whitewizard – за съжаление не може всички да сме експерти като теб. Във всичко (от храна до телевизори). Затова питаме. Умните хора питат, те не знаят всичко. Умните хора четат, те не знаят всичко.
Та в този ред на мисли – като изключим пошлото, арогантно и надменно отношение – защо не обясниш, сещаш се, на всички ни – онези, които постват откровени глупости – защо 120Hz е манна небесна и задължително условие за всички, които си купуват телевизор? За мен ще е привилегия и чест да прочета експертното мнение на професионалист от твоя ранг.
Статистика – във всички развити държави, срещу чиито хранителни индустрии предусещам, че ти плюещ остро, продължителността на живот расте. Защо ние – с на баба ти доматите – сме на последно място в Европа?
Статистика 2 – предвид броя 60-херцови и 120-херцови телевизори на пазара е логично, че по-високият относителен дял закупени тв е с 60-херцови матрици. Не съм чул хората масово да страдат от мигрени, диоптри, дискомфорт и т.н.
Dante – все повече хора чувам, че пазаруват от унгарците (нещо като еквивалент на eMag за техния пазар са те; стара фирма са, легитимна, просто тук тепърва прохождат). Засега всички са доволни. Аз още имам колебания дали от тях, или от Техно* да пазарувам, където имам намаление от приятел.
cable – така като кажеш... :D :D Мисля да изчакам до февруари-март, когато всички са прегладнели за клиенти, тъкмо ще се поизчисти пазарът от стари модели, настоящите (тип 780) може и допълнително да поевтинеят. И тогава да си взема 780, за да мирясам, а и вие (със svetlio1) да сте доволни. :D :P Поздрави![]()