С парите за 40F7000 ще вземеш 46F6670 и ще останат да смениш секцията .
С парите за 40F7000 ще вземеш 46F6670 и ще останат да смениш секцията .
Twin HD Tuner - (DVB-T/C/S/S2 х 2 - в моделите от високият клас)
Google Translate
Моделите с DVB-S тунер поддържат DiSEqC (Digital Satellite Equipement Control) version 1.0
http://www.recordere.dk/indhold/templates/?a=8584
7-ма серия ми отпадна като вариант. Имах в предвид разликата в цената между 40F6670 и 40F8000, която е около 800 лв. - почти още един 40 инчов телевизор без екстри
hristoslav2 благодаря ти много за материала. Клипчето го гледах преди налколко дни и много ми хареса какво може да прави телевизорът. Сега прочетох и статията за 2-та тунера и там също пише много хубави неща. Но никъде никой не споменава какво става, ако програмите са кодирани. Аз за съжаление съм абонат на blizoo и идиотите по някаква причина са решили, че ще си кодират програмите. В един чужд форум зачетох тема, който се оплакваше, че заради кодирани канали не може да гледа един канал и да записва друг. Притеснява ме, че може би това ще е проблем за всички телевизори с два тунера.
Не бързам много с покупката (чакам да докарат 40F6670 в мола до нас), за това ще зачета още за панасоника, но през такива мъки минах, за да си отговоря на много от въпросите ми за телевизорите самсунг, че сега корем ме свива като си помисля, че трябва да направя същото за друга марка.
Човек като те чете, ще си помисли, че си товарил торби с цимент. Големи мъки, голямо чудо.
Колкото повече се чудиш и се разкъсваш между различни модели, толкова по-труден ще е избора ти. Щом не бързаш с покупката, по-добре изчакай новите модели, които ще излязат до месец - два.
Успех с избора!
Този пост е редактиран от Momchil; 15-01-14 в 23:38.
Ами за да разбера колкото се може за телевизорите на самсунг 2-3 вечери четох в интернет различни материали, ходих в два големи магазина за техника и разговарях с консултантите (не, че те ми помогнаха с нещо де) и накрая говорих с един човек, който работеше на нещо като щанд на Samsung в мола. Той ми отговори на толкова много въпроси, на които иначе бих си отговорил със седмици четене, но и той не можа да ми каже всичко.
Всичко това го усетих като големи мъки като се има в предив, че освен да мисля за телевизор трябва да ходя и на работа. Ей сега в събота или неделя трябва да ходя до друг голям магазин за електроника, защото ми казаха, че там Samsung също имат щанд, но там човекът имал огромен опит и ще ми отговори на всички въпроси.
За съжаление липсата на информация при телевизорите е огромен проблем. Не е като да си купи човек телефон и преди това да отвори някой форум и да прочете десетки теми, в които се обсъждат възможностите, плюсовите и минусите на моделът телефон, който си е избрал.
Това ми прозвуча, като да чакаш дълго на едно гише и да ти кажат, че си за друго
П.С. Не знам какво се чудиш на един телевизор, какво може да прави, освен да изкарва хубава картина!?
Да Момчил е много прав. Преди около 4 години си купих първия LCD телевизор и тогава нямаше какво да се чудя. Просто знаех, че не трябва да е Crown или Neo, видях 40-инчово Sony на доста прилична цена и го взех. А се бях приготвил да купувам 37-инчов, защото 40-инчовите ми идваха скъпи.
Надям се след време повечето големи производители да проявят разум и да интегрират Android в телевизорите си и тогава пак да няма какво толкова да се чуди човек. В момента всеки производител предлага нещо разлино, което е съвместимо с различни периферни устройсва и различен софутер и човек трябва да мисли за 100 неща, когато купува.
То и сега може да му боднеш един стик и си с Андроид или пък да свържеш мобилното устройство. Въпросът е има ли смисъл да се набляга на това, телевизора да се превръща в треторазряден компютър или да се наблегне върху качеството на картина и надеждност от страна на производителите.
Интернет ни обсипва ежедневно с новини и видеоклипове за нова техника с невероятни възможности, за които някой хора дори не са си представяли, че може да ги има. Мисля си, че за това повечето хора искат да притежават нова техника и да се докоснат до тези нови възможности.
Към старият ми телевизор непрекъснато има вързан един настолен компютър и реално мога да правя почти всичко, което си поискам. Но сега новият няма да е закачен директно за компютър, така че всичките тези Smart екстри ми се струват много важни и си мисля, че много ще ми улеснят живота.
А и както е казал Мечо Пух "Колкото повече - толкова повече"
А бе човек, ти жена ли си търсиш? Да можел да прави всичко ... Peace !
Добре де няма да прави всичко. Нещата клонят към F6670 пък по-нататък живот и здраве и 8-ма серия.
По-добре помисли за преместване на телевизора или за преустройване на секцията .
Увеличи диагонала на 46-47 инча . Смарт функциите могат да бъдат компенсирани с Андроид стикче, докато размера не . А и както е казал Мечо Пух "Колкото повече - толкова повече" .
Предложения не липсват .
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...46F6670-3D-LED
http://technomarket.bg/products/0912...g-47la740s-aee
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...47WT60E-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...47FT60E-3D-LED
Този пост е редактиран от Soma; 16-01-14 в 11:16.
Благодаря за предложенията, но няма как да набутам в секцията повече от 42 инчов телевизор. Живот и здраве и секцията ще сменя, но за сега ще карам с тази.