Martin Kumanov
Избирай между тези
LG 32LN5400
SAMSUNG UE-32F5000
SHARP LC-32LE630E - този е модел 2011 година и ще имаш малък проблем със субтитрите - виж темата за шарп
Martin Kumanov
Избирай между тези
LG 32LN5400
SAMSUNG UE-32F5000
SHARP LC-32LE630E - този е модел 2011 година и ще имаш малък проблем със субтитрите - виж темата за шарп
Ами то реално и за двоен бюджет е все тая, за съжаление! Малки са ни доходите, затова е така...
Аз бих си взел модел с Full HD напук на разбиранията! Просто после ще почнат едни проблеми с резолюцията и нестествени образи или черни ленти при възпроизвеждане от PC и други такива. Аз наскоро поработих на нов лаптоп с full HD екран - е няма такава картина просто. Верно е, че бях на 60см от екрана, но останах силно впечатлен.
Относно избора на марка и модел телевизор - щом ти допада Philips, вземай него! Примерно 32PFL3258. При Philips (и не само) колкото стойността на съответните числа е по-висока, то модела има повече "екстри" и се води малко по висок клас от другите в същата серия - примерно от 3108 или 3158. В повечето случаи това означава най-малкото друго шаси/процесор, звукова мощност и т.н. Но погледни за всеки случай и модела на lg 32LN5400, който вече ти е препоръчал hristoslav2 преди мен. Аз не съм го гледал, но ми се струва достоен конкурент на Philips.
Лично аз имам доста резерви относно марката Sharp. Прекалено скъпо я продават ИСУ за качеството и параметрите на предлаганата у нас техника!
Този пост е редактиран от Gena_bs; 15-07-13 в 23:40.
Значи аз бях в Техномаркет и гледах тези двата:
LG 32LN5400
SAMSUNG UE-32F5000
Аз се бях навил че LG, понеже е с Direct LED и с IPS матрица, ще дава много много по-добра картина, но не би, според мен Samsung го бие значително по красота на картината. Ще запиша някакви видеота на флашка и ще отида пак да ги пуснем да видим пак как са, но засега съм убеден че модел срещу модел, Samsung дава доста по-добра картина.
Купих LG 32LN5400 :rolleyes: .Доволен съм но все още мисля че на Филипса цветовете не е са така изфорсирани като при другите(LG,Samsung)...Взех LG-то защото е по-висок клас и защото колегата hristoslav2 съветва да се бяга от Филипс трета серия...
Споделете на какви стойности е най-добре да сложа контраст,яркост,подсветка,острота и другите..?Има ли смисъл от опция против "шум"?
Здравейте! И на мен ми предстои закупуване на телевизор. В началото мислех за малък но може и 32". Не мога да разбера защо хората казват че нямало значение дали е HD или Full HD. Когато обикалях по магазините и гледах телевизорите тези с Full HD се отличаваха с много по-добра картина. Не знам на какво се дължи, може би на матрицата. Що се отнася за въпросното LG искам да попитам наистина ли е със сателитен приемник? Плюс това съм виждал в интернет няколко версии на LG32LN5400. Само единия, който беше без 3D и интернет го даваха с IPS матрица, което е много объркващо. Твоя от кой модел точно е?
Здравейте! И на мен ми предстои закупуване на 32" телевизор.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИСКАКАМ ДА Е FULL HD
LED е за предпочитане но водещо ще е цената!
Бихте ли препоръчали нещо към момента?
Цената казваш , а колко казваш ....?? Виждам , че си променил размера от 24/26" на 32" , а цената променя ли се ?
За да получиш правилен отговор , задай правилен въпрос !
- оказва се че за търсените размери цените са като за 32''
Дали си струват парите тези два BLAUPUNKT-та и каква е разликата помежду им?:
BLAUPUNKT TV-BW32D194 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
или
BLAUPUNKT TV-BW32T189 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
По описание ( ако е вярно !?) , излиза , че имат различни екстри . А дали си заслужава - за тези пари няма по-маркови !
Втория по мяза на нещо-има и сателитен тунер.Само че е добре в магазина да се пробват всички функции.
Обезателно ще тествам в магазина, че описанието е доста постно..
Някой има ли идея какво знаат буквите при моделите на BLAUPUNKT/?
Вж колега(VLADO 66), пък на втория цифрата е по-висока
Не можах да намеря много данни за 189 - ето това е от хунгарците, където се предлага: Blaupunkt LED TV 32" BW32T189B1B
Някой има ли идея какво знаат буквите при моделите на BLAUPUNKT/?
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/48644-blaupunkt-lcd-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F.html
Мерси, явно от нач на годината се бистрят.. но досега реални отзиви от потреблене не намерих, т.е. само 1