Вижте резултатите от анкетата: Какви функции искате да има вашият телевизор ?

Гласували
233. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Internet / браузър

140 60.09%
  • PVR (запис на HDD)

121 51.93%
  • VOD - възможност за наемане на филми

35 15.02%
  • Music Service

24 10.30%
  • 3D

118 50.64%
  • Възможност за изтегляне на приложения

99 42.49%
  • Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)

102 43.78%
  • Touchscreen

34 14.59%
  • Други

50 21.46%
  • Не знам / не мога да отговоря

12 5.15%
Отговори на анкетата
Страница 18 от 152 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 2280
Like Tree195Одобрявам

Избор на LCD/Plasma телевизори-2014 / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

Разбирачите казват, че има разлика, но също и казват, че не всеки би я забелязъл и съветват да се гледа на място и да се преценя. Аз така и направих и виждам не малка разлика в качеството на картината. И понеже не съм толкова голям разбирач, че да тръгна после пак по форуми да търся настройки и да се правя на магьосник със 6-тата, за да постигна по-добрата /според мен/ картина на 7-мата серия, избирам 7-мата. Лично аз имам оферта за 47''LA690 -1480лв /за съжаление не бих могъл да я предложа на вас/. Тея 300-та лева ще ги изям и ще ги изпия по празниците, че и няма да ми стигнат. Давам ги и толкоз.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от agk Виж публикацията
    Здравейте!
    Предстои ми да се вземат 4 телевизора /различни размери/ и ми трябва да ги тествам с програма за проверка на панела за изгорели пиксели. Може ли да ми дадете инфо от къде да я сваля ? И после се качват на USB? Тук във форума преди няколко поста се споменава за тест-"японка".За какво става въпрос?
    Благодаря Ви за отзивчивостта!
    Очаквам вашето компетентно мнение.
    Поздрави!
    Виж тук
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html

4. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Здравей,христослав.Не знам дали получи преди малко личното съобщение за това пиша и тук.помогни ми за 2-ри път да си избера тв.
    PHILIPS 47PFL7008K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 47LA740S.AEE :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 47PFL7108K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    един от 3-те които според теб си заслужава.благодария ти предварително!

5. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията
    Разбирачите казват, че има разлика, но също и казват, че не всеки би я забелязъл и съветват да се гледа на място ........................... да се правя на магьосник със 6-тата, за да постигна по-добрата /според мен/ картина на 7-мата серия, избирам 7-мата. Лично аз имам оферта за 47''LA690 -1480лв .
    Да, така и правя и наистина си прав.
    Много добра цена за 47LA690 и се радвам за Вас, НО тва означава да жертваш избора си със 7-ма серия и да вземеш 6-та /тва заради празника или по друга причина???

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

EVERLAST

Разликата между 7108 и 7008 е в цвета на корпуса.
    Philips : Преглед на всички продукти

LA740 е с една идея по-добър.
    LG 47LA740S - LG Cinema 3D Smart телевизор

7. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    EVERLAST

Разликата между 7108 и 7008 е в цвета на корпуса.
    Philips : Преглед на всички продукти

LA740 е с една идея по-добър.
    LG 47LA740S - LG Cinema 3D Smart телевизор
    Моля те кажи ми с какво или в какво и отивам и го купувам.предният път не ме подведе и съм супер доволен от филипса 7404 42" ,но лсд Искренно ти благодаря.

и да взимам ли флашка за теста с японката въобще или направо да го взимам?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-12-13 в 19:38.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

+ Опростеното и бързо меню.
    + Атрактивна Смарт система..
    + Дизайн...
    + По-добър вграден плейър..
    + Добър 3D пърформанс
    - Леко омекотен SD ъпскелинг
    - Нивото на черното, не е каквото аз бих желал

Задължително тествай преди да избереш.

:rolleyes:
    https://forum.setcombg.com/%D0%B4%D1...tml#post656748

http://elims.org.ua/blog/kak-vybrat-...iya-nastrojka/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-12-13 в 20:39.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от JKanchev Виж публикацията
    Да, така и правя и наистина си прав.
    Много добра цена за 47LA690 и се радвам за Вас, НО тва означава да жертваш избора си със 7-ма серия и да вземеш 6-та /тва заради празника или по друга причина???
    С връзки малко, но нямат ЛА740 и явно не си ме разбрал, защото оставам твърдо на 740-ката, въпреки добрата оферта за ЛА690

11. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от ivkan Виж публикацията
    Благодаря за съвета!
    Закупих си PANASONIC TX-L32E6E Smart TV за 699 лв. с 5-годишна гаранция.
    Картината много ми харесва, вързах го по HDMI с компютър, по LAN порт и WiFi към интернет рутер, плейва музика, снимки и филми по USB.
    Пуснах си да гледам филмите, теглейки ги по мрежата от шерната директория на компютър, само дето вграденият в телевизора player не ми разпознава субтитрите и не ги показва.
    Ако си пусна филмите през външен Captiva player, си имам субтитри, само дето са с малък шрифт.
    Като цяло съм много доволен - много подобрения наведнъж!
    Като си вързан с HDMI за компютъра, си гледай филма от компютъра , с каквито си искаш субтитри. Другите два начина са доста по-неудобни. Както си видял през DLNA телевизионният плеър не чете субтитрите, външен плеър не ти трябва като си имаш компютър. И аз си играх просто за спорта ама се отказах, не че щях да тръгна да гледам филми с вградения плеър. Някъде четох, че от флашка май тръгвали субтитрите ама не ми се занимаваше с това.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

https://allseenalliance.org/announce...net-everything

Ehternet, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, UPnP, Miracast, AirPlay, NFC (и много други) са решения, които позволяват "комуникация" между устройства, но всяка със своите добре дефинирани протоколи. Това, което липсва е "универсално" решение, действително оперативно съвместима, мулти-платформа, която може да опрости подход, особено в областта на дома: платформа, която позволява да си взаимодействат с телевизора, сет-топ-бокс, медия плеър, осветлението , климатика, смартфона, таблета, компютъра, пералнята или фурната, без да се налага да се притеснявате за избрания стандарт, марката на използвания продукт или операционната система. с натискане педала на газта, фондацията Linux е решила да популяризира инициативата open-source "AllSeen Alliance", с участието на повечето от основните играчи в производството на потребителска електроника. Сред учредителите са марки като Qualcomm, LG, Haier, Panasonic, Sharp, Silicon Image или TP-Link и неотдавнашното присъединяване на Cisco, D-Link, Harman, HTC, doubleTwist и Lite-On (да цитирам марката по-известна на широката общественост). Всеки ще трябва да допринесе за проекта със собствени хардуерни и софтуерни ресурси, като се започне с платформата с отворен код, разработена от Qualcomm AllJoyn (виж линк ) и да се гарантира оперативната съвместимост между устройствата ", успяваща да ги свърже", независимо от предназначението (мобилни, домашни, медицински, автомобилостроене, и т.н. ...) и операционна система (Linux, Android, IOS, Windows, Mac). Следователно целта е да се разработи стандарт / еко-система и универсална като "интернет на нещата". Подходът изглежда много интересен, да почакаме и ще видим някакви конкретни разработки!

:rolleyes:
    https://www.streamnation.com/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-13 в 20:45.

13. Тук е от
    May 2012

Утре ще си купувам нов телевизор и съм в голяма дилема. Колебанието ми е между 55VT60 и SONY KDL-55W905. Втория мога да го взема изключително изгодно, но съм по-голям фен на плазмите. В момента съм с 46GT20 и съм сравнително доволен. Ясно ми е, че в тази тема повечето мнения ще са за 55VT60, но търся и някакви аргументи в полза на LCD-то на SONY. Изчетох доста ревюта, в HDTVtest e Highly recomended и се чудя дали разликата в качеството на изображението ще е много голяма в полза на плазмата? Гледам предимно SD канали, най-вече от Булсат, но не с техен приемник, а с качествен HD линукс STB и сателитна антена 110 см. От 4-5 години не съм имал LCD и нямам идея как са мръднали технологиите там. Разбира се, гледал съм телевизия и извън дома си, но обикновено на много нисък клас телевизори. Ще съм благодарен за всякакви съвети.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-13 в 23:44.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2013

Някой да сподели сравнение между двата модела (кой си заслужава повече):
    PANASONIC TX-P65VT60E и SAMSUNG PS-64F8500
    този Панасоник се води нов и топ модел за 2013 нали ?
    за Самсунга чета само положителни коментари че бил страхотен модел и най доброто на пазара вмомента при плазмите, но какви са впечатленията ви от модела на Панасоник ?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-13 в 23:44.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Кой от двата модела :
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-TX-L32E6E-LED

или

Samsung UE32F6100AW ()

Ще се гледа предимно спорт ( футбол ) и филми..

Ако има и по-добри модели моля препоръчайте за около тези пари

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Трудно ще се намери някой с тия модели , но според мен си си свикнал с Панасоник , а и впечатленията ми от 50ST60 също накланят везните към Панасоник-а . Плюса на Самсунг би бил по-добрия вграден плеър и "смарт" простотиите , но с оглед моделите за които питаш едва ли ще разчиташ на тях нали ?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-13 в 23:45.

18. Тук е от
    Mar 2013

Сега карам с Самсунг PS 50B650, клоня към Самсунга че съм свикнал с настройките но гледам новата плазма гъмжи от нови допълнения, мисля покупката да е направя догодина ивентуално !
    Вграденият плеяр и смарт простотиите няма да се ползват, ще се върже към ПС a HDMI кабелите ще минават през усилвател !
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-13 в 23:45.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 152 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе