32F5000
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
32F5000
HDMI - разлики в портовете на отделните версии
http://s7.postimg.org/gp3m4dv97/abami.jpg
Повтарям на ПОРТОВЕТЕ, защото разликата е в зареденият софтуер!!!
Няма разлика между кабели версии 1.3, 1.4, 2.0!! Броят на пиновете е един и същ.
Подръжка Версия HDMI
················· 1.0···············
1.1
················1.2
1.2a
················1.3
1.3a
1.3b
1.3b1
1.3c
················1.4
1.4a
1.4b
················2.0
················sRGB YES
YES YES YES YES YES YCbCr 4:02:02/4:04:04 YES YES YES YES YES YES 8canals LPCM, 192KHz audio 24-bit YES YES YES YES YES YES Blu-Ray Disc, HD DVD YES YES YES YES YES YES CEC control YES YES YES YES YES YES DVD Audio NO YES
YES YES YES YES Super Audio CD (DSD support) NO NO YES
YES YES YES Deep Color NO NO NO YES
YES YES xvYCC NO NO NO YES YES YES Auto lip-sync NO NO NO YES YES YES Dolby True HD NO NO NO YES YES YES DTS-HD Master Audio NO NO NO YES
YES
YES
CEC comand NO NO NO YES
YES
YES
3D over HDMI NO NO NO NO YES
YES
Ethernet channel NO NO NO NO YES
YES
Audio Return Channel (ARC) NO NO NO NO YES
YES
4K 30fps NO NO NO NO YES
YES
4K 60fps NO NO NO NO NO YES
YCbCr 4:2:0 support NO NO NO NO NO YES
32 Channels Audio support NO NO NO NO NO YES
Audio 1536KHz support NO NO NO NO NO YES
4 audio streaming support NO NO NO NO NO YES
2 audio streaming support NO NO NO NO NO YES
21:9 Aspect Ratio support NO NO NO NO NO YES
----
Новите модели ТВ(2014г) ще се появят първо на изложението в Лас Вегас
http://www.cesweb.org/
Почти всички блокбъстъри са снимани с изкривена гама в синъо-оранжево
http://theabyssgazes.blogspot.ru/201...ease-stop.html
Така че ...проблема не е във вашият телевизор..
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-12-13 в 20:28.
За 100-200лева /според цената наТВ/в технополис можеш да си удължиш гаранцията на 5 години
- - - - - - - - - -
Точно! Имам един 10 год самсунг с флат кинескоп и следващите 2 които си купих /последния 3D 46F6670/ не могат да докарат такова "кадро".
Споделете нещо за това Sharp LC-39LE752E бива ли го за спорти като сглобка дали са стабилни ,че се двуомя между това и едно LG 42la740 и Sony 42w807 инчовете смарт и тн не са от значение важна е картинката
![]()
PS - Между другото от 13 , Петък ще има нови промоцийки по магазините за техника на някой марки ,та който ще купува да поизчака![]()
Продължавам да се колебая между Sony 47W805 и Panasonic 47WT60... Никой ли не притежава panasonic-a? Главно ме интересува дали има banding, dse и подобни "ефекти". Ще се гледа булсат и големи mkv от компютър, както и ще се играе от PC и някой ден от PS4... Чета противоречиви ревюта и за 2-та, като от сони-то, казах, че имам пряк достъп.
Чудя се още дали да изчакам коледните намаления след 10-на дни... евентуално да понамалят W905, който май е най-добрия избор от изброените... От друга страна пък панасоника повече няма накъде да пада цената...
Едва ли е имало много мераклии да платят 3000лв за 47WT60 , колкото струваше до скоро , та в тоя ред на мисли не ми е много ясно - свели сте избора до 2 модела и защо просто не отидете на място в магазина и да тествате въпросните модели с нещата , които са ви важни и сами да достигнете до крайният избор ? И двата модела са с IPS панели (даже има вероятност Сони-то да е с VA) и пасивно 3Д и общото представяне предполагам ще е близко - избора би могло да наклонят "тънки"детайли като менюта , дизайн ,лаг на вход , които са си строго индивидуални и няма как да очаквате ,че има много потребители със същите като вашите нужди и възприятия - крайният избор винаги трябва да е ваш ! Успех!![]()
Този пост е редактиран от svetlio1; 03-12-13 в 16:42.
Благодаря svetlio1! Тъкмо свалих нужните тестове от темата... Ще се надявам утре в технополис Враца да са отзивчиви...
Здравейте,
Реших да си взема едно тв като подарък за коледа
Не разбирам много и затова ми казаха да питам в този форум
Телевизора ще се гледа от разстояние 1.5м до 3-4м.
Ще е с кабелната телевизия на близо (може и цифровия приемник да му пусна)
Възможно е да го свържа след време към компютъра през HDMI
Трябва да има УСБ за да се гледат филми (за целта трябва да възпроизвежда филми с българско аудио и разбира се български субтитри)
да е фулл ХД
ако има 3д е предимство
интернета не е задължителен
Мога да заделя 700-800лв
Общо взето предпочитам да е нещо здраво а не още първата година да се започне с ходенето по сервизите:rolleyes:
Извинявам се но забравих да спомена ако може да не е самсунг понеже чух лоши отзиви за него и също така да не е и нещо от ниския клас на филипс
Е то за 800лв нямаш голям избор, а Самсунг-а е перфектен нищо , че е 2012г модел , другия вариант е да вземеш някой 32" ама не виждам смисъл ... или да качиш още малко до 900лв - там има още няколко предложения (и пак бих предпочел Самсунг-а).
![]()
Е, извинявай, ама за този бюджет и това разстояние, няма как да вземеш по-висок клас телевизор. Това какво си чул е едно, реалноста е друга. Вече не е като едно време, като се каже името на една японска марка и да вземаш, без да гледаш:rolleyes:
П.С. Този модел на Самсунг е най-препоръчваният бюджетен телевизор във форума и има защо.
Може би наистина ще взема самсунга
До сега четох за него и искам да попитам за нещо което не ми е ясно.
Телевизора има вход за RJ45
1. с него може ли да се ползва интернет ?
2. може ли да се направи мрежа с компютъра и да ползвам файловете на самия компютър (музика и видео)
- - - - - - - - - -
Аааа да му ....
Тъкмо се наканих да ида и да взема самсунга и се оказа че не влиза в секцията
Имам дупка с размери 66см височина и 86см широчина.
Много ме е яд ако може да предложите друг...
Този пост е редактиран от eclips; 04-12-13 в 09:59.