Само да напомня , че и гаранцията струва пари , особено ако се купи от емаг . Нищо не е вечно , особено при електрониката , бързо се обезценява и ремонта е безсмислен , както и цената на резервните части .
Преглед за печат
Само да напомня , че и гаранцията струва пари , особено ако се купи от емаг . Нищо не е вечно , особено при електрониката , бързо се обезценява и ремонта е безсмислен , както и цената на резервните части .
Всеки един технo* магазин, може да ти продаде ТВ с 5 години гаранция. Моя Самсунг като го вземах излишно питах на касата дали има възможност за удължаване на гаранцията и хората ми предложиха срещу 144 лева (ако не се лъжа) направо застраховка срещу кражба, бедствия и т.н. + удължаване на гаранцията.
Не съм казал подобно нещо . Гаранцията колкото се може по-дълга , просто се заплаща , ремонта се обезсмисля при високата цена на резервните части , особено при тв - модулен принцип , изгори един хдми вход , сменя се цяла платка .......
Гаранцията може да не се удължава веднга а мисля до 3 месеца след покупката...в смисъл ако цената му идва на нагорнище може да си я удължи малко по нататък във времето.....а и мисля ,че ако за него не беше от значение за какво си дава парите нямаше да пита тук кой телевизор е по добрия избор....най малкото пък бих му препоръчал да се изтръска 2хил лева за 49 инчов тв с ips панел....ок някой сега ще каже тъй ама операционната система(андроида)предлагала повече ...само дето един андроид тв бокс за 100 кинта според мен ще се справи в пъти по добре от андроида в тв-то:)
Щом държиш толкоз на гаранцията,виж и тези-58'' и 5год. гаранция,то Panasonic до 5год. и без това няма да се развали ,ама както казваше един приятел...''най-лошото е на мене да ми са случи''..
SAMSUNGks7002 за 60''2500 лв. също е идеално,не знам колко ще е допълнителната гаранция.По-добър е от Panasonic-a изглежда,ама Panasonic добавиха HLG ,който ще се използва в телевизията към модели2016,а SAMSUNG нещо се услушват.
A za Близу или Булсат мога да кажа,че на Близу съм много години,бях и на Булсат няколко(докато се надявах да си пуснат iptv,ама то се оказа същия боклук,като всичко в Булсат).Ако ще си на Булсат гледай нещо до 40'' и то може по-старичък модел,поне да не си даваш парите).Близу е друга бира.
LCD TV PANASONIC UHD 3D TX-58DX780E | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис Б

LCD TV PANASONIC UHD TX-58DX700E | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
Така наречената " удължена гаранция" предлагана от Тех-магазините си е чиста застраховка и от печалният ми опит при колите ми сочи че застрахователя -в повечето случаи Алианц ще извади от 9 кладенеца вода само и само да не е признае.От време на време има промоции на удължена гаранция от официалните вносители-това е вече друга бира.:)
Ами за ъгъла незнам ......не вярвам да стоиш редом с него и да надничаш странично каква е картината:)....аз лично някакви фрапантни разлики не виждам в промяната на ъгъла....половин час се въртях покрай филипса на комшията,който е ips direct led.....и честно казано други кусури му намерих ама тоз хубавия ъгъл нещо не го хванах...промяна в картината по скоро има когато го гледаш под ъгъл и е по ниско или по високо от равнището на погледа ти,като си го гледам на нормално ниво разлика под ъгъл почти не долавям
Това все пак си е мое виждане за точно два телевизора...при други по ниски или по високи класове и марки може би е различно
Колегата брабус примерно пък вижда други работи...беше писал някаде из темите за тоя ъгъл
Аз лично тв-го гледам на тясната страна на нормален 24кв хол от около 2.8м и ъглите от които мога да седна и да го гледам не са малки и отврат картина не съм видял...вече да стана и почна да му търся кусур е друга работа:Drinks:
Е...аз не разбирам какво толкова се коментира този зрителен ъгъл,като че ли някой гледа отстрани на екрана:)
Ако има такъв...бързо да си признае...:-memnon
Защото в един или друг случаи всеки гледа телевизора не фронтално. Дори да кажем, че си паркирал дивана точно пред тв, ама се прибереш последен и 3 те места са вече заети, и ти си 4 тия. Ами ще седнеш на фотьойла и ще гледаш от страни [emoji1]
Зрителни ъгъл е много важен. Спомням си времето когато се занимавах с графична обработка и бях с нисък клас монитор. Бачкаш и уж всичко е наред, мръднеш обаче малко назад или се поизправиш малко на стола и картинката друга, цветовете различни...[emoji1]
Днес, всеки член в повечето семейства има телевизор - по един в спалнята, детската, кухнята, всекидневната....и правилно. Няма двама човека с еднакъв вкус, всеки гледа нещо различно.
Телевизорите с извит екран - са по-скоро персонални. За разлика от Европа и САЩ, в Азия ги смятат за премиални модели..
Is HLG necessary for broadcast HDR? Not necessarily says Dolby | TechRadar
За Панасоник писаха ,че вече няма да е с firefox операционна . Знае ли някои с каква операционна ще са моделите им 2017г .
ac28
Слeд пpeĸpaтявaнeтo нa пpoeĸтa в ĸpaят нa 2015 гoдинa oт Моzіlа, и cъĸpaщaвaнeтo нa 50 чoвeĸa paбoтeщи пo пpoeĸтa(oт 1000 чoвeĸa пepcoнaл), Раnаѕоnіс ca пoeли пoддpъжĸaтa и paзвитиeтo нa FіrеfохОЅ като в менюто се води my Home Screen 2.0
https://forum.setcombg.com/panasonic...tml#post800537
Panasonic’s Firefox OS is dead, long live Firefox OS | TechRadar