Вижте резултатите от анкетата: Какви функции искате да има вашият телевизор ?

Гласували
233. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Internet / браузър

140 60.09%
  • PVR (запис на HDD)

121 51.93%
  • VOD - възможност за наемане на филми

35 15.02%
  • Music Service

24 10.30%
  • 3D

118 50.64%
  • Възможност за изтегляне на приложения

99 42.49%
  • Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)

102 43.78%
  • Touchscreen

34 14.59%
  • Други

50 21.46%
  • Не знам / не мога да отговоря

12 5.15%
Отговори на анкетата
Страница 73 от 152 ПърваПърва ... 2363717273747583123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 2280
Like Tree195Одобрявам

Избор на LCD/Plasma телевизори-2014 / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

Да написано е в 2-ри пост на темата за шарп..но се надявах Вестел да са се постарали повече при тази серия..
    Следните серии - 760, 260, 160, са OEM производство на Vestel (Турция). Оригинален Шарп ще бъдат 767 (70",60" Active 3D) но се очаква през Август.
    Честито за Самсунга и Панасоника и да ги полееш със съседката :rolleyes:

2.  

3. Тук е от
    May 2014

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

Здравейте,

Имам само един въпрос относно избора ми за телевизор. Спрял съм се на Sony Bravia 42W829, в момента на промоция в Технополис. Всичко му е екстра, не съм много взискателен по спецификациите, но единственото, което ме интересува е DLNA плейъра. Не съм имал Sony, нямам и мои познати с такъв телевизор, а ми е много важно как се справя с плейването на видео файлове, шернати чрез Serviio или по-специално имам медиен сървър WD MyBookLive. От 2 години съм със Samsung 32D5500 и е почти безгрешен с всякакви файлове, но имам приятел с плазма Panasonic, който трябваше да си купи отделен Asus медиен плейър, за да може примерно да си подкарва субтитри на филмите. И от други места съм чувал, че плейъра на Panasonic е доста зле, спрямо Samsung примерно. Но с Bravia нямам никаква идея как е и ще съм много благодарен, ако някой сподели някакъв опит.

4. Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от oldgraf Виж публикацията
    Погледнах новия Шарп 50" 760. Не можаха да ми кажат от къде е панела. Менютата бяха някакви съвсем непознати за мен. Според консултанта турски на Вестел. Японката продължава да накъсва и маже като на 50ле752. Днес ще ми докарат 47ет60. За тази цена и с тези 5 г. гаранция си е супер ! Купих и един Самсунг 40H6400 за майка ми...

Графче, от къде го купи тоя 47ет60? Иначе чудеснии покупки:rolleyes:

5. Member
    Тук е от
    Nov 2005

От Технополис за 1399 лева. В мола на бул.България, София. Вчера успях да го тествам само на ефирката и малко смарт функции. Добре се представи, доволен съм. Доста време си играх със Самсунга, защото трябваше да го пробвам и да го карам в провинцията при нашите. Очарован съм от този модел на корейците. На ефирка и през HDMI. Ролан Гарос се гледа безпроблемно, няма мазане, топката си е нон-стоп там . Футболния режим нещо не ми хареса. 2Д->3Д сработи доста сполучливо. На Скай 3д е супер. Един колега вчера му е мушкал в ТП флашка с 3Д филм и също много му харесало. Не стигнах до малкото дистанционно, но по-късно днес ще накарам синът ми да пробва мини юсб клавитиатура с тъч пад дали ще тръгне. И двата тв виждат 5 Гхц честоти по вифи.

6. Тук е от
    Oct 2005

Здравейте, може ли съвет относно два модела телевизори на Самсунг - H6400 и H6410. Не мога да разбера каква е разликата между тях, освен в цвета.
    Единия модел се предлага с размер 50" а другия 48". Очаквам мнение дали избора ми е добър с тази шеста серия и на кой от двата модела да се спра.
    Благодаря предварително.

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2014

Здравей разликата е само в цвета а и H6410 е по скъп заради белият цвят получава се нещо като миналогодишните модели ф6500 и ф6510 аз съм със H6400 и съм много доволен няколко пъти писах по темата прочети 1ви пост на самсунг успех братле

8.  

9. Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от oldgraf Виж публикацията
    От Технополис за 1399 лева. В мола на бул.България, София. Вчера успях да го тествам само на ефирката и малко смарт функции. Добре се представи, доволен съм. Доста време си играх със Самсунга, защото трябваше да го пробвам и да го карам в провинцията при нашите. Очарован съм от този модел на корейците. На ефирка и през HDMI. Ролан Гарос се гледа безпроблемно, няма мазане, топката си е нон-стоп там . Футболния режим нещо не ми хареса. 2Д->3Д сработи доста сполучливо. На Скай 3д е супер. Един колега вчера му е мушкал в ТП флашка с 3Д филм и също много му харесало. Не стигнах до малкото дистанционно, но по-късно днес ще накарам синът ми да пробва мини юсб клавитиатура с тъч пад дали ще тръгне. И двата тв виждат 5 Гхц честоти по вифи.
    Това за 3Д -то , за Самсунга ли става дума? А на Паната 3Д-то как е? Смао бял ли има, че в сайта на ТП е бял? Мачлетата на Паната викаш много дпбре, а?

10. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Панасоникът не съм го тествал почти, а от Самсунга съм доволен.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Според вас струват ли 200-те лева отгоре за LG 32LN577S спрямо SAMSUNG UE-32F4510?
    За момиченце е, за спалнята. Бяло нали....

12. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от milan Виж публикацията
    Здравей разликата е само в цвета а и H6410 е по скъп заради белият цвят получава се нещо като миналогодишните модели ф6500 и ф6510 аз съм със H6400 и съм много доволен няколко пъти писах по темата прочети 1ви пост на самсунг успех братле
    Благодаря ти, изчетох всичко и явно този модел е добър.

13. Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    Варна

Знаете ли с какъв панел е това сони, че мисля да го взимам за кухнята, а и гледам че е нов модел
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KDL-32R410-LED
    Идеята е да се гледа световното по футбол
    Този пост е редактиран от correge; 29-05-14 в 20:07.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2006

Здравейте и от мен. Поздравления за хубавия форум и още по-хубавите теми за избор на техника.
    Та наканих се да сменя стария телевизор LG 32LC51 с нещо по-голямо и "умно". Изначално рипнах на разни 40-ки, че не ми е много хубаво мястото за телевизора и 42 ще стърчи отстрани много, но после се реших да ми е голямо и грозно.

Накратко - търси се:
    LED 42"
    Ще се закачи след ресивър Yamaha RX-V375 - той си може всичко, та не ме интересува качество и сила на звука.
    Към ресивъра са накачулени по HDMI - ПК, android miniPC, тв приемник на мегалан/мтел.
    Телевизия почти (да не кажа хич) не се гледа - основно FHD филми от пецето и мини-пецето. Малко гейминг.
    Та важно ми е да е хубава картината, малко лаг, да понася бързи сцени (японка и пр.). Това как ъпскейлва СД от ТВ почти не ме интересува.

Смарта не съм сигурен дали ще го погледна след като установя че го има наистина, ама не се знае. За 3D - същото. Всъщност има ли неква файда от това 3D, камо ли 2D->3D? Зяпах разни тестове по света, масово викат "то 3D-то вече кой го интересува?!"

Да има жична мрежа, за безжична - все тая.

Обобщено:
    42" ЛЕД
    Хубава/бърза картина
    Интернет
    Черен, изчистен дизайн (и без това ще стърчи настрани)
    3D - съвет дали има смисъл и си заслужава?
    Запис на харддиск - само от собствените тунери ли може?
    пари - ще ми се до 1К. Макс 1К4 лв.
    Заглеждам се по хвалените тука модели на самсунг и лг. На сърцето ми е сони 42W829 (то вдигна макс-а на 1400лв.)

За който е изчел всичките ми глупости - браво за търпението! И благодаря за съветите предварително.

16. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mord Виж публикацията
    42 ще стърчи отстрани много, но после се реших да ми е голямо и грозно.
    Като ще е грозно да е грозно, но после ще ме споменаваш с добро, че си избрал 47" - LG 47LN575S

17. Тук е от
    Jul 2006

Ох на батя!

Да ама физически нямам къде да го вместя над 42". Мой е пропуска, че не уточних в предишния пост.

18. Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    Варна

Добре де ще задам въпроса така:
    Предложете ми телевизор 26-32" (поради липса на място) без претенции за FHD или HDReady а и знам че разлика няма да усетя, ще го взимам заради световното по футбол, а и за в бъдеще ще се гледат спортни предавания.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе