Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Този модел LG 47 LN5400 за 950лв. добра оферта ли е?
Тъй като основно искам да гледам филми от компа на него, а компа ми няма HDMI порт, има ли начин за надежна и добра връзка между тях, така че да се гледат Full HD филми със субтитри без проблеми?
Да попитам Samsung 40F6500 доколкото разбирам на него тръгва само оригиналната камера за самсунг . Клавиатурата и мишката (които има опция да се възрат към телевизора за ползване на смарт функциите ) също ли трябва да са оригиналните на марката ?
Друга клавиатура , блутут или друг модел и мишка ще стане ли ?Ако да да помоля за линк за модел
Другият ми проблем е че имам лаптор DELL Inspirion N5110 , инстариларах интеллската програма Intel WIDI , но като се опитам да ги свържа не става .Програма я пускам на търсене и не открива телевизора .това проблем от настройки на програмата ли е , от настройки на телевизора или в рутера нещо трябва да се пипа
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-01-14 в 23:29.
Здравейте. В момента си избирам смарт телевизор 40-42 инча до около 1000 лв. Спрял съм се на този LG 42LN575S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria . Не намирам почти никакви отзиви за него. Другия модел, който заглеждам е LG 42LA620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Заслужават ли си 100 те лв повече като се има впредвид, че 3Д-то не ми е важно. За тези пари има ли по-добри предложения. Изисквания се сравнително добра картина и широк ъгъл на виждане, WI-FI за да мога да плейвам филми от компа, който е в друга стая(не ми се занимава с кабели) и отворен браузер. Благодаря предварително.
като гледам никъде не пише че телевизора поддържа тази функция.Другият ми проблем е че имам лаптор DELL Inspirion N5110 , инстариларах интеллската програма Intel WIDI , но като се опитам да ги свържа не става .Програма я пускам на търсене и не открива телевизора .това проблем от настройки на програмата ли е , от настройки на телевизора или в рутера нещо трябва да се пипа
Здравейте,
Колебая се между 2 телевизора LG
LG 32ln570r и 32ln5400
Кой бихте препоръчали, като се има предвид че ще се гледат филми от PC?
Бих искал да е смарт (32ln570r), но той е 1366x768 не е Full Hd
При този диагонал резолюцията няма значение - няма да видиш разликата.
сравнение на двата модела
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
Значи за сега се насочвам към LG 32ln570r който май е на промоция в момента с wifi
Колега, срещу 65 лева може да се получи идеална връзка между двете устройства. Необходим ти е посоченият от мен тази тема преобразувател от VGA към HDMI --> https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...card-hdmi.html
LN570 - Direct Led - не знам дали има вграден WI-FI - тествай в магазина
LN575 - Direct Led, вграден WI-FI, PVR
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post656902
можели малко помощ за лж42лн570с като е изгасен тв-то и като го включа ми мига индикатора няколко пати и после не мига като го управлявам от дистанционното благодаря предварително също така е включен от менюто а не мига
Митаче,
Без да ми се сърдиш, но мигането на индикатора на лжито е най-малкия ти проблем.