Здравейте. Нов съм във форума, и се регистрирах с надеждата да ми помогнете в избора на нов ТВ. Старият Samsung след 8 год. вярна служба изгърмя, и сега е ред да за нов. Бюджетът ми е 1000 лв. Не държа да има 3Д, Искам качествена картина. Ще се използва предимно за гледане на телевизия / спорт и филми от Булсатком / и филми през USB. Цяла седмица гледам телевизори, обикаля и накрая се спрях на тези.
- SONY KDL-42W651ASAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
- LG 42LB5700 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - за този ми казаха че за Wi-Fi се купувала някаква влашка за да се приеме сигнала
- LG 39LN5400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria, - няма Wi-Fi. Не държа, но е хубаво да има мисля.
- LG 39LN575S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
- PHILIPS 42PFL3108H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
- PHILIPS 40PFL3208H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Приемам и други предложения.Благодаря предварително за отговора.