Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Между Samsung 40F5000 и Panasonic 42E6E, твърдо ти препоръчвам втория.
Ако ще гледаш филми през usb, да знаеш, че субтитрите са много малки, с доста тънък контур и на бял фон почти не се виждат.
Sony 42W650 също си заслужава, но не знам дали вече се предлага по магазините.
За тези пари не виждам нищо читаво от новите модели.
P.S. Гледам, че се намира все още Sony 42W655.
P.S2. Поправка, от новите модели - Panasonic 42AS600. Той е наследник на 42Е6Е.
Този пост е редактиран от Momchil; 18-06-14 в 01:55.
Здравейте, дойде време да купувам нов телевизор и след разглеждане на различни марки и модели се обърквах доста. Бюджета ми е 1100 лева:
Моделите, на които се спрях са в Техномаркет
PHILIPS 42PFH6309
PANASONIC TX-42AS600Е
LG 42LB650V
LG 42LA690S
Кой от тях бихте ми препоръчали?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-06-14 в 20:44.
Наистина мнението ми за 42-двойката на новото Сони w829 е доста крайно, защото разби напълно очакванията ми. Първоначално мислех да купувам точно този телевизор, подмамен от добрите отзиви в интернет. Всъщност добрите отзиви са единствено за 50 инчовия. По-малките нямат нищо общо с него независимо, че са един модел.
Преди да му пуснем теста с японката, доста време стоях и го гледах, за да добия общо впечатление от картината. Цветовете на Сонито наистина са много хубави. Но това е единственото му хубаво нещо. Бяха му пуснали някакъв рекламен клип с футболен мач. Дори и с просто око се набиваше на очи насичане и същевременно замазване(двоен образ) при движение. Просто Sony w829 не може да изкара ясна картина при движение и това е. Това ми беше достатъчно за да откажа веднага от тоя телевизор, въпреки че имах голям мерак за него и бях склонен да преглътна леки недостатъци.
След това само за протокола му пуснахме теста с японката и той затвърди още повече лошото впечатление от новото Сони при движения и бързи сцени.
Между другото, до Sony w829 беше сложен миналогодишния модел на Panasonic ET60. Мога да ти кажа, че при бързи движения и сцени разликата между двата е в полза на Панасоника и е очевидна, дори без тестове с японки. ЕТ60 нямаше проблеми с бързите сцени. Имаше много по-ясна картина с по-естествени движения, а при сонито беше мазало от всякъде. Тоя проблем напълно ме отказа от 42 w829.
За спорт и футбол сонито не ми изглежда удачен избор.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 18-06-14 в 18:37.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-06-14 в 20:45.
Здравейте,
бях се спрял на Sony KDL-42W705, но голямо оплюване беше тука позамислих се после за панасоника, който е на промоция сега TX-42AS650 3D.
Панасоника ми се струва твърде евтин, а и аз хич не държа на 3D. Някакви наблюдения за сонито? Ще се ползва основно за телевизия, детски филмчета и тем подобни. И от време на време филми.
Sony KDL42W705B/ KDL42W705 (W7) Review
Аз имам наблюдения за 42W560, който има ревю в същият този сайт, също с много добри отзиви.
- - - - - - - - - -
Как си мислиш че ще пуснат модел видимо да насича ? Може и самият плеър на телевизора да не е изчистен от бъгове още или да е имало проблем със сигнала към телевизора.
За мен този тест не е меродавен, аз като купувах моят телевизор не знаех за теста, после го пуснах за проба и има леко замазване на лицето, телевизора си работи отлично и няма проблем с бързи сцени.
Мерси
javorenator
42W650 ли беше твоя модел или се лъжа?
Здравей те! Имам колебания между тези два телевизора! Кой бихте ми препоръчали и кой от двата е по-добър?
LG 42PN450B :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-32F4500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Нищо не разбирам от ТВ, но трябва да си купим и сме се спрели със съпруга ми на тези двата!!!!
БЛАГОДАРЯ!!!!