SONY e Vestel ;) Нямал си нищо общо с Xiaomi ;) А се оказа че си на ти и с турския език иначе аз съм бил.;)
Форума се забавлява с бисерите ти.
Преглед за печат
SONY e Vestel ;) Нямал си нищо общо с Xiaomi ;) А се оказа че си на ти и с турския език иначе аз съм бил.;)
Форума се забавлява с бисерите ти.
Овъртя се като пиле в калчища още след първата яростна защита на китайсите телевизори които рекламираш.
Не се ли усещаш че няколко страници пишеш глупости и абсолютни небивалици.
:lol: Май само ти не разбра...
Просто се забавляваме с теб - ако не си се усетил, още от пост #5684 започнах да пиша на твоето ниво...
... "глупостите" и "абсолютните небивалици" в целия този спам, изписани дотук след ей този пост:
точно характеризират всичкото онова, което си драскал и (не)осъзнал (може би, или не) след ден и половина.
И ако има модератор - ще го помоля, спокойно да изтрие всичко до пост #5674. Иначе темата се оспамва и губи смисъл.
А имам чувството, че няма да можеш да се спреш...
Наистина не се осъзнааш.
Осъзнава се човека... Обаче положението е-
Само Сони... Алелуууууя... Сони е пътят, и истината и живота.. верно ни веселиш... Понякога...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Като ти дойде момента и вкл. другия профил. Браво.bass reflex covestar leo rojas и още 10+ профила.
Иначе отдалече ви личи фенстването по китайците.
Напротив, аз съм фен на LG при телевизорите... Имам 55 инчов SJ 950V...И нямам нищо общо с други потребители... Общото си ти, веселиш ни....
Да Leo Rojas не си ти. В момента е една от другите ти самоличности bas reflex.( медицинска диагноза )
Фен на 43 LG и всичко китайско.
Нищо общо нямам с никой друг... Имам 55'' lg sj950v.... И да за мен е върхът... Въпреки че взех мостра... С лека отстъпка за което....
П. С..имал съм и тринитрон, кинескопен 21"....издържа 20 години почти..
Хаповете хаповете. Забрави 43 и той беше върха в колко теми го хвалеше.
Време е да се самолайкнеш от някой от другите ти профили. Да не забравиш! Такива раздвоения и бисери трябва да бъдат лайкнати.
Абе явно си луд... Чао...
Сбогом, не си виновен сигурно ;)
В последните 5 страници, четирима участници избиват комплекси и фенщина в спор....който с нищо не е полезен на другите!
Европейският орган по стандартизация в телекомуникационния сектор ETSI току-що публикува най-новата версия на стандарта TS 101 154, включваща динамични формати HDR Dolby Vision, HDR10 + и SL-HDR2 (известен още като Technicolor HDR).
https://twitter.com/DVB_Project/stat...36664318562305
Кога телевизиите ще започнат да го прилагат..не се знае.
Гледам за Xiaomi телевизорите говорите , съвет от опит не си взимайте техен тв продукт предназначен за китайският пазар.
Днес от OnePlus представиха първия си TV (QLED),и доста ме заинтригува но той е за Индия.
https://youtu.be/gFmMBzDRtDw
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk