Samsung 2023 QD-OLED TVs – specs & prices
Samsung S95C 4K OLED
One Connect
Tizen 7.0- (55")
- (65")
$4500 (77")- (55")
- (65")
- (77")€2500 (55")
€3300 (65")
€4800 (77")Samsung S90C 4K OLED
Tizen 7.0- (55")
- (65")
- (77")- (55")
- (65")
- (77")€2000 (55")
€2800 (65")
€4000 (77")
Цените на S90C ще са същите като на S95B , поне така изглежда на първо време.
- - - - - - - - - -
Малко рано.. но в Америка нещата се случват по различен начин ! Интересната част с разопаковането започва към 6:50, преди това само общи приказки
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 21-02-23 в 12:28.
То цялото видео са общи приказки. Хората вече съвсем изтрещяха в стремежа си да бъдат тотални консуматори и да получават внимание. Този за 15 минути много говори, но не каза нищо и остави телевизора в кашона. Това ако е ревю аз съм космонавт!
Пълен ташак. Качествения контрол го е фАнАла липсата явно. И тове е телевизор, който в Европа най-вероятно ще струва повече, отколкото в САЩ. Интересно дали и при другите брандове ще има такива изненади.
Телевизори Konka на платформа webOS от LG
Телевизоры Konka на платформе webOS от LG : Телевизоры LG - Обсуждение
Philips открито заявяват, че ако изключваш тв и не го оставяш да си върши процедурите за запазване на OLED панела, това може да наруши гаранцията. Нещо, което другите производители "премълчават".
Но го има. Аз като си включих C2 за първи път нищо такова не излиза на екрана. Аз и ти, и други от форума знаем, че не трябва да се изключва от контакта веднага OLED, но много хора го правят, защото за тях телевизорът е "плазмен" щом е плосък и тънък, и не знаят, че я има тая "тънкост", после що се отпечатало логото или нещо друго на екрана. Не че ако въпросното съобщение го има на всички модели много ще му се обръща внимание... защото "Чукча не читател, чукча писател" важи за хората по цял свят.
Един от коментарите под видеото правилно уточнява, че би било добре производителите да "показват" по някакъв начин, че след гасене от дистанционното е започнало опресняването. Примерно: диодът да мига или да свети в друг цвят. С което съм съгласен.
Наистина ли "хората по цял свят" изключват тАлАвизора си от дистанционното, а после тичат да му спрат и тока централно?! Всеки път?!
Само в този форум са, но не ги зная кой къде живее, може и по цял свят да са.