Честно казано сега като се замисля от около 30 инсталирани приложения,реално ползвам около 5 най-много..останалото е да се каже че са там и че ги има...или да демонстрирам на някой какво правят...
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Честно казано сега като се замисля от около 30 инсталирани приложения,реално ползвам около 5 най-много..останалото е да се каже че са там и че ги има...или да демонстрирам на някой какво правят...
Трябва ми една 40ка за спалнята и се чудя коя от тези двете би била по добрия избор за филми и изобщо гледане на ефирна тв.
Samsung UE 40KU6000
LG 40 UF7707
Какви си основните разлики и кой е за предпочитане ако сложим и фактора гейминг? Със 100ХЦ матрици ли са?
Първият е 60/50Hz, вторият 120/100Hz
LG имат някакъв бъг при свързване с PS4 Pro
http://webos-forums.ru/topic4512.html
Като се замисля, аз ползвам основно 3. youtube, kodi и torrent stream controller (последното го няма в Google play store-a).
Вторият е 60/50Hz и панел с WRGB структура - resolution 2880 x 2160
Лично ти кой би избрал? "HDR" pro от значение ли е при толкова малък диагонал?
Впрочем, благодаря за помощта!
То UH650 всичкото му е фейк - нито е 4К , нито има хардуер за HDR ... на каква цена е, щото ако е към 1200 , то 50UH635 скоро го гледах на 1250 лв ...
И двата са на 519 евро. Аз по клоня към стария модел, но това е мнението на един лаик в тв гилдията. Та и затова си питам.
Здравейте колеги,
оглеждам се за по голям телевизор за вкъщи! В момента гледам на плазмата от подписа ми! Гледам сега в TECHMART Samsung 55KS7002 е намален! Заслужава ли си този модел според Вас (или ако има нещо по-добро в този ценови клас), не мога да си позволя повече пари за телевизор и най-важното което ме интересува: Би ли бил така да се каже равностоен съперник относно качеството на картината с плазмата ми??
Тв и цената са добри. Сравняваш плазма с лсд и различен диагонал, не е много релевантно...
Е, как да го оставя диагонала? Черното е добро на този модел, но ъглите на виждане са ограничени...картината избледнява, не е като при плазмата да гледаш еднакви цветове от почти всеки ъгъл. Освен това може да имаш неравномерно осветяване, както и други "ефекти", които ги няма при плазмата. От друга страна, скалирането ще ти е по-добро, като имаш в предвид диагонала, тук е и UHD.
Да, ъгъла на виждане наистина ме притеснява честно казано - едно време имах 32" с VA-panel и беше доста неприятно отстрани!
Вариант е модел с IPS, но там черното няма да ти хареса, освен ако вземеш модел с прецизно локално затъмняване/ в момента не се сещам за такъв/ или пък ОЛЕД
Но така или иначе и за двете нямаш бюджет...Върви в магазинът с една флашка и така избирай.
Този пост е редактиран от pilot; 24-11-16 в 12:35.