Вижте резултатите от анкетата: Кои са най-важните критерии при закупуването на нов телевизор?

Гласували
718. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество на картината

662 92.20%
  • Качество на звука

216 30.08%
  • Приемлива цена

337 46.94%
  • Лесен за употреба

127 17.69%
  • "Зелен" с ниска консумация на енергия

56 7.80%
  • Марка която познавам и вярвам

181 25.21%
  • Добра гаранция и сервизен план

239 33.29%
  • Последна технология

117 16.30%
  • Ценови / отстъпки / намаления

121 16.85%
  • Атрактивен дизайн и стил

104 14.48%
  • Голям размер на екрана, който мога да си позволя

282 39.28%
  • Вграден интернет достъп

187 26.04%
  • Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове

124 17.27%
  • Безжична интернет връзка

197 27.44%
  • USB запис

80 11.14%
  • Ultra HD TV

226 31.48%
  • 3D съвместимост

61 8.50%
  • Oled TV

46 6.41%
  • Държавно-спонсорирана програма за отстъпки

8 1.11%
  • Curved TV (огънат екран)

14 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 105 от 625 ПърваПърва ... 5595103104105106107115155 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,561 до 1,575 от общо 9366
Like Tree1852Одобрявам

Мнения и Избор на Ultra HD телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2017

Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор

Аз съм с Galaxy S7 и телевизор LG Web OS 3 и има същите функционалности. Щом си включа телевизора телефона се свързва с него и мога шервам и в двете посоки почти всичко, да ползвам телефона за дистанционно и т.н. LG имат и доста интересни приложения. Също така като си прехвърля екрана на телефона към телевизора мога да управлявам телефона директно от телевизора с клавиатура и мишка, общо взето си става като "компютър". Вече повечето нови телевизори поддържат доста функционалности без значение дали да от една марка.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Един глас за модела на ЛГ , нали ? Иначе пак се ориентираме към ... спам !

4. Тук е от
    Feb 2017

Ако въпросът е към мен, да. Като цялостен пакет за мен ЛГ-то беше по-добрия избор. За картината е малко субективно да се каже. Трябва човек да гледа и двата телевизора и да си прецени.

5. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

За картината този който е с va матрица.Защо няма да казвам,във форума има хиляди мнения по въпроса.Не знам кой е с такава матрица ,но мога да се опитам да отгатна кой не е(без да гледам таблиците на hristoslav).А за това дали по-важното е тв ти да има добра картина или да ползваш тел. си за дистанционно няма да вземам отношение-всеки сам си решава.Да гледаш тв на тел може по всякакъв начин,вече повечето оператори го предлагат.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И да кажеш , има хиляди притежатели на тв с ips матрица . И да гадаеш , едва ли някой ще си изхвърли телевизора и ще тича да купува такъв с va матрица .

7. Тук е от
    Oct 2012

Благодаря за отговорите ви.
    Със сигурност има много по-добри модели, но съм си сложил психологическа граница от 1000 лв. Пък и телевизора ще се гледа от 2,5 метра и мисля, че не ми е непбходим 49+ инча.
    Ще го позлвам за ежедневна употреба - предавания от телевизият и от време на време някой филм.
    За съжаление сигнала на оператора не е кой знае колко добър и не знам дали ще устея някаква ралзика в VA и IPS матриците.
    Така, че конкретно ме интересува сравнение между двата модела които ви написах.

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Без значение от сигнала, ще усетиш разлика между *VA и IPS. Като и двете си имат своите плюсове и минуси. Лично на мен VA ми допада повече.
    burbeng одобрява това.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Panchito Виж публикацията
    .................................
    Конкретно , за мен , модела на ЛГ е по-добър като избор , а дали ще ти допадне на теб като визия и качество на картината , трябва да се убедиш наживо . Самсунг-а също е добър , но тази серия не ми допада - нещо от 6400 серия , но е повечко пари , за съжаление !

11. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Panchito,пиша за последен път по въпроса,защото явно няма смисъл.Виж разстояние от екрана в този калкулатор внимателно и тогава казвай колко инча ти трябват.Дори и да не си съгласен с него ,все пак си помисли:
    TV Size to Distance Calculator and Science
    За последно ще се постарая да вмъкна една шега,щото станахме много сериозни,сигурно е тъпа,ама....
    Да си купиш по-евтин тв от този дето ти показах ks7000 още повече по-евтин от gsm ти и да ги вързваш,лично на мен ми изглежда кат дасложиш макарон в устата на Мона Лиза.За съжаление макарона ти ще е тв.Обратното повече бих го приел,Напр. да си купиш OLED LGB6 и новата(може и старата дори)Nokia3310.
    Разбира се това е опит за тъп хумор.Нищо друго.Успех с избора.

12. Тук е от
    Feb 2017

Преди месец когато си избирах телевизор обиколих доста магазини. Наистина панела на KS7000 предава супер добре, но има значение какво гледаш. Мой приятел има такъв и миналата седмица бяхме в тях и вървеше един сериал на телевизора докато си говорехме. Той мисля че е с мтел телевизия. Без никаква специални настройки и не HD канал, картината не беше нищо впечатляващо, даже беше прилично зле. Така че има голямо значение за какво ще се ползва телевизора, какво ще се гледа, в какви условия и т.н.

А сравнението с телефона изобщо не е на място. Има хора които си изкарват хляба от работа с телефон и прекарват по-голямата час от деня с него. Вечер гледат новините за 1 час и така. Всеки сам си преценява колко пари да даде за едното и за другото, без кой знае каква връзка между двете устройства.

Още повече, човекът си е определил бюджет и пита за телевизори в доста по нисък ценови клас.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от cable Виж публикацията
    Panchito,пиша за последен път по въпроса,защото явно няма смисъл........................
    Правилно ! Смисъл има , ако отговаряш , на това , което се пита . Твоите критерии за избор на тв са доста различни и бих казал завишени , сравнено с тези на обикновения ползвател.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от wibo Виж публикацията
    .....................

Още повече, човекът си е определил бюджет и пита за телевизори в доста по нисък ценови клас.
    Точно ! Но кой да чете какво е написано и да разбере , че другото не е важно ., в случая .

14.  

15. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Извинявам се на всички,казах,че е само тъп хумор.wibo ти си гледал нещо с тозит в и не ти е харесало.Разбираемо е.Ами ако гледаш това същото нещо с тв-те за които пита човека дали ще ти хареса?И какъв 4к тв ти трябва ,ако няма да гледаш дори hd канали???Аз не можах да помогна,за което съжалявам,но нека всички които помагат да говорят по-логично,а не как се гледа sd канал ot Bulsatkom на 4к тв.
    И още нещо.В чуждите форуми(както и тук)някои си пишат техниките под името.Когато видишSAMSUNGS7 edge,вероятно ще видиш поне 75''OLED като тв.И то не един.Та това е общото,ако ме разбрахте.Както разказват някои(сигурно басни някакви)в Германия Мерцедес се кара с костюм.Сигурно и това не е точно,ама показва кое с кое трябва да има нешо общо.
    Вярно е ,че критериите ми за тв са завишени,дори за мен не бих си избрал този модел който предлагам на колегата,а по-добър.И затова не взех отношение първия път когато попита за тази ценова категория.След като видях,че има възможности реших да помогна(безуспешно).Но в случая какво съм казал аз няма значение.Опитайте се да помогнете на човека.
    Желая Ви успех.
    bobyn одобрява това.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте бихте ли ми казали кой модел е по-добър?

LCD TV LG UHD 43UH6507 | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ

и

Технoмаркет - онлайн магазин

Благодаря!
    Не виждам какво има да се дискутира толкова - свел си избора до два модела - отиваш в магазин и ги сравняваш на живо - плюсове и минуси имат и двата (няма как в тоя бюджет) .
    Имай предвид, че ЛГ-то е с така да се каже псевдо 4К панел (WRGB) и при връзка с устройства предаващи 3840х2160 може и да не е много удобно четенето на ситен текст примерно.
    Тъй като все пак ти ще си го гледаш/ползваш - сравни ги на живо и си прецени сам - моделите са на едно ниво и разликите са почти несъществени, точно тоя подел на Самсунг ако не бъркам е с PSA тип панел - сиреч разликите с IPS са малки .

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

............................ И още нещо.В чуждите форуми ...........................

Е , тука ти е грешката ! Чуждите форуми !! Ние сме в БГ !!!! И на запад никой( тези от форумите ) не си купува Самсунг 110 " тв за 100бона в зелено , щото калкулатора за разстояние му казал .

- - - - - - - - - -

Благодаря за отговорите ви.
    Със сигурност има много по-добри модели, но съм си сложил психологическа граница от 1000 лв. Пък и телевизора ще се гледа от 2,5 метра и мисля, че не ми е непбходим 49+ инча.
    Ще го позлвам за ежедневна употреба - предавания от телевизият и от време на време някой филм.
    За съжаление сигнала на оператора не е кой знае колко добър и не знам дали ще устея някаква ралзика в VA и IPS матриците.
    И да питам . За тези нужди защо да е 4к тв ? Просто ми е любопитно . Ако е само заради разликата в цените , съм съгласен .

18. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Съжалявам,че внесохме много спам в темата.Предложих да не разговаряме ,а след като можете да помагате на човека.
    Защо гледам чуждите форуми ли?Да тука сме в Бг.И остава да си отговорим само на един въпрос.Като сме толкова умни защо сме бедни?Ама,ако може не ми отговаряйте .Това е риторичен въпрос и изобщо не е по темата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе