Здравейте!
Планирам закупуване на LED TV 46-50', на който ще се гледат HD филми от интернет през компютър (понякога с флашка) и за гледане на телевизия през Булсатком (футбол, тенис, дискавъри и т.н) За 3D попринцип ми допада повече пасивната технология, защото ми се струва по-малко ангажираща, а и не вярвам да я ползвам особено често. За смарт функциите мисля, че ще са ми интересни само в началото, а после грам няма да ги ползвам. Телевизорът ще се постави в хола на разстояние 2,50-3 метра от дивана, далече от прозореца, който е с прилични завеси.
Нямам много опит с плоските телевизори. От няколко месеца имам LG 22MA53D, който избрах основно заради IPS-a и съм изключително доволен. Ползвам го на цифрова антена и на флашка в кухнята.
Бюдетът е малкък 1000-1300 лв, замислям се и дали да минавам на по-малки инчове за същите пари. Но понеже рядко ще се гледа си мисля, че по-голям е по-добре. Имам и едни колонки Logitech 5.1, които са с 3,5мм чинчове и ще хубаво и тях да мога да ги сложа към телевизора.
Гледам една стара Тошиба 46TL968, която за жалост е с активно 3D, но е 900лв. TOSHIBA 46TL938 / 968 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Какво друго е по-лошо в сравнение с по-новите, но по-нисък клас телевизори?
Гледам и този PHILIPS 47PFL5008 - 1300 лв. Ambilight и 5 години гаранция - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...FL5008K-3D-LED
Гледам иSharp LC-50LE751V, май пак е активно 3D-то, ама дават очила, но е 1400лв и ще падне напъване 3D LED телевизор Sharp LC-50LE751V + подарък 2 чифта 3D очила - Серията AQUOS LE751 използва най-новата технология на Sharp за изображение, за да ви даде възможно най-доброто изживяване при гледане, без значение това, което гледате - 2D или 3D. Карти
Отворен съм на всякакви предложения за около 1000-1300лв, включително и доводи за по-малко инчове, ако ще съм по-доволен от картина и т.н.
Благодаря!