Вижте резултатите от анкетата: Какви функции искате да има вашият телевизор ?

Гласували
233. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Internet / браузър

140 60.09%
  • PVR (запис на HDD)

121 51.93%
  • VOD - възможност за наемане на филми

35 15.02%
  • Music Service

24 10.30%
  • 3D

118 50.64%
  • Възможност за изтегляне на приложения

99 42.49%
  • Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)

102 43.78%
  • Touchscreen

34 14.59%
  • Други

50 21.46%
  • Не знам / не мога да отговоря

12 5.15%
Отговори на анкетата
Страница 15 от 152 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 2280
Like Tree195Одобрявам

Избор на LCD/Plasma телевизори-2014 / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

Здравейте!Съвсем нов съм тук,но виждам,че във форума има много хора,които разбират от телевизори.Предстои ми покупка на нов телевизор,бюджета ми е до 1500 лева.Търся нещо,което за тази сума да предлага максимално добра картина,приличен браузър,да чете максимален брой видео формати без да създава проблем с отварянето на субтитрите,реални 100 херца или както вече написах,максималното,което може да се вземе за тези парички.Изчетох доста инфо и това,което разбрах е,че LG и SAMSUNG не са за предпочитане заради често дефектиране(изгорели пиксели и т.н.,без да съм сигурен дали това наистина е така!)И ако изключим тези две марки,май останаха Panasonic и Phillips.Моля за Вашето съдействие и помощ при избора ми на машината,като предварително благодаря на отзовалите се!

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-46f6320 - това отговаря на повечето ви условия , а кой точно ще се окаже проблемен едва ли някой може да каже - ЛГ и Самсунг са основни производители и на панели , така че е много вероятно като не си вземеш точно техен тв , всъщност да вземеш с техен панел (Панасоник ,Сони , Филипс ...)

4. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-46f6320 - това отговаря на повечето ви условия , а кой точно ще се окаже проблемен едва ли някой може да каже - ЛГ и Самсунг са основни производители и на панели , така че е много вероятно като не си вземеш точно техен тв , всъщност да вземеш с техен панел (Панасоник ,Сони , Филипс ...)
    40 инчовия 6400 като изключим по-малкия екран съпоставим ли е с този като параметри(изхождам от по-големия номер на модела)или този,който си ми предложил е по-добър вариант?

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не съм много сигурен каква е разликата между 6320 и 6400 (май само в дизайна) , но 46" са си за предпочитане .

6. Тук е от
    Dec 2013

Благодаря,ще поровя още малко,изчаквайки коледните промоции,които започват след точно 9 дни и ако отново възникнат някакви въпроси,ще питам отново!

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Да се похваля взех си предложения от вас SAMSUNG UE-40EH6030
    За сега съм доволен от него въпреки че още не съм видял пълния му потенциал но има време.

Само едно ме притеснява че на някои места на 3д-то леко забива.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от eclips Виж публикацията
    Да се похваля взех си предложения от вас SAMSUNG UE-40EH6030
    За сега съм доволен от него въпреки че още не съм видял пълния му потенциал но има време.

Само едно ме притеснява че на някои места на 3д-то леко забива.
    Честито и да си го ползваш дълго време безпроблемно!
    Хубаво е да се обнови фърмуеъра.
    Забиването може да е по различни причини (не си написал как точно го "пускаш") - бавен носител (USB) или проблем с рутера (DLNA).

ПП Ама нали не ти се събираше в "дупката"...?

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

от УСБ

А за дупката с малко мъки стана.
    Е и сега не е в дупката стърчи на пред ама поне закрива дупката :D

Бях режен даже да режа секцията само и само да влезе но и се размина

11. Тук е от
    Dec 2013

Привет, хора! И аз реших да се зарадвам с телевизорче за празниците, но съм доста невеж по темата, та реших да ви попитам за препоръка. Търся 32 инча, full hd, главно за спорт и филми, wi-fi и подобните му екстри също ме радват, но не са задължителни. Бюджета ми е доста ограничен - 600-700 лв. Засега си харесах това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...IPS-32PFL3258H

12. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Ivaylo Mladenov Виж публикацията
    Привет, хора! И аз реших да се зарадвам с телевизорче за празниците, но съм доста невеж по темата, та реших да ви попитам за препоръка. Търся 32 инча, full hd, главно за спорт и филми, wi-fi и подобните му екстри също ме радват, но не са задължителни. Бюджета ми е доста ограничен - 600-700 лв. Засега си харесах това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...IPS-32PFL3258H
    По добре LG 32LN575S

13. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    По добре LG 32LN575S
    Благодаря за бързия отговор! LG-то изглежда доста добра опция. След като попрегледах из форума, забелязвам и че този Панасоник: --------- се препоръчва. За мен са привидно еднакви, но знам ли... Само да вметна, че мисля да го ползвам за гледане на филми от флашка, тоест има нужда от добър плеър със субтитри предполагам
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-12-13 в 17:59.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Как от обикновен Тв - да си направите SmartTV
    Raspberry Pi inside Smart LED TV

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    ivkan
    Стой далеч от серия EM6 - PANASONIC TX-L32EM6E
    Вместо него ти препоръчвам PANASONIC TX-L32E6E - има ясно забележима разлика в картината спрямо горният.
    Благодаря за съвета!
    Закупих си PANASONIC TX-L32E6E Smart TV за 699 лв. с 5-годишна гаранция.
    Картината много ми харесва, вързах го по HDMI с компютър, по LAN порт и WiFi към интернет рутер, плейва музика, снимки и филми по USB.
    Пуснах си да гледам филмите, теглейки ги по мрежата от шерната директория на компютър, само дето вграденият в телевизора player не ми разпознава субтитрите и не ги показва.
    Ако си пусна филмите през външен Captiva player, си имам субтитри, само дето са с малък шрифт.
    Като цяло съм много доволен - много подобрения наведнъж!

18. Member
    Тук е от
    May 2010

Привет на всички,

От доста време Ви следя, но не съм активен във раздела ТВ поради ниска компетентност и липса на ползването на по-новата технология при ЛЕД телевизорите, НО вече ми предстои и аз да се присъединя към вас.
    Предстои ми за първи път покупка на ЛЕД ТВ и съм достатъчно объркан коя марка да предпочета дори и какво точно би ми харесало като качество и технология, за което ще разчитам на вашият опит и съвет.
    ТВ, което ще ползвам ще бъде предимно за гледане на цифрова тв. със HD канали - филми, спорт като футбол и Формула 1 и др. като и основен любител ще бъде и 5 годишният ми син.
    Насочил съм се към LG като разбира се първата ми дилема е Големината на самото ТВ. Ще се гледа от около 3 м. Колебанията са ми между LA660, LA690 и разбира се най-обсъжданият тук LA740. Респективно ги сравнявам с моделите на Самсунг отговарящ на класа им. Бюджета е около 1500 лв. Та въпросите ми са както следва:

1. 40", 42" или 47" ще са ми най-подходящи.
    2. Пасивно или Активно 3 Д ще е най подходящо за синът ми /аз не се числя към тази вид ползвател понеже нещо не ми понася добре поне с няколкото опита, които съм правил в киното/
    3. Гледането на филми с отлично качество е доста важно за мен - през нет-а в домът ми или през лаптопа. Без големи ограничения при четене на субтитрите, големина и пр.
    4. Спорт - основно футбол и Формула 1 с добра динамика.
    5. Игри - работите вървят най-вероятно към някой Sony Playstation
    6. Браузър с добра ефективнос.
    7. Пробвал ли е някой със закупуването на LA660 произведен след средата на 2013 г да му промени настройките до тези на LA740 - получавали се номера ? Как точно става?
    8. Озвучението на филми, музика и спорт също ме впечатлява, но това най-вероятно ще се реши с нещо допълнително ?

Леле то май съм се олял . Чак аз се учудих от много търсене на отговори.

Благодаря на всички откликнали, пък за не откликналите ще опитам с други въпроси.
    Хубава вечер.

ПП. Странно. Поста ми отиде в друга тема???
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-12-13 в 19:04.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 152 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе