Е щом е с HDMI изход/кабел значи е ХД СТБ ... ама те от няколко месеца яко наблъскаха всичко и дори ХД каналите им са трудни за гледане на повече от 40" .
Има там някаква "игра" и най-вероятно до няколко месеца ще се изясни кой-кого ...
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Е щом е с HDMI изход/кабел значи е ХД СТБ ... ама те от няколко месеца яко наблъскаха всичко и дори ХД каналите им са трудни за гледане на повече от 40" .
Има там някаква "игра" и най-вероятно до няколко месеца ще се изясни кой-кого ...
>stoyanov...с Fusion ме замаяваха има няма 5 години(както казваха Булсат-''Очаквайте скоро).След като излезе беше много зле.3 месеца след това се отказах,но дори и да е подобрено,ако компресират няма как да дойде сигнал с аналогично качество.Да не говорим,че приемника им работи на 60p и при всяко пущане трябва да го слагаш през менюто на 50p.Другото е,че филмите и концертите(дори по HBO)често ги повтарят,а пък да гледам футбол на повторение не е любимото ми занятие.
>x33mmm,вероятно си с HD приемник,но когато сигнала е лош приемника няма значение какъв е.Освен това HD каналите на сателита са толкова малко ,че все едно,че няма.HobyHD,History hd(това има толкова общо с историята ,колкото Мадона с Реал Мадрид) и др. тъпотии оставох на тях да си ги гледат.Като няма спорт и HBO,само да пълним бройка канали.....
>svetlio..,кой кого е ясно отдавна.Вероятно знаеш на кой е собственост A1 и както шеговито се казваше в един виц...''малката риба изяде голямата''.Да ,ама не.
как 55 аз си земах 65 инчовия ...
бъзикам се хаха кинтите са му много иначе бих го зел55ка за 3 бона не е малко ; и е доста голям трябва да пренареждам мебелите за да се гледа от разстояние ;
та според вас коя телевизия е най-добре a1 , vivacom , bulsat fusion ? аз в момента съм на село и тука май булсата няма покритие за интернет и не знам в такъв случай дали може да се направи да се гледа iptv общо взето няма много опции ; 1 съсед си сложи A1 телевизия и казва че е доволен по-добро от булсата било въпреки че той гледа само мачове и канали за сръбска музика на 40 " блаупункт ;
Здравейте,
Кой е от двата модела е по-добър избор?
SAMSUNG UE-49NU7672
https://www.technopolis.bg/bg/bg/TV/...HD-LED/p/11691
или
SONY KD-49XF7596
https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-...HD-LED/p/16142
Зависи какво искаш Самсунга е с VA панел Сони е с IPS панел.
Сложна работа значи.
Сега разгледах малко сравнения VA vs IPS и бих избрал VA-то.
Обаче Samsunga не поддържа DTS и DivX, а Сонито ги поддържа и има Андроид.
Май няма да има пълно щастие![]()
Добави и това, че SAMSUNG UE-49NU7672 е с извит дисплей...
Сони имат ли проблеми с четенето и настройките на субтитри? Понеже досега винаги съм ползвал Самсунг.
Стоковия плеар в Андроид 8 го орязаха, не разчитай на него.
Но плеари за Андроид колкото искаш и няма да имаш никакви проблеми с субтитрито.
Слагаш си Коди примерно размер цвят на субтитри както ти харесва.
Ясно, понеже ще е замяна по застраховка и ми предложиха Самсунга, а ги попитах за Сонито, та накрая май ще е което стане. Не мога да реша нещо 50/50 съм
Мерси за информацията.
Има и друг вариант който предполагам все още важи телевизора да е с Андроид 7 (това може да го видиш на място в магазина) и ти като го вземеш да не го ъпдейтваш до 8, ако ти е толкова мерак за стоковия плеар, но този мерак се изпарява като научиш за възможностите на останалите плеари.
Сега ми се обадиха, че са одобрили Сонито. Отивам да го взема него, тъкмо малко да видя различно от Самсунг.
Ще споделя впечатления после.
Oще края на януари месец го пуснаха.
Стоковия плеар не става вече, но всичко останало е в пъти по добро.