Първоначално публикувано от
CubanLinx
От потребителска гледна точка с две ръце подкрепям избора на по-големия диагонал. Есента взех Sony AF8 65", което беше на доста добра цена към тогавашния момент. Ако имаше по-добра оферта за LG C8 сигурно това щях да взема. Тук зададох въпрос (и не само аз) - защо моделите AF8 и AG8 са низвергнати, но никой не отговори. Заглеждах и AF9 - 55", но искрено се радвам, че не сглупих. Телевизора се гледа от няма и 3 метра и вече ми малее стабилно

Искаше ми се естествено AF9 65", но разликата в цената беше колкото още един 55" олед на LG. А дали си заслужава? Не мисля! Единственото, което не ми харесва до момента е Андроида. Под сяква критика! Да дадеш една торба пари (които хич не са малко дори и за "белите" държави) и насреща бъгове, бъгове и пак бъгове (както би се изразила една самоковска даскалица

). Тука камъните са в градината на Sony. Очевидно от алчност и пестене почти всички техни модели от 2018 и 2019 (освен двете мастър серии) няма да получат ъпдейт към андроидския пай. Представям си как се чувстват хората, които са си купили модел 2019 и държат на софтуерната поддръжка. Взимаш чистак бърсак нов тв и си оставаш със същия софтуер докато не сдаде багажа. Това за мен е абсолютно недопустимо за компания от този ранг. Но пък явно има достатъчно баламурници като мене по света, които им пълнят джобчето и за да могат да си позволят от Sony да се отнасят по този начин, явно печелят предостатъчно и им е точно през трибуквието за потребителите. Наясно съм, че с един Shield например нещата ще заспят, но към момента просто не ми се налага. Не ме вълнуват нито игри, нито стрийминг.