Sony 49XF8505 :)
Преглед за печат
Sony 49XF8505 :)
Точно това ме притеснява при бързите сцени как ще се държи защото гледам доста футбол. В Ozone.bg са пуснали Sony KD-60XF8305 на 1899лв с ДДС ,който е 100хз и би трябвало да няма проблем при спорта, но пък е 60инча сравнено с 70инча при ЛГ.
Hristoslav2 кой тв би ми препоръчал, може и друг модел и марка да взема в рамките на бюджет от 2000лв максимум, като ми се иска да е с по-голям екран, защото в момента гледам телевизия на плазма Panasonic 50ST50, която предава отлично и филми на проектор BenQ TH681, но искам да ползвам един голям телевизор и за филми и телевизия?
Какво е DLNA? Иначе пълни характеристики на първа страница на темата Sony телевизори 2018 в Sony раздела.
П. П. Видях какво е, за споделянето на информация няма никакви проблеми.Филмите от харда на компютъра се гледат спокойно на телевизора през WIFI дори и през външен плеар(от гугъл плей), с вградения също става но не тръгват субтитрите.
Дойде и моя ред да се наредя за нов телевизор. Спрял съм се на този модел на Sony KD55FX8505. Демек някъде около 2к лв. Предимно ще се гледа телевизия кулбокс и плейстейшън. Да скачам ли на него или има нещо по подходящо в този ценови клас. Благодаря!
П.С. Сега видях че е като препоръчания по горе само че 55 инчов. Един вид правилно съм се насочил :)
Има ли някой (линк) оптимални настройки на картината за NU8072 (за филми)?
Също и линк на сива картина за равномерност и как се гледа за изгорели пиксели , че сега ще разопаковам и трябва да проверя дали всичко е ок! :D
Добре а това сони KD55FX8505 спрямо 55NU8072? За матриците четох и си мисля че не е фатално.
Правилно си се насочил към Сонито…
Честито колега.Не знам за настройки,защото тези които са писани по сайтовете в повечето случаи не ми допадат.За филми(тв предавания,концерти) предпочитам лед осв.8-9 (от10) контраста на макс. ,а осветление колкото може надолу.Цветове и др. са доста различни според тв-ра,но най -добре да пробваш как на теб ти харесва,струва ми се са доста субективни за да ти харесат препоръчани от кой да е друг.
Проблема ще е слабия контраст и от там мъглява карина,измити цветове...нещо такова.
А пък тв-я се гледа в слабо осветена стая...Когато гледаш м/у другото на светло на какъв да е тв-р става.