Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 97 от 106 ПърваПърва ... 47879596979899 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,441 до 1,455 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Само да кажа, че цялата дандания с връщането беше напълно ИЗЛИШНА!

Панела в Samsung UE32F5000 e произведен от Samsung и е S-PVA!
    Това ми потвърдиха от Samsung BG.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте,
    Предстои ми смяна на TV-то. Май малко ми омаля моята плазма Panasonic 46G20 .
    Спрял съм се на няколко модела. Бихте ли споделили разликите между тях освен в технологията и градацията на моделите: PANASONIC TX-P50ST60E 3D PLASMA, PANASONIC TX-P50GT50E 3D PLASMA, PANASONIC TX-L55ET5E 3D LED и PANASONIC TX-L50ET60E 3D LED.
    Приемам и препоръки за други марки и модели в този ценови клас.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

kall
    1. PANASONIC TX-P50GT50E - по-добър контрастен и антиотражателен филтър спрямо ST
    2. PANASONIC TX-P50ST60E
    3. PANASONIC TX-L50ET60E
    Друг вариант е да изчакаш да падне цената на VT60
    ----
    See-through projection display with over 80% transmittance levels under development #DigInfo - YouTube
    http://www.hdtv.ru/news/industry/139...y-pioneer.html

5. Тук е от
    Jun 2013

Приемам мнения за избор между Panasonic st60 и Philips 8008s? Последния е намален в Тм. Дилемата ми не опира до пари, а до качествена картина и надеждност.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@idyulgerov вземи си любимо видео в HD и SD и го пусни на двата телевизора последователно.
    Иииииии ... само очите ти ще ти кажат как ще се казва новият ти телевизор!
    Филипса е ненадминат бръснач в картината, Панасоника е супер постижение в таз годишните плазмени предложения.
    Успех!!!

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Дял от глобалният ТВ пазар
    Samsung - 19%
    LG - 14%
    TCL - 6%
    Sony - 6%
    Toshiba - 5%
    Hisense - 5%
    Sharp - 4%
    Panasonic - 4%
    Skyworth - 4%

Общо китайските производители
    (Changhong, Haier, Hisense, Konka, Skyworth, TCL – 20.4%)

Flat-panel TV Shipments Continue to Decline in July - Display Materials & Systems portal at IHS iSuppli® offers the latest news in TV market research and trends, along with expert industry analysis. at iSuppli
    TVs - DisplaySearch
    Японските производители си отиват както стана с европейските, скоро ще дойде ред и на корейците май ?! Смеем се на китайските марки законспирирани като НЕО,Кроун, Блаупункт , TurboX , DSM и прочее , но до година две китайците ще доминират поне в ниския и средния клас . Впрочем гледах в Plesio телевизори брандирани като ТurboX китайско производство и имаха много добра картина -цветове , контраст, ъгъл на гледане 50" струва 1299лв. и май най-големия кусур намерих в липсата на DVB-C тунер .

8.  

9. Тук е от
    Oct 2013

Здравейте! От около две седмици чета доста форума и някои англоезични сайтове защото трябва да се купува нов телевизор. Започнах от нулата - не знаех абсолютно нищо - даже не бях чувал, че има LED-LCD телевизори . Както и да е... Бюджетът е 1400 макс. Спрях се на следните 2 модела: Samsung UE-40F6500 и LG 42LA660S. Телевизорът ще се използва най-вече за гледане на SD и HD каналите на Булсатком (засега съм с приемника ZHD 200, но се надявам скоро да се докопам до новия ZHD 210), вероятно е понякога да се гледат и филми от флашка. Няма да се гледа спорт - рядко бойни спортове само. Понеделник ходих да ги тествам, но това не ми помогна да си изясня какво решение да взема. На теста с японката Samsung-а се справи по-добре, пуснах му тестовия клип The Hong-Kong Connection и картината беше страхотна. Проблемът беше при движещи се обекти - на клипа замазваше и на един екшън засичаше много и замазваше или все едно забързваше движенията. Пробвах различни настройки, включително и тези за движението да са на "гладко", но не се получи подобрение. От друга страна LG-то се справи по-зле на теста с японката, но бързите сцени на екшъна бяха по-добри. Dominator пише, че си е взел същия Samsung и в един пост казва какви настройки са подходящи - някои от тях не можах да ги намеря буквално така в менюто, но и тези, които направих, не оправиха положението. В неделя ще се взема телевизорът ще пробвам други клипчета тогава. Не знам такива ли са възможностите по принцип на Самсунга или аз не съм нацелил настройките. Защото това, което показа при движещи се обекти е доста зле, а според таблицата би трябвало да е 100Hz за разлика от 50-те на LG-то. Освен това LG-то е с 5 години гаранция и е с 200 лв. по -евтин. Колебая се доста - ако може посъветвайте ме нещо.
    Мерси предварително!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LowKey - тествай и този :rolleyes:
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...IC+TX-P42ST60E

11. Тук е от
    Oct 2013

Hristoslav2 - може да го изпробвам в неделя, обаче не сме за плазма, защото стаята, в която ще се гледа, е светла и освен това вечер през по-голямата част от времето ще се гледа също на светнати лампи, които са отстрани на стената и направо се отразяват в екрана. Освен това някои членове на семейството ми редовно заспиват на включен телевизор - апък нали за плазмите е кофти по-продължително време да седи един и същ образ - в случая логото на телевизията.
    Dominator одобрява това.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LowKey
    Има си таймер за изключване :rolleyes:. Виж го на светло в магазина...

Plasma TVs are dying, sales almost halved in 3 years - FlatpanelsHD

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

@LowKey,

За този бюджет аз бих заложил на по-голям размер - PANASONIC TX-L47ET50E

Ако държиш телевизора да е тазгодишен модел, освен плазмата предложена от Христослав, определено бих се спрял на PHILIPS 42PFL6008K

100Hz + двустранен амбилайт + 5 години гаранция.
    podredko одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2013

Да ви разкажа какво ми се случи. Както няколко поста по нагоре казах, се колебая между плазма ST60 на Panasonic и доста хваленият от хора във форума и ревюта Philips 8008s. Видях, че Техномаркет предлагат в момента Филипса на доста намалена цена, сравнянайки с другите магазини. Това, което ми направи впечатление в сайта им, че пише "ограничени бройки, провери за наличност". Когато кликнах върху провери за наличност, трябваше да попълня един куп полета с информация. Попълних ги и ден по късно се оказа, че на имейла си получих съобщение от Техномаркет, че съм направил онлайн поръчка и телевизора ще ми бъде доставен на еди коя си дата. Проблема бързо се реши след като им се обадих по телефона и им обясних, че първо аз поръчка не съм правил и второ не мога да купя тв без дори да съм го видял на живо и как предава. Отговориха ми че проверка за наличност, системата им я приемала като поръчка. Анулираха я, но съм озадачен. Вие какво мислите по въпроса?
    Този пост е редактиран от idyulgerov; 17-10-13 в 15:01.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Здравейте. Пак се появявам с въпрос. Искам да попитам дали има 32 инчов телевизор до 1000лв, който да има реални 100 херца. За един приятел е, а той гледа футбол доста. 3D и smart няма да се ползват. Търси се качество на картината.

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Има да:

1. SAMSUNG UE-40EH6030
    2.SAMSUNG UE-32F6400 - за този още не е ясно дали е 100Hz, ама се справя добре с бързите сцени и е качествен модел.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от idyulgerov Виж публикацията
    ...Отговориха ми че проверка за наличност, системата им я приемала като поръчка. Анулираха я, но съм озадачен. Вие какво мислите по въпроса?
    Нищо особено - поредният гаф в сайта на ТМ. С ТП освен състезание по цени, работят сериозно и по увеличаването броя на издънките, които потребителят да намери в сайтовете им. Я търсачките им не работят както подобава, я филтрите им, я модулите за сравняване на продукти...
    Чета, че 8008S (вероятно имаш предвид 46") е наличен в Благоевград, Бургас, Варна, Търново, Плевен, Пловдив и София, т.е. реално има откъде да го вземеш, разпределението е сравнително удобно и почти съвпада с наличностите на ST60 (42"). Така ще можеш да си ги сравниш едновременно и сам да си прецениш кой да занесеш вкъщи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 97 от 106 ПърваПърва ... 47879596979899 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе