Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Здравейте. Бях писал в една друга тема на форума, но никой не ми отговори там, може би не уцелих точната тема, затова копирам поста си и тук. Не разбирам от телевизори, затова ще помоля за мнения, респ. за помощ. Харесах си като описание, а и на външен вид, един Philips, но покрай мен няма никой с подобна марка телевизор и практически нямам никаква представа за качеството им, функционалността им, удобството при работа с тях. Ще кажете ли мнения относно марката на първо място. А след това ако имате или сте чували отзиви относно този конкретен модел: Телевизор Philips 50PUS6809/12 | Philips - Techmart.bg - споделете струва ли си, не си ли струва, бихте ли си го купили, ако не кой модел... Благодаря предварително!
Цитат:
Първоначално публикувано от
Marian Petkov
Здравейте. Бях писал в една друга тема на форума, но никой не ми отговори там, може би не уцелих точната тема, затова копирам поста си и тук. Не разбирам от телевизори, затова ще помоля за мнения, респ. за помощ. Харесах си като описание, а и на външен вид, един Philips, но покрай мен няма никой с подобна марка телевизор и практически нямам никаква представа за качеството им, функционалността им, удобството при работа с тях. Ще кажете ли мнения относно марката на първо място. А след това ако имате или сте чували отзиви относно този конкретен модел:
Телевизор Philips 50PUS6809/12 | Philips - Techmart.bg - споделете струва ли си, не си ли струва, бихте ли си го купили, ако не кой модел... Благодаря предварително!
Не си струва! Всички миналогодишни UltraHD модели на марката са осакатени още при проектирането...
How Quantum Dot works - Από χέρι μηχανικού - 4K UHD
Quantum Dots light Spectrum - To φάσμα που αποδίδει η τεχνολογία Quantum Dot - 4K UHD
http://www.fullhd.gr/images/IMG_20150520_152746.jpg
Здравейте. Решил съм да си взема Ultra HD телевизор. Спрях се на тези два модела: Panasonic TX-40CX700E Ultra HD 3D LED и Samsung UE-40JU7000 Ultra HD 3D LED, и двата модела са 2015 г. но не знам кой е по добрия избор. Или да изчакам да излезе на нашия пазар Panasonic TX-40CX800E Ultra HD 3D LED и да взема направо него. Ако някой може да помогне със съвет или друго предложение. Телевизора ще се ползва основно за игри, гледане на 3Д филми и по малко за телевизия засега, ще се гледа от около 2,5 м. до 3,0 м. максимум. Също така ако изчакам с покупката до септември - октомври дали ще им паднат цените малко?
Предварително Благодаря на отзовалите се.
Сега съм ограничен от към място. След време като се разширя, ще отиде в кухнята (дневната), и ще си взема по голям.
Ти какво предлагаш?
ами ако ще е 40" 1080p е достатъчно да не говорим на UHD как се играят игри ,ще ти трябва видеокарта за 1000 лв
Видеокарти има и за доста по малко пари.
А и се отдалечава ме от темата, все пак е за избор на UHD, а не закакво ти е 40" UHD.
Въпросът ми е кой от двата телевизора е по добър.
мда видеокарти има и за 50 лв прав си .. успех в подкарването на игри на UHD
Не ти трябва 40" UHD - за да е поне малко "в час" трябва да е някой от топ моделите 2015 г (даже и те едва ли са - то върхов модел по-малък от 55" май няма) , а с оглед цените им и за тоя размер упражнението е безсмислено .:Drinks:
Цитат:
seganiama
ко ?! не !
Цитат:
svetlio1
Не ти трябва 40" UHD - за да е поне малко "в час" трябва да е някой от топ моделите 2015 г (даже и те едва ли са - то върхов модел по-малък от 55" май няма) , а с оглед цените им и за тоя размер упражнението е безсмислено .:Drinks:
Имат си HEVC кодек, USB 3.0 вход, HDMI 2.0 ports with HDCP 2.2, какво друго му трябва?
На мен ми харесва картината на Samsung-а, за другия не знам, нямам наблюдения.
Някой ще ми даде ли най-накрая смислен отговор на въпроса, коя марка телевизор да си взема?