Трябва ли да има 3D?
Виж поста на svetlio1, дал е добри предложения.
Може да погледнеш и тези:
PANASONIC TX-L42ET60E
PANASONIC TX-42AS600E
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Трябва ли да има 3D?
Виж поста на svetlio1, дал е добри предложения.
Може да погледнеш и тези:
PANASONIC TX-L42ET60E
PANASONIC TX-42AS600E
Здравейте уважаеми съфорумци тук съм за да изкажа своите благодарности към Христослав Светлио1 и Пилот и вси4ки който ми съдействаха Благодаря ви за съветите и просветлението след ваша намеса покупката на телевизор изглежда много лесно нещо а в действителност нее така радвам се 4е ви има надявам се да продължавате да радвате по не посветените хора като мен със съветите и знания желая ви много здраве и вси4ко най хубаво едва ли бих се справил без вас
Да вземете да се похвалите и какво сте взели ...
ф 6510 Братле
GIO_4558.jpg
In visita in Cina alla TCL: "Cambierete idea sulla produzione cinese"
(TCL е третият най-голям производител на телевизори в световен мащаб)
Google Translate
http://www.szcsot.com/siteen/gsjj/index.html е тяхно поделение.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-04-14 в 21:31.
какво ще кажете за намаленията в Техномаркет, дали са истински?
А какво ще кажете за Panasonic TX-L47ET60E за 1300лв? Днес го тествах с една флашка и определно доста ми хареса. Интересува ме най-вече качеството на картината от цифрова телевизия, обработката на SD канали. Преди взехме за родителите ми Панасоник TX-L39E6E и сме доволни в това отношение. Гледам доста мачове и спорт като цяло. Не съм тествал 3Д-то, но и това мисля да направя. Не робувам на марки, но от уж промоциите по нашите вериги тази ми се струва изгодна. Сравнявах този ТВ с Самсунг Ф6400, но определено Панасоник-а го превъзхожда.
П.С. Забравих да отбележа, че разстоянието, от което ще се гледа, е 2,50-3м. Мисля си, че 47 инча е достатъчно, а и мястото е малко ограничено
Този пост е редактиран от juvefen; 11-04-14 в 23:31.
Между тези двата кой препоръчвате ?
SAMSUNG UE-46F6400 - 1100лв
PHILIPS 47PFL7008 - 1200лв
Или може би и трети вариант: SONY KDL-50W656ASAEP - 1300лв
Не мога да реша на кой да заложа.
Да щат,hristoslav2 и Momchil , да ми дадат на готово мнение кой телевизор да купя: Philips 55PFL6008 или Sony KDL50W815 ще съм им безкрайно благодарен!!!Вече 7 месеца,решавам какъв телевизор да купя,макар да не са ми големи изискванията:да е 50 или 55 инча,да е 100 хц панела,да става за футбол, стари български и руски филми,Алф и Ало,Ало.Сега и двата телевизора са под 2000 лева,но Филипса само още 2 дни ще е на промоция.Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от Momchil; 12-04-14 в 11:51.
bginferno,
PHILIPS 47PFL7008.
john_lennon,
Старите филми си ги гледай на CRT, че много няма да ти харесат, гледайки ги на телевизор с подобни диагонали.
Що се отнася до избора, определено бих се спрял на Sony-то.
Този PHILIPS 47PFL7008 - 1200лв се оказа мостра, при това бързо изчерпана.
SONY KDL-50W656ASAEP - 1300лв не съм догледал, че е без 3D, което не съм и сигурен дали бих ползвал,
но избора спря на SAMSUNG UE-46F6400 - 1100лв. Дано се окаже добра покупка