нета, останах с впечатлението че е по-лоша дори и от Chi-mei... Но както и да е.

С това смятам да приключа постовете относно панела в 32F5000.

Благодаря на всички за информацията, която предоставихте!

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

@Dominator а като върна тв-то какво стана с безлихвения кредит?
    Някой знае ли Карфур кой им внася телевизорите, каква им е схемата там?

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Карфур имат договор с Техномаркет, продавач консултантите и стелажите там са на Техномаркет.
    Dominator одобрява това.

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    @Dominator а като върна тв-то какво стана с безлихвения кредит?
    Някой знае ли Карфур кой им внася телевизорите, каква им е схемата там?
    Може да се пренасочи, но при положение, че сумата е малка - вариант е да се доплати....

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Дял от глобалният ТВ пазар
    Samsung - 19%
    LG - 14%
    TCL - 6%
    Sony - 6%
    Toshiba - 5%
    Hisense - 5%
    Sharp - 4%
    Panasonic - 4%
    Skyworth - 4%

Общо китайските производители
    (Changhong, Haier, Hisense, Konka, Skyworth, TCL – 20.4%)

Flat-panel TV Shipments Continue to Decline in July - Display Materials & Systems portal at IHS iSuppli® offers the latest news in TV market research and trends, along with expert industry analysis. at iSuppli
    http://www.displaysearch.com/cps/rde...eports_tvs.asp

18. Тук е от
    May 2012

Здравейте,извинявам се ако е коментирано ...този телевизор добър ли PHILIPS 32PFL5008K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgariaблагодаря предварително

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 96 от 106 ПърваПърва ... 46869495969798 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе