Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 23

Отново сравнения и избор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Отново сравнения и избор

Fujitsu ASIB 12LDC, Fujitsu General ASHB12LDC, Fuji RS/RO 12LDC /не са ли му малко буквите.но фирмата така ги е дала/,Fuji Electric RSB 12LDC са с идентични показатели според това което научих от прочетеното във форума и с горе-долу еднаква цена, с изключение последния Fuji Electric RSB 12LDC който е с около 200лв. по-евтин с монтажа.Защо е така и кой да избера за 85куб.м. югоизточно зложение,ПВЦ,троен стъклопакет.Или промоционалния Daikin FTXS35D? Климатика няма да се използува за отопление през зимата,а само за преходните сезони.В къща съм с локално парно.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Отново сравнения и избор

Всички изброени климатици са идентични. Избери най-добрата фирма с най-добрите монтажници и слагай. Имай предвид, че за основно отопление е слаб, но това вероятно го знаеш. Да не се окаже само, че един ден ще искаш да те топли само той през зимата.

4. Тук е от
    Sep 2008

Благодаря за бързата реакция,но как да ги разбереш добрите?Всички са много добри, особено докато те омаят и се хванеш на хорото.А за това дали един ден няма да реша да се топля с климатика, мисля, че няма.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от owerto
    Fujitsu ASIB 12LDC, Fujitsu General ASHB12LDC, Fuji RS/RO 12LDC /не са ли му малко буквите.но фирмата така ги е дала/,Fuji Electric RSB 12LDC са с идентични показатели според това което научих от прочетеното във форума и с горе-долу еднаква цена, с изключение последния Fuji Electric RSB 12LDC който е с около 200лв. по-евтин с монтажа.Защо е така и кой да избера за 85куб.м. югоизточно зложение,ПВЦ,троен стъклопакет.Или промоционалния Daikin FTXS35D? Климатика няма да се използува за отопление през зимата,а само за преходните сезони.В къща съм с локално парно.
    дайкина е по -тих, дженерала/фуджитсуто/фуджито по мощни и по шумни.

За 85куб.м. фуджитсуто.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Дайкина ако е по-тих от фуджицуто, то Фуджитцу явно е марка трактори. Тая серия FTXS/ATXS са им адски шумни и вибриращи външните тела. Хората ползващи ги пропищяхме в подфорума на дайкин.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Така или иначе Фуджицуто е по-мощно, Дайкина отпада. А как да разбереш коя фирма е добра... хм, от кой град си?

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

От София съм.Насочил съм се към Fuji Electric RBS 12LDS защото са малко по евтини,а паричките са ми мнго скъпи. За съжаление само една фирма съм намерил и нямам избор,ако реша да взема него.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Дайкина ако е по-тих от фуджицуто, то Фуджитцу явно е марка трактори. Тая серия FTXS/ATXS са им адски шумни и вибриращи външните тела. Хората ползващи ги пропищяхме в подфорума на дайкин.
    Биро,по някаква причина оплакванията са само от 25ци. От 35 D май няма никакви. Така,че не обърквай,ако обичаш ,хората тук,ако нямаш конкретни факти...

11. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

От София съм.Насочил съм се към Fuji Electric RBS 12LDS защото са малко по евтини,а паричките са ми мнго скъпи. За съжаление само една фирма съм намерил и нямам избор,ако реша да взема него.
    owerto Я кажи колко пари ти го дават Fuji Electric RBS 12LDS ?

12. Тук е от
    Sep 2008

Ти си от Петрич.Освен с мнения с друго не можеш да си ми полезен.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Миналата зима един като тебе ревеше от FTXS-G модела, докато не се оказа от монтажа и му го оправиха други монтажници.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Петрич

Ти си от Петрич.Освен с мнения с друго не можеш да си ми полезен.
    owerto и все пак и аз съм любопитна за колко пари ти го дават този модел Fuji Electric RBS 12LDS? И все пак коментираме за климатици,а не кой от къде е

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Няма такъв модел климатик, колко пъти ще го напишете още
    RSB-12LDC е моделът.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Това фуджи за 1500лв. с монтажа ли ти го дават тея май бая нямат работа ми се струва
    И съм сигорен че нито вакум помпа имат нито материалите са им хубави и ще спестят възможно най много материали за да влезнат в цена да има поне за цигарки

18. Member
    Тук е от
    Oct 2008

По темата: с всички ръце съм за 12LDC - от скоро съм с такъв, но пък го взех баш преди студовете и показа характер. Длъжен съм да кажа, че има забележки по шума на вътрешното тяло, но сравнението ми е с Мицубиши FD35, който в това отношение е безкомпромисен.

Ако има някой от Петрич мога да му кажа къде ще го обслужат добре с Фуджицу.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ии отново помощ при избор на ТВ
    От imanqma300 във форум Телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 24-02-13, 21:50
  2. Отново за избор на климатик
    От RebelAct във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 46
    Последно: 30-10-12, 21:26
  3. Отново за избор на плеър
    От listening във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 57
    Последно: 04-10-11, 05:36
  4. отново избор на климатик
    От divi4 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1
    Последно: 03-10-11, 09:07
  5. Отново за избор на 17" LCD
    От saint056a във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 25-04-05, 01:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе