Гаранцията е важна , но не е само това . При кофти телевизор , за какво ти е голяма гаранция ?
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Гаранцията е важна , но не е само това . При кофти телевизор , за какво ти е голяма гаранция ?
Здравейте.
Мнения или впечатления относно този телевизор https://www.technomarket.bg/products...85/lg-50la620s или препоръки в този ценови сегмент /1500лв./ от LG или Samsung.
Благодаря предварително за отделеното време и внимание.
Здравейте, бихте ли ми помогнали с избора на 50-55'' LED телевизор в рамките на 1500-2100 лева. До преди година се интерсувах доста от темата, но да си призная в момента не съм в крак с най-актуалните технологии на пазара и ще се радвам да ми дадете вашите предложения, за да вляза бързо в час и да купя ТВ-то по възможност другата седмица
А плазма става ли или не ? Иначе има Тошиба на добра цена .
Предпочитам без плазма, въпреки, че все още съм много доволен от PANASONIC TH-42PV80P , който избрахме с някои от вас преди години (със стария ми user name)
LG 55LA660 , 55LA640 !Toshiba 58L7335 .
Мерси много, а в случай, че 55" се окаже по-голям от необходимото (ще се гледа от 3-4 метра), кои биха били вариантите за 50" до 1900 лв
Няма да се окаже !
Все пак мога ли да разчитам да същите модели в 50" им вариант , ако се наложи (гледам ,че и наличността им е ограничена в големите търговски вериги)
Не ! Няма ги при всички производители в 50" вариант . 46/47" и после 55 " . Тошибата има 50" модел .
Здравейте.
Мнения или впечатления относно този телевизор https://www.technomarket.bg/products...85/lg-50la620s или препоръки в този ценови сегмент /1500лв./ от LG или Samsung.
Благодаря предварително за отделеното време и внимание.
Малко е нахално но ... logic а нещо по моето питане?
Колега , аз имам 660 и почти не ползвам хилядите му екстри . 620 няма да е по-зле , с по-малко екстри е .Но нямам преки наблюдения върху него , но си е LG , нали така ?
TOSHIBA 58L7365DG според класификацията на hristoslav2 е доста висок клас за парите си! Мерси още веднъж за предложенията
Не разчитам на тази класификация . Сам си търся информацията и тествам на място . И аз говоря за модел 7335 или 7333 !
Logic, класификацията разбира се е теоретична и не оспорвам твоите практични сравнения, за което и благодаря. Но от друга страна сравнителните характеристики някой път говорят сами за себе си и не са за подценяване.
A в случая с предложените 2 модела 55" Toshiba 7335 или 7333 не мога да ги намеря никъде в наличност поне на първо търсене, но и не мисля ,че биха се различавали много от 7365. Но да кажем ~55"-иците ги знаем вече кои са
Оставям обаче отворен въпроса, който би могъл да бъде полезен и на irro за LED телевизор 50" м/у 1500-2000 лв.
1ви вариант: TOSHIBA 50L7335DG TOSHIBA 50L7335DG :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
2: LG 50LA620S https://www.technomarket.bg/products...85/lg-50la620s