Здравейте, не притежавам телевизор от много години, но тъй като сменям жилището и реших да взема тоя път. Това което съм избрал е, че ще е 55" (ще се гледа от около 2.2м) и 4к. Нямам намерение да пускам кабелна телевизия, така че ТВ-то ще е вързано към мрежа и компютър, съответно да има нужните входове. Бюджета е 1200-1500лв. От това което разгледах е че за тоя бюджет няма да е OLED, но вариантите са LED или QLED. Също мисля че Android е по-добрия вариант, така че предпочитам да е с тази ОС. Не съм се спрял на конкретна марка или модел, но преди време бях гледал ревюта за марката TCL и как са добър вариант спрямо какво предлагат и цена. Сега като изгледах 1-2 ревюта излиза, че май съм гледал модели за Америка и тук май не ги хвалят толкова. Отделно май софтуера им не е много добре. Освен за нея съм чувал добри отзиви за Самсунг и ЛГ. Вие какво бихте избрали с тия критерии и в тоя бюджет? Ще съм благодарен на препоръки и мнение, защо точно бихте се спрели на даден модел или поне да кажете какво да гледам като избирам.