@hristoslav2
Може ли да постнеш някое ревю за PHILIPS 40PFL4358H/ 4308H .
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
@hristoslav2
Може ли да постнеш някое ревю за PHILIPS 40PFL4358H/ 4308H .
Виж в темата на Филипс, ако там не е поствано - явно няма все още ревюта за този модел.
Модела 4308 е с VA матрица също, както и PFL5507 .Малко съм скептичен обаче относно 4-та серия на Филипс . Въпреки липсата на смарт и 3D, явно Самсунг 40F5000 ще се окаже по-добрия избор .
Не, Samsung 42F5000 е по0добрия избор от 40' си вариант!
Така е, ама го няма вече в наличност в ТМ . Гледам, че са останали само Samsung 40F5000,Philips 40PFL4358 и LG 42LN570S в този ценови диапазон .
Този телевизор ще ходя да го гледам, ще се гледа от към 3м и ще се ползва за филми (без 3D) и телевизия, смарт функции също надали ще ползвам, понеже ще се ползва еxternal player. Интересува ме хубава картина и качество на SD телевизията?
Мнения за телевизора може ли?
PHILIPS 55PUS7809 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Philips 7800 series 55PUS7809/12 - Ултратънък Smart 4K Ultra HD LED телевизор
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-05-14 в 19:04.
Не мога да повярвам че нашите прословути вериги ТМ ТП не желаят да ми направят поне 10% отстъпка , за Samsung UE 65HU8500 или SONY KD65X9005B. В държави като Италия и Германия се намират и за 3500 евро .
Искаш да гледаш SD програми на UHD телевизор ? Мисля че и сам може да се досетиш, какъв буламач ще се получи след ъпскелинга на картината...това е издевателство над телевизора. На UHD телевизор е желателно да гледаш UHD или FHD сигнал. Първият тепърва навлиза в интернет пространството. За такава телевизия ще почакаш поне 5 години..а за България поне 10 години.
Помоли продавач консултантите да поставят 2 метра кабел на антенният вход и сканирайте за цифрова ефирна - така ще тестваш каква картина ще получиш на SD сигнал.
За вграденият му плейър има малко информация
Видео : AVI, MKV, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1 et 3GP
Аудио : AAC, AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1 L1/2 et WMA (v2 à v9.2)
фото : JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG et PNS
Субтитри : AAS, SMI, SRT, SSA, SUB, TXT et MKV/SRT
Вероятно по чуждите форуми вече има някакви отзиви...
http://www.hifi-forum.de/index.php?a...e&forum_id=152
Les discussions du forum
Моля за съвет - LG 42LB650 за 1059 лв. или Samsung 40H6400 за 1279 лв. от промоцията на ТМ - трябва да избера между тези двата до следобед. Държа на 100 Hz и интернет свързаност. Предварително благодаря.
Двата модела имат интернет свързаност + 100Hz-ови панели, но нямат пълноценни настройки за това в менюто.
За LG е лесно да се провери:
Как да проверя, дали телевизорът ми е 100Hz?
Ако в настройките на параметъра за изображение TruMotion, има функция De-Blur, значи телевизърът е 100Hz, ако тази функция я няма, то телевизорът е 50Hz.
Благодаря, май ще се хвърля на Самсунга.
извинявайте за спама, но не успях да намеря темата за помощ при избор/покупка на нов тв, моля за насока и помощ
Здравейте. Първо да се извиня, че отправих запитването си не където трябва. Постарах се да прочета основния обем информация, но разговорите са все за ТВ-та извън моя бюджет. Та мога да заделя 700 лв. Ще се гледа от около 2м. Гледам много футбол и доста филми свалени от нета. Какво бихте ми препоръчали? В момента съм се спрял на 32F4500 на Самсунг. На промоция е и в ТМ и в ТП на 519 лв. Предварително благодаря за отговорите.
Малко са парите за хубав тв. Събери още 200-300 лв. И си вземи 40-ка.