Страница 121 от 121 ПърваПърва ... 71111119120121
Резултати от 1,801 до 1,809 от общо 1809
Like Tree758Одобрявам

OLED Телевизори - съвети и обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: OLED Телевизори - съвети и обсъждане

joni81
    В последните години заради стрийминга, повечето производители премахнаха функцията за запис
    https://www.lcd-compare.com/televise...LED65C41LA.htm
    Цифров рекордер ( PVR ):Запис на външен носител (чрез USB)
    Функция Timeshift (позволява ви да поставите на пауза предаването на живо и да го възобновите по-късно)
    Забележка: има само един тунер, няма да е възможно да гледате друг канал, докато записвате.

2.  

3. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Сони имат ли намерение тази година да изкарват нещо ново в горния клас OLED-и или ще си карат пак с този от 2023-та ? G5 до тук ги смазва всички , с новия RGB OLED панел.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Рано е още, ще видим какво ще предложат другите големи. Конкретно за Sony, така и не ми стана ясно дали ще изкарат qd-oled или се отказаха от този тип панели. Кефи ме как на телевизори за една торба пари продължават да слагат HDMI 2.0 А LG с много силна заявка за втора поредна година. Можеха да сложат WiFi 6, но това да е проблема. Не знам с USB портовете как стоят нещата. Все още има производители, които слагат от старите Samsung сигурно ще се опитат да ги борят с qd-oled панел и повече нитове. Ще е интересно.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; Вчера в 10:45.

5. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Корейските производители от доста години са номер едно при Оледите и LCD-та. Сони си го карат на евтин сбирток от ширпотреба чарколяци за по един чувал пари.
    CubanLinx одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Така е, но обработката на картината все още им е върха.

7. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Телевизора е баланс от много неща, затова корейците са номер едно до момента. Сони са като китайците, изпъкват с елементарен трик за по ясна картина и корекомско японско минало, но движението е под всякаква критика + евтин сбирток на чарколяци , другите изпъкват с по ниски цени и топ измислени характеристики на хартия.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Като плюс на Sony бих добавил и Android OS-a. За другото съм на твоето мнение. Да видим тази година какво ще пуснат в олед сегмента. За едно съм сигурен, цените им ще са "топ"

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Цитат Първоначално публикувано от sony 1 Виж публикацията
    Телевизора е баланс от много неща, затова корейците са номер едно до момента. Сони са като китайците, изпъкват с елементарен трик за по ясна картина и корекомско японско минало, но движението е под всякаква критика + евтин сбирток на чарколяци , другите изпъкват с по ниски цени и топ измислени характеристики на хартия.
    В един и същ клас по-хубав тв от Сони аз не съм виждал. Дали ги коват с пирони или ги лепят с лепило не знам и не ме интересува. Който не му харесва Сонито първо да иде на очен лекар.Един приятел каза , че Самсунга по му харесвал , че имал бърз достъп до "автоматично изключване" като заспи, така че вкусове всякакви ....Аз лично за TCL мога много да говоря , но не искам, зет ми беше генерален дистрибутор за една съседна държава от преди 30 години / идваше стоката с кораби в контейнери/ и съм виждал всичките им продукти , някои разглобени, в първите години само енергоспещяващите им лампи ставаха , климатиците - всеки трети - повреда, правеха двд / даже двд - рекордер имаше/ - всяко второ - дефектно и тн , бях си поискал едно двд - рекордерче , зетя каза - вземи от склада две , че поне едното да работи. Като се прибрах в Бг - и двете бяха дефектни ....Много мога да говоря за тая марка , ама не ми се занимава. За мен всичко произведено в Турция и Китай / без бельо/ трябва да си голям късметлия да е читаво.

11. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Не си виждал друго освен Сони, писал си го много пъти. Мнението ти е субективно Кореком отдавна няма и времената се променят.
    Gena_bs и CubanLinx харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 121 от 121 ПърваПърва ... 71111119120121

Подобни теми

1. Samsung спира производството на OLED телевизори
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-14, 15:20
  2. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе