Има, за целта съдържанието което гледаш трябва да е HDR.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Има, за целта съдържанието което гледаш трябва да е HDR.
Покрай въпроса за Испания и гледането на телевизия там ми хрумна и на мен един въпрос.
Има ли как да се настрои така тв, че да хващам хърватски канали? Сръбски, черногорски и босненски също би било супер.
Предполагам това изцяло зависи от доставчика, но все пак реших да питам.
П.п. При унгарците 50EX780 е изчезнал, само 58 има наличен.
Ако си близо до границата ефирно може и да закачиш нещо от сръбските (с добра външна антена) - иначе от сателит или някоя листа за IPTV ...
... (някои кабеларки предлагат "тест" сръбски/хърватски канали)
Philips 55pus7100 е модел от 2015 година. Вероятно си взел мостра.
Има разлика, стига телевизорът ти да поддържа HDR, а и да му подадеш съответният сигнал. В момента се предлагат само няколко филма и десетки рекламни клипове с HDR.
https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1505495519
papadodo
Имаше някакви слухове. За по-сигурно, попитай поддръжката на Филипс.
https://www.sony.bg/pro/article/broa...16k-production
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-12-17 в 22:06.
На Fusion бях като го пуснаха,доста чаках за което и се надявах да направят нещо.Проблемите им бяха първо често прекъсване(сега доколкото знам е отстранено),приемника има 50p,но винаги тръгваше на 60p и трябваше да се прехвърля(картината на футбол напр. беше като на детска игра)-доста неприятно,пък и доколкото знам не всички канали бяха макс. резолюция поради проблеми с трафика.Другото беше,че взема от нета иако имаш 3-4 приемника......Прехвърлих се на Близу и картината без съмнение бе в пъти по-добра(със забележката,че от около2 години не съм гледал fusion). И още нещо,не знам fusion как ще се справи ако случайно пуснат няколко 4к канала,които изискват голям трафик,пък и изобщо този приемник дали е пригоден за такива цели.А смяната на приемницив Булсат е близко до мисията невъзможна (и скъпа).Бях си купил 4 приемника sat hd по 67 лв.(единия го смених за fusion) и по договор ми пренадлежаха.Какъв вой и истерия беше да си ги искат не е за разправяне.Върнах им ги подарък,дано по този начин да са дръпнали.
Извинявам се,че малко не изглежда по темата,но ми се струва,че преди да си купи хубав тв ,човек трябва да реши с кой оператор да го ползва.
Този пост е редактиран от cable; 28-12-17 в 21:05.
Отговор на последните 2 поста: 1-Телевизора и в момента се продава (не съм взимал мостра) и струв 1799лв. Може да се провери, елементарно е за средно интелигентен човек. 2-Никога не съм бил на КАБЕЛАРКА и когато и да са идвали у нас познати и приятели които са на КАБЕЛАРКИ картината им харесва доста повече!
https://www.technomarket.bg/televizor/philips-55pus7100-09143842
- - - - - - - - - -
Отговор на последните 2 поста: 1-Телевизора и в момента се продава (не съм взимал мостра) и струв 1799лв. Може да се провери, елементарно е за средно интелигентен човек. 2-Никога не съм бил на КАБЕЛАРКА и когато и да са идвали у нас познати и приятели които са на КАБЕЛАРКИ картината им харесва доста повече! P.S Моога да кача и снимки от който искате канал по ваш избор!
Този пост е редактиран от Velimus; 28-12-17 в 23:50.
Здравейте, след вашите съвети и директното сравнение в магазина се спрях на LG OLED 55C7V
OLED TV LG UHD OLED55C7V | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
Първите ми впечатления в домашни условия са, че си струва всяка стотинка. Успех на всички в избора...
http://upload.bg/?get_file=daa322d11...f600933&inline
Айде честито и със здраве да си го ползваш!![]()
Здравейте,
Спрял съм се на UE50MU6172UXXH. В къщи се гледа само и единствено кабелна от Булсатком, заради испанското първенство.
Като четох темите стана ясно, че такъв клас телевизор не е много подходящ за компресирания сигнал на Булсата. Може ли да ми предложите друг ТВ в този ценови клас /около 1000лв./, който би се държал по-добре с тази кабелна и също дали има алтернатива в София за друг доставчик, който да предлага канал, който излъчва Ла Лига?
Благодаря
Това е едно от най-добрите предложения в тоя клас (да не казвам най-доброто) , така че не мисля, че нещо за тия пари и тоя размер ще се справи по-добре. То по принцип СД каналите на сат. услугата на Булсат не са много за гледане на размер над 32"ама ... няма заради тях да се лишаваш от други възможности я.
>icetto
и на мен много ми се гледа испанското,но чакането с години Булсат да си оправи нещата не си заслужаваше.Тогава много четях и техния форум от където като махнеш мненията на служителите на Булсат ти става ясно накъде вървят нещата.Напр. имаше тема iptv и там пишеха някои които са наясно с проблемите.Та тамписах това което виждам на футболните мачове(картина ала playstation)и някой каза,да си видя кадрите на приемника.След проверка установих,че наистина приемника работи на 60p и само ръчно се прехвърля(после сам се връща).Интересното бе,че даже повечето хора не забелязват този проблем,даже питах някои у нас виждат ли нещо неестественно (при 60p)и отговора беше не.Също и някои от запознатите пишеха за това коя програма с колко mb/s се предава и според тях не това е качеството.А пък ако повишат скоростта пак стои въпроса при много приемници на къв нет трябва да си.И други подобни.Скоро не съм чел техния форум,ама акочетеш внимателно ще разбереш за кво иде реч.Тук един колега казва,че били напреднали,ха дано,ама.....нека да има конкуренция ,иначе другите ще вдигнат цените набързо.
За гледането на испанското има 2 начина
1.Приложението на Bulsat за тв или android box.
2.sopcast програмката ....ако не ти се занимава с Булсат
Малко по-зле е от fusion-a ,ама за 2 мача в годината(РЕАЛ-БАРСА,щото другите са с предизвестен край)може и да се жертва малко качеството.
>rado_vn
Честито,най-добрия избор си направил.Ама ако ти бях видял колоните (не знам точно какви са,но по вида на говорителите си е ясно)щях да ти кажа,че е излишно да питаш защото си знаеш!То размера няма как да стане,освен ако искаш да скъсиш разстоянието за гледане с нещо такова:
https://www.vidaxl.bg/e/8718475890959/masazhen-stol-za-nyakolko-vida-masazh
https://www.vidaxl.bg/e/871847580697...-tsvyat-cheren
Този пост е редактиран от cable; 29-12-17 в 20:11.