Колега , пробвай и после се вайкай ! Телевизора не е като мощен компютър , все още .
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Колега , пробвай и после се вайкай ! Телевизора не е като мощен компютър , все още .
Явно май говориш наизуст... А ти реално пробвал ли си тези 5GB/sec дискове...? SATA дисковете са със скорост на трансфер 1,5GB/sec, SATA II са със скорост 3.0GB/sec, SATA III са със скорост 5.0 GB/Sec...
480 MB/sec е лимита на usb 2.0 технологията... Ти да не си мислиш, че имаш телевизор с USB 3.0 порт...?!?
Всяка една флашка с размер над 32GB няма проблеми с PVR, ти си тръгнал за 200Mbit/s, че и 5.0GB/sec дискове да ми говориш...
За запис на ХД канали обикновено са достатъчни скорост на запис от 10мб/с нагоре.
Това е интересно :rolleyes: някой да пробва и после да пише...
ТОРРЕНТ- ТВ = Мнения и Отзывы Реальных Пользователей
PHILIPS 42PFL3208H/12
Очаквам мнения и за този модел, че от 2 седмици се чудя кво да взимам....
Лично за Филипс под 5 серия , не бих гледал .Има доста голям избор - вземи си Тошиба от новите серии .
Мхм, нещо по конкретно от Тошибите![]()
Ако имаш пари - 40L7335DG !
Здравейте,
Търся 40-42" Smart 3D телевизор със 100 Хц матрица. Финансово най-изгодно излизат следните модели, между които се колебая:
SAMSUNG UE-40F6500 / UE-40F6510
PHILIPS 42PFL6008K / PHILIPS 42PFL6678K
Цените им са почти еднакви при малко повечко търсене (около 1300 лв.). Ето какво чета като плюсове и минуси:
Samsung: (+) бързи и пълни Smart функции; (-) леко съмнително качество на картината
Philips: (+) много добра SD и HD картина; (-) бавно и неинтуитивно меню; (-) бавни и непълни Smart функции
Имайки предвид кое за мен е приоритет, ако горното е вярно, то избирам Philips.
И все пак, какво мислите за тези двата и има ли друг вариант на цени около 1200-1300 лв.?
Благодаря![]()
Дай 100 лв отгоре: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-42W805-3D-LED и няма да съжаляваш
За тези пари по добра картина май няма. А и смарт-а пак ще е по добре от Philips
Да ! И 200 Хз софтуерно подобряване - AMR !
http://www.toshiba.bg/television/3d/l7/40l7335dg/
Да 200Hz -AMR се виждат, не знаех реалните колко са. Благодаря!