Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Здравейте! Предстои ми покупка на нов лед телевизор 46/47" и ще се радвам ако може да ми помогнете с избора. Това ще ми е първия такъв телевизор(досега съм на едно 9-годишно Беко 29") и затова нямам база за сравнение. Прочетох доста из форума и за моите условия се спрях на лед технологията и конкретно като марка на Samsung и Lg. Ще се гледа предимно спорт и филми на цифрова телевизия от Виваком. 3Д-то не е толкова важно, но все пак ще се гледа от време на време. Ето и моделите на които съм се спрял:
SAMSUNG UE-46F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...46F6670-3D-LED
LG 47LA691S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 47LA740S.AEE :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
И има ли някаква съществена разлика между двете Lg-та
Надявам се да ми помогнете в избора. Благодаря предварително!
@j_bojkov смело взимай от тези:
Samsung 46F6500!!!
Успех!
Samsung UE46F6500: Review
Отнася се същото и за 46'-я вариант.
Най-ниска цена за 46' размер с най-добра картина като цяло (контраст, черно, ъгъл, O.K.обработка на SD/HD сигнала, цветове, уникален плеър... и т.н.)
Ок! И аз повече клоня към Samsung като марка, но жената като дизайн повече хареса LG-тата. Явно трябва с флашка в ръка и към магазина и взимам, който се представи по-добре. Ако няма фрапантна разлика в картината, предвид дизайна, може и да се изръся малко повече и да отнеса някое LG. Все пак ще се радвам ако някой, който ги е сравнявал на място или е собственик на някой от тези модели, си изкаже мнението.
Ако държиш на голям контраст и дълбоко черно забрави за LG.
Съотношението цена, качество, размер Самсунг-а е без конкуренция специално този модел.
Успех отново!!!
Искам да купя телевизор за майка ми до 800 лв.Ще гледа ефирна цифрова телевизия.Кой тв до тази цена е с най-голям диагонал, и най добра-картина.Предполагам че Плазма панела ще е по-добър като картина от ЛСД за гледане на ефирна цифрова телевизия.Благодаря предварително на отзовалите се.
Този пост е редактиран от pdydy; 11-03-14 в 12:45.
Аз имам доста по-различно мнение за 40Ф6500.Дори и след последния ъпдейт,картината на СД каналите куца.Не съм пробвал ЛГ.Ориентирай се към магазин,където имат затъмнено помещение,за да можеш наистина да прецениш с очите си кой ти харесва.Пробвай ефирната цифрова,качеството и е като на кабелната на СД каналите,свали си и тестови клипчета.Ти ще даваш сухото,така че и сам си прецени за твойте възприятия,кой е твоя телевизор.
То е ясно, че и аз ще трябва да ги тествам на място, но ми се искаше ако някой има конкретни наблюдения върху тези двата, да ми каже струва ли си да се плати разликата в цената(която никак не е малка) в полза на LG-то.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...7LA740S-3D-LED
SAMSUNG UE-46F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Не си струва разликата в полза на LG. Днешното правило е максимално качество и размер на минимална цена. В случая печели Самсунг-а. Ако вкараш в избора си и други марки и модели картинката ще се промени.
Успех и какво му мислиш толкова!
P.S.
За да ме разбереш правилно ето едно такова предложение:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-LC-50LE752V
http://sharpbg.com/index.php?item=282&group=1
Перфектна картина от всякъде!
За размера и цената - без коментар
Този пост е редактиран от soon; 11-03-14 в 16:55.
Благодаря и оценявам съвета ти. Нищо не му мисля толкова време, а просто след 15 март ще имам пълния бюджет от 1800 лв. За това докато има все още време събирам повече мнения. Надявам се ако може още някой да пише, който има лични наблюдения върху някой от двата телевизора. Много бих се радвал да видя и мнението на hristoslav2, въпреки предпочитанията му към Panasonic. Благодаря предварително!
За хубава плазма ще трябва да вдигнеш бюджета. Освен това, не съм сигурен, че удачния вариант за майка ти е плазмен телевизор.
За тези пари можеш да и вземеш Samsung 40F5000.
Не бих оценил разликата на 300 лева...:rolleyes: е има лек превес на LG
За шарпа предложен по горе..
LCD телевизоры Sharp (FAQ на 1 - 4 страницах) (часть 6) [148] - Конференция iXBT.com
Следи и цената на този - може да падне
Panasonic TX-L47FT60E
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-03-14 в 18:42.