Купих си Sony W650 и сега не знам как да го свържа към стария приемник на Булсатком,който е с два чинча.Възможно ли е с този кабел?Въобще ме няма с кабеляците.
Купих си Sony W650 и сега не знам как да го свържа към стария приемник на Булсатком,който е с два чинча.Възможно ли е с този кабел?Въобще ме няма с кабеляците.
Скарт няма ли ? Кой модел е СТБ на Булсат ?
п.п. Най-добре утре отивай в офис на БулсатЯ и го сменяй за ХД (ZHD200/220 там квото имат) .
п.п. 2 .На първо време може да ползваш и чинч връзките , като жълтия кабел свързваш в зеления чинч на тв (от компонентния вход) и във съответния видео изход на СТБ на Булсат (жълт чинч) , а аудиото в белия и при двата уреда .
Този пост е редактиран от svetlio1; 19-11-13 в 22:16.
Нямам кабели за скарт,иначе приемника си има.Оправих се,но кабелите са бял и червен.Тези дни ще отида да сменя приемника.Да питам,външни колони 2+1 във входа за слушалките ли се включват?
По-принцип - да , може и от скарта да вади , но не всички модели го имат като опция.
Да използвам темата, че и моя въпрос е подобен.
Имам сателитен приемник със Scart, S-Video и S/PDIF. Телевизорът е с компонентно видео, композитно и S-Video. Сега връзката е Scart-3RCA. Въпросът е, има ли по-добър вариант за свързване с цел по-качествена картина и звук? Благодаря.
Нямаш по-добър вариант. Сателитният приемник те ограничава, няма компонентна връзка.
Нямали приемници в момента и само екип можел да го смениДа питам нещо друго.Кой медия сървър чете Avi?PS3 media не иска да ги плейва.
Не съм видял,че сървъра си прави втора папка в която явно клиповете са вече прекодирани и тръгват.VLC не ми е активен,допълнително ли се инсталира?
Сега пък не може да ми види телевизора.А с най-новата версия,лаптопа започва яко да ми цикли.
Колега,имаш ли идея защо като ползвам Serviio,ми дава папките с филми че са празни,а с музиката нямам проблем?
Да използвам същата тема. Купих си сателитен приемник с изводи за компонентно видео. Телевизорът също има такива изводи. Купих си и компонентен видео кабел. Проблемът е, че когато свържа телевизора и приемника с този кабел излиза картина, но е доста размазана, отделно от това няма звук, въпреки, че съм свързал аудио кабел. Някакви идеи?