Здравейте, ще се радвам, ако може да ме улесните малко при избора на телевизор. Телевизора ще се ползва главно за гледане на спортни предавания - футбол, тенис, волейбол и тук там някой филм през флашка предполагам. Не ми трябват 3Д екстри, но един уеб браузър може би ще е от полза. Кабелен оператор Близу ако има значение... Тия 100 ХЗ дето ги дават най-вероятно са реални 50 и ме притеснява да не маже картината. И също така не успях да намеря достоверна информация дали е Edge Led или Full Led. Като размери съм се насочил към 40 инча, за по-голям нямам място. Бюджет 800-900 лв. Ориентирал съм се към
SAMSUNG UE-40EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-40EH5000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Този е на същата цена и не мога да разбера защо. Ако може да дадете мнение за този телевизор или да дадете и някое друго предложение ще е чудесно
Също така ка ще е най-добре да го защитя от пренапрежения по мрежата и от кабелната.