Благодаря на всички за отговорите и дискусията. Събирам мнения и впечатления и като отида в магазина да съм максимално подготвен. Когато се стигне до избор ще пиша.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Благодаря на всички за отговорите и дискусията. Събирам мнения и впечатления и като отида в магазина да съм максимално подготвен. Когато се стигне до избор ще пиша.
Аз така върнах след седмица ползване Philips 58pus8536 поради това, че на тенис на корт и футбол топката ставаше като комета на бързи сцени.Никакви настройки не помогнаха. Сега защото беше 50 херцов или сигнала ми е кофти, не стана ясно. Когато си купя 100 херца, ще видим как ще е.
И понеже гледам много спорт, не можех да си го причиня.
Някой търсеше 65" 100/120хц тв на прилична цена - https://techmart.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%...%2065PUS880712
... 300-400лв под повечето други тукашни магазини
По-скоро са останали няколко мостри. Виж,че ги има само на две места в провинцията и без възможност за онлайн покупка.
Като го гледах преди обед май си имаше бройки и бая се зачудих дали да не поръчам- на тая цена си е много добър вариант, има и ОЛЕД модели на добри цени.
Да, имаха бройки за онлайн продажба, явно са се изчерпали или са се объркали, както предположи колегата и сега се усетихакойто взел.. взел..
Съгласен съм че на тази цена и в този размер и параметри, трудно може да се намери нещо по изгодно. еМАГ според мен през черния петък ще го намалят на тази цена, в момента е малко над 2000 лв с саундбар, нали сега имат такава инициатива да си изчистят саундбаровете по някакъв начин, тъй като никой не им ги купува.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 03-11-22 в 23:53.
Бюджета се вдигна до към 600 (700-750) лв, за 42-43" - за ТВ интерактивна - спорт, футбол. С нормално дистанционно.
мисля да е нещо "марково", че имам опит с ТСЛ и цифрова ТВ...
На прима виста - това идва, на оферта: LG LED 43UQ751C0LF =549лв
пп/ операционна система: WebOS - трябва ли да ме притеснява?
Естествено онлайн ще се вземе с поне още един и да се тестват на кабелна ("цифрова" ТВ).![]()
Hisense не ги познавам, но А1 направи първо на тях АПП-а след Самсунг и Филипс...
Мъдри ми се и налудничавата идея - за 43ка Сони KDL ... на старо но 450- 500лв ми се видят много за ТВ без гаранция... Моят е от 5г и още държи и като качество бие повечето не-Сонита
Като говорите за насичане нека се има предвид оператора и марката.Гледам само футбол на 55um на LG,-супер си е всичко и на 60hz.и Вива.Познат със Шарп 60" 2017 на мсат при футбол направо замръзваше,а уж беше топ модел
Здравейте търся мнения за покупка на 55' тв. Ще се използва за гледане на турски сериали от жената,за мачове от мен и гледане на ютуб канали от децата.ще бъде разположен във всекидневна която е доста тъмна като цялои основното осветление ще е лампи,пряка слънчева светлина ще има в много млака част от дена ще се гледа централно 2.5-3м и в много малко случай от ъгъл,спрял съм се на бюджетни модели зареди децата(два счупени тв имат вече)
1-Samsung UE55AU7092UXXH
2-Samsung UE55AU7172UXXH
3-LG LED 55UP75003LF
4-LG LED 55UP76703LB
5-LG LED 55UP77003LB
И каква е разликата между моделите на ЛГ и Между двата Самсунг
Благодаря за вниманието
Този пост е редактиран от zlatanov; 04-11-22 в 16:23.
При същите условия по-горе.Което и LG да вземеш,ще си доволен.
Здравейте, идея за 100 херцов телевизор до 1200 лв в момента, преди черния петък да го взема за 1000 ? Говорим за 50 инчово лг/самсунг/филипс/сони ?
Много трудно ще вземеш 100хц за 1000лв.
Това е единственият адекватен ТВ, близо до бюджета, който ми хрумва https://www.emag.bg/televizor-philip.../pd/D1BP74MBM/