inkarnasion
Погледни и тези модели, като поръчаш онлайн за да имаш възможност, да върнеш в случай че не ти хареса.
SONY XR-55X93J
Philips 55PUS8807
PANASONIC TX-55JX940E
HISENSE 55U8HQ
TCL 55C735
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
inkarnasion
Погледни и тези модели, като поръчаш онлайн за да имаш възможност, да върнеш в случай че не ти хареса.
SONY XR-55X93J
Philips 55PUS8807
PANASONIC TX-55JX940E
HISENSE 55U8HQ
TCL 55C735
Ами специално гледах HISENSE и търсех сравнения спрямо Самсунга, намерих няколко, иначе гледам че е добре https://www.rtings.com/tv/tools/comp...threshold=0.10
Просто толкова много марки и модели че човек наистина не знае какво да избере.
Емаг са пуснали промоция за 20 вноски без лихва и много ме досърбя за един 77" OLED. Въпросът е дали да е C1 или C2, ясно е, че C2 е по-добрият избор, но дали си струва наистина тези 1000 лв отгоре? За момента е само чудене, но имам няколко дни да си помисля, докато тече промоцията...
Този Hisense oт сравнението в rtings няма нищо общо с 55U8HQ, който е ADS панел. U8G е американски модел и не се продава в европа.
Щом ще се ползва за монитор през компютър и гледане на филми в тъмна стая, само VA панел върши работа за целта. Още по-добре с зонална подсветка, като SONY XR-55X93J (24 зони) и samsung Q80A (50 зони). Даже в бюджета може да влезе 55Q80B 2022 модел с всички 4 hdmi 2.1 от румънците. Другата седмица има Black Friday Може до тогава да изчакате.
Щом ще се ползва като монитор и филмите се пускат от там, няма никакъв проблем при самсунга, че липсват dts и старият xvid кодеци. За passthrough специално съм го пробвал пускаше формати като dolby digital и DD+ от тв earc към arc на ресивъра и само липсата на DTS ме накара да сложа отделен кабел от pc към ресивъра. Ако ще се слуша на вградените говорители на телевизора dts ще бъде конвертиран в стерео от компютърният плеър, така че няма проблем. Също така да спомена, че windows не пропуска повече от HDR10.
Този пост е редактиран от mhs; 08-11-22 в 18:48.
Ако инфлацията продължава по същия начин 3000лв сега и 3000лв след 20 месеца ще са различни суми.
Мойте 5 ст.Винаги когато съм купувал нещо на изплащане без оскъпяване на равни вноски съм имал парите кеш.Оскъпяването реално е няколко такси за превод и време,но обичайно съм 2 пъти седмично в банката,времето не се брои.
Второ вноските не правят голямо впечатление в месечния бюджет,а кешът си ти е в джоба за други начинания.Когато има лихви по потребителски кредит,логиката ми е съвсем друга.Нов плюс сега в полза на равни вноски без оскъпяване е голямата инфлация.
Няма скрити такси при 0 лихва! Освен 20 вноски по 1 лв превод онлайн банкинг, сирече +20лв отгоре.
- - - - - - - - - -
И как точно ще са различни суми?
Да, няма да са това което са - сирече ще стигат за по-малко, но това не променя че не се оскупява 0% кредита.
И как точно ще са различни суми?
Ми много различни са.
Какво можеше да си купиш миналата година за 1000 лв. и какво сега?Сумата е еднаква,стойността коренно различна.
Явно не сте ме разбрали или не съм се изразил правилно в бързината, но имах предвид точно това, което и вие казвате.
Вие явно сте интелигентен човек,но да не виждате разликата между 6000 лв. сега и на вноски по 300 лв. за 20 месеца без лихва?
има и още нещо - взимат ти данните и после ги продават на разни рекламни агенции
аз също се бях засилил да купя така на равни вноски без лихва но като видях колко неща трябва да попълня и трябваше някаква сметка да си открия и им теглих една .... и си купих сушилнята в кеш и без никакви ангажименти към никого
Не се излагай, колега. Безлихвеният кредит се предоставя от някоя банкакато ДСК или Уникредит, а не от самия търговец.