Здравейте приятели,
От доста време ползвам форума за да следя новостите и за да се съобразявам с вашите мнения. Научих много. Препоръката ми е и консултантите от търговските вериги да го ползват, а най-добре е да им влезе в конспекта за да ги изпитват .
Та на конкретния случай: в събота попадам на LG 47la740 в Метро на 1550 лв. / не беше мостра, уж/ .Реших да се прежаля. Идват две лелки, слагат го на кашона, като едната го държи да не падне, а другата хваща меджика като оная ми работа.:rolleyes: И като се почна .... бяга този ми курсор по екрана, мъкиииии. Питам я нещо - тя мълчи като комунист на разпит. Вадя флашката пускам разни и разнообразни тестове и тъкмо да пращам жената за количка и да приготвя сухото, дойде ми тази ми ти прословута японска девойка дето си няма друга работа. Пичове, противно на всички физични закони, не ще да се люле гладко, май някой и държеше люлката. Голямо "ренде". Г-жата продавач- консултант за първи път изглежда виждаше този телевизор и не можа да помогне с нищо. За съжаление и моя опит е само теоретичен. Та на въпроса - въпрос на настройки ли бе или този модел си е такъв от малък. Ако е от настройки да ходя да го мъча. Другия вариант на който съм се спрял е Samsung 46F6500. За мен най-важния критерии е добро предаване на SD каналите. Другите функции са второстепенни. Според вас има ли по-добро решение като марка и модел за SD/без плазма/. Помагайте братя !!!!