Samsung 40EH6030 - добър бюджетен модел от миналата година
Samsung 40F6100
Стотина лева над бюджета, но си заслужават:
Sony 42W650
Panasonic 42E6E
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Samsung 40EH6030 - добър бюджетен модел от миналата година
Samsung 40F6100
Стотина лева над бюджета, но си заслужават:
Sony 42W650
Panasonic 42E6E
От днес в ТП има промоция на F6400 - 1169лв преди малко ходих да го видя и много ми хареса.Май като взема заплата това ще е. А и има възможност да се вземе на вноски, което ме устройва.Мнението ви?Почти съм го решил но ще прочета и мненията на тези които го имат.Благодаря!
За 280 лв отгоре добавяш 6 инча .
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...46F6400-3D-LED
Важното е на теб да ти харесва...Ако го купуваш, освен за евентуални фабрични дефекти - пиксели, сглобка и т.н., обърни пак внимание на картината, дали ти харесва, понеже мострата и бъдещата ти бройка може да са с един тип матрица, но на различни производители. За целта трябва и да са на едни и същи настройки на картината. Препоръчвам режим Кино. Ъгълът на виждане също го погледни. Хубаво е да тестваш и представянето на бързите сцени.
Така е ще потърся японката на въжето и ще я кача на флашка
Ако рябва да се избира между
Sony 40W905
Philips 40PFL8008
Samsung 40F7000
и критериите са само и единствено надеждност и качество на картината (SD и HD)
кой е за предпочитане ?
Този пост е редактиран от Vlado2D; 19-01-14 в 03:09.
Здравейте, имам чуденка с избора. Ще се гледа от около 2.5м в светла дневна. Главно за филми(HD, малко 3D) и спорт, телевизия от булсатком. Може да се върже Мас Mini към ТВ-то.
Кой вариант бихте избрали, картината на Сони ми харесва повече, но не чак за 300+лв повече. Между Самсунг 6400 и 6500, 6500 размазва една идейя по-малко (според моето око). За LG имам предрасъдъци, но иначе не виждам разлика с f6400. Панасоника е на промоция, пък и от форума лъха една симпатия към плазма технологията, него не съм го тествал, само ако кажете, че си заслужава
Бюджета е максимум с напъване 1500лв, желателно около 1200лв. Ако Сони 47 можеше да се намери за 1500лв нямаше да се чудя, но е извън възможностите.
SONY KDL-42W805 - 1399лв(1329)
Samsung UE40F6400 - 1080лв
Samsung UE40F6500 - 1250лв
PANASONIC TX-P42ST60E - 1149лв
Samsung UE46F6400 - 1449лв(1376)
Samsung UE46F6500 - 1480лв
LG 47LA640S - 1363лв
Благодаря за отделеното време.
- - - - - - - - - -
Бих се спрял на Sony. Мнение базирано САМО на видяното в магазин, а и все пак на доста места е избран като модела с най-качествена картина.
Samsung UE46F6500
Samsung UE46F6400
Все пак 4 инча разлика не са за пренебрегване .
При по-малкия диагонал определено за предпочитане е :
PANASONIC TX-P42ST60E
Благодаря за отговора.
Повече от 32 инча няма как да сложа защото единственото възможно място за ТВ-то е над вратата. Това добър избор ли е SAMSUNG UE-32F6510 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria какви са алтернативите на този тв като мога да вдигна бюжета с около 150 лв., ако има смисъл.
Поддържа mpeg4 за кабеларката от нет1 и dts за филмите.
Този телевизор дали ще може да вижда шернат ресурс на медиа плеър WDTVlive. който е закачен към другия телевизор? Идеята ми е да не разнасям флашка от стая в стая и да се гледат филми без да е включен компа.
Здравейте,разбрах че ТМ и ТП ще внасят LG към края на месеца и вероятно ще има това към което съм се насочил ( LG 42LA690/1) , но днес в ТП видях един Филипс ( PHILIPS 42PFL6678K. Цената е същата като лг-то и сега се колебая кое животно да избера.Насочил съм се точно към тях заради дизайна-нямат рамка.Иначе като технически характеристики май са почти еднакви.Дайте плюсове и минуси за двата модела за да ми погнете при избора.Също така,ако някой предложи нещо сродно,ще ми е от полза.Благодаря!
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...FL6678K-3D-LED
http://www.technomarket.bg/products/...62/lg-42la691s
Дойде време за заплата и вече имам F6400.Японката се люля и мина успешно теста.Включете телевизора да работи 48 часа без да го спирате и ако нищо му няма значи е ОК.Сложете си удължител USB за да не се повредят куплонзите на самия телевизор защото ще има много вкарване и изкарване. Благодаря на модераторите и на другите които се включиха.Явно трябва да следя другата тема за притежатели и първите проблеми.Успех на всички.
Къде го има теста с японката ?