55 инча за 2-3 метра е перфектен.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
55 инча за 2-3 метра е перфектен.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ето още един приличен вариант според заданието -
https://edigital.bg/led-televizori/p...evizor-p774034
Да ви попитам TCL 55C815 в момента е на цена 1400лв в Техномаркет. Като има опция за изплащане с 0% лихва, цената на телевизора релевантна ли е в момента или да се чака промоция
TCL се купува заради ниската му цена най-вече, за 1400 лв бих гледал Сони.
много се взеха на сериозно тези от TCL... все едно Дачия Дъстър да струва колкото Туарег...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Не знам , миналата седмица по път мернах Сони 9 , 55 инча за 16хх лева, не се загледах , защото мисля ОЛЕД да взимам, ама още съм на кантар ...
https://zora.bg/product/kd55xh9096baep
SONY 9 и 8 серия нямат нищо общо,нито като технологии,нито като картина.Едното е доста нагоре,другото надолу,без да съм виждал TCL-a,вероятно си прав.
Но 1400 лв. за 55''edge led тв-р(не ми се отваря ds в моменте да видя дали е 100hz) са много пари,независимо производителя.А ако е за ips матрица са още по-много
Но парите са на хората които си купуват,така,че и решението си е тяхно.
C815 е Edge LED с 50hz за 55", обаче 65" и 75" са със 100hz в момента промоцията е, че първата вноска ти е покрива TBI и телевизора излиза 1270 лева.
И пак му е много според мен - ЕС780 си беше 100хц и по-евтин (ако не бъркам)
За 1200-1300лв 55" (50хц) бих предпочел 58HX810/830 или 58PUS8505
Миналата седмица KD-55XF9005B беше 1530лв.
Аз както бях писал съм гола вода откъм характеристики освен резолюцията другото ми е мъгла затова попитах.
Реално се бях насочил към qled поради простата причина, че мислех че образа ще е по кристален спрямо чист LED телевизор от Самсунг, Сони,LG или Филипс, но може и да съм в заблуда и нещо да ми куца в информацията.
Philips 50/58 PUS8505 ще ходя да го погледна задължително и то главно заради Ambilight :D
Затова помолих да предложите 2-3 топ модела за парите си и да тествам на място с една флашка.
Сори за може би тъпите въпроси, но поръчах Samsung 75''Q80T от унгарците, като ще дойде с еконт до нас. Притеснявам се какво точно мога да му тествам за 10мин. тъй като в сайта им пише че ако го приема при видими дефекти си е за моя сметка. Мисля да махна кашона и станиопора до колкото е възможно и евентуално да го включа в захранването, обаче нали има предпазно фолио и някакви лепенки от страни... това ще попречи ли по някакъв начин? Не знам при едно включване само в захранването, какъв смисъл има... евентуално за изгорели пиксели и подцветката? Тези които имате повече опит дайте някакви съвети... притеснявам се защото от този сайт има разнопосочни мнения, за лош съпорт и не връщане на пари. Иначе го поръчах от там защото е с 1200лв. по-ниска цена. https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p743701