Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
bimbata
Препоръчвам изброените, като оптималните за бюджета ти
Philips 43PUS7304 (43/55" - IPS, 50" - MVA)
LG 43UM7600PLB (43/49/55" - IPS, WRGB, pseudo UHD panel / 50" - MVA, RGB)
LG 43UM7500PLB (43/49/55" - IPS, WRGB, pseudo UHD panel / 50" - MVA, RGB)
Samsung UE43RU7412/7402
В скобите е обяснено, кой диагонал с каква матрица е.
Здравейте, изпадна ми оферта за Samsung UE65R8000. Сега съм с Panasonic 47AS650. Заглеждах LG 55" B8/C8, но тъй като моят за сега няма проблем и за това не съм предприел покупката. Въпеосът е, че този RU8000 е наистина на добра цена все пак се чудя дали има смисъл. Видях, че е EDGE led, лош зрителен ъгъл и не добра осветеност при HDR. Та заслужава ли си този модел?
Здравей,С8 е добра обаче трябва различно съдържание през определено време,примерно 3 часа,иначе перфектен контраст.Самсунга тази серия не е лош,VA серията едва ли ще я гледаш толкова отстрани че да има значение,Аз имам VA панел и мога да кажа че това е без значение,
тук в случая е ако не те притесняват облаците.
Здравейте!
Харесал съм следния телевизор, който откривам с около 300-400 лева по-ниска цена от редица магазини, било то физически или само онлайн:https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...05-p403854529/
Апелът ми е за мнение дали телевизорът "става", защото откривам противоречиви мнения из нета, а сегашната му тещуща цена от около 1100 лв. е доста по-поносима за бюджета ми.
Телевизорът ще се ползва в спалня, главно нощно време, основно за филми (било то от външен хард или онлайн), като ще се гледа от разстояние от около 2 м (фронтално). Ползвам и HBO Go и Netflix.
Много благодаря на всеки, който изкаже мнение!
Здравейте!
Докато се разхождах в един магазин видях Sony 55XG950 със SONY*HT-ZF9 3.1 Wireless Cinematic Sound Bar with Dolby Atmos за 1650£.
В момента съм със Sony 49x830c с Bose Solo 5
Въпросът е заслужавали си ъпдейта
Здравейте на всички
търся телевизор 650-700 лв
40-43 инча, смарт
4к или HD трябва да бъде? - разстоянието за гледане между 2-4 м. поставен пред прозорец южно изложение - предоставям инфото за мястото ако е от значение
мерси предварително
DENIFIRE
Хубаво телевизорче с VA Direct Led
https://www.emag.bg/televizor-led-sm.../pd/DTHDV6BBM/
А каква е цената на телевизора без саундбара ? Питам, защото според мен саундбара не заслужава 600£.
Организацията за тестване на цифрови медии и устройства Eurofins Digital Testing представи ново лого за устройства „4K HDR Immersive“, които отговарят на стандартите му за видео и аудио с висока разделителна способност.
https://www.eurofins-digitaltesting.com/
https://www.eurofins-digitaltesting....mmersive-logo/
Смята се, че новото лого е създадено, за да даде по-голяма яснота както на операторите, така и на потребителите и ще бъде достъпно за производителите на телевизори, които могат да отговарят на минималните стандарти на Eurofins за поддържане на 4K резолюция, висок динамичен диапазон, широка цветова гама и аудио от ново поколение , Комбинираните технологии обещават наистина „потапящо“ потребителско изживяване, казаха от организацията.
За да постигнат 4K HDR потапящо сертифициране, производителите на устройства ще трябва да поддържат 4K, HDR, WCG и NGA едновременно и на всички входове, така че да могат да се показват както предаденото широколентово, така и HDMI съдържание, заяви Eurofins.
Телевизорите, които покриват тази оценка, ще бъдат сертифицирани като способни да предоставят разширения диапазон на контраста и цветовата гама, необходими за възпроизвеждане на HDR и WCG съдържание. Сертификацията също така гарантира, че телевизорът може да издава пълна UHD резолюция с до четири пъти по-голяма яснота на съществуващите HD телевизори.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-11-19 в 20:28.
Стан.Здравей.Този модел е с IPS-матрица и има по-слаб контраст и черното не е много черно,но това важи за всички 43 инчови т-вита Сони.Ако това не те притеснява,вземаи.И щом ще гледаш основно през нощта.
hristoslav2
А каква е цената на телевизора без саундбара ? Питам, защото според мен саундбара не заслужава 600£.
1400£ с SONY*HT-X8500 2.1 All-in-One Sound Bar with Dolby Atmos free. Но с другия получавам 350 off.Мислех си за Phillips 55OLED804, но гледам повече Bulsatcom и мачове в интернет и с тия лога на програмата ме притеснява burn in(Phillips е 1700£)
Този пост е редактиран от abritus; 05-11-19 в 22:48.
Здравейте,
аз искам да ъпгрейдна сегашния Samsung 48H6400 със 65". Основно се ползва за телевизия (HD каналите на А1-iptv, PS4 и от време на време някой филм)
Ориентирал съм се към следните модели:
Samsung 65RU8002 - тук малко ме притеснява, че е Edge Led
LG 65UM7610 - тук ме радва, че е Direct Led, но пък матрицата е 60 Hz IPS
LG 65SK8500
LG 65SM8600
Моля препоръчайте модел (не е задължително да е само от двата показани). Бюджет - не ми се иска да надвишавам 2000 лв
Тук имам и питане ... спрямо сегашния ми телевизор ... ще имам ли значителен спад в качеството при тези телевизори спрямо сегашния ми, и заслужава ли да правя някакви нечовешки напъни за да скоча на нещо по-скъпо?
Качеството на сегашния ми ме устройва напълно. Обмислям смяната само заради размера.
Благодаря предварително
Този пост е редактиран от krasykp; 06-11-19 в 12:05.
krasykp
Samsung 65RU8002
HDR Ecosystem Tracker update fall 2019
https://www.linkedin.com/pulse/hdr-e...oeri-geutskens
Sony ZG9 vs AG9: Master Series LCD vs OLED
https://nl.hardware.info/artikel/943...es-lcd-vs-oled
Разликата в картината между LCD и OLED от горният линк
OLED телевизоры (LG, Sony, Panasonic, ...) (часть 3) [86] - Конференция iXBT.com
Здравейте, понеже Philips -a който съм набелязал (55PUS8804) e със задни говорители а ще се монтира на стена ,дали ще е проблем за звука и трябва ли саунд бар да взимам
Не е проблем, но е хубаво да не го залепяш плътно до стената, от менюто имаш настройка на звука за стеннен монтаж и можеш да лепнеш едно парче корк и на него акустичен дунапрен зад говорителите.