Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Здравейте! Решил съм предколедно да сменям телевизора в хола. Бюджета ми е 1800-2000. Ще се гледа от 2,5-3 м. Размер до 50 инча. Желателно да е с 3D. Харесал съм два ТВ (LG LED 49UH8507 и KD-49XD8305BAEP), клоня към LG-то (5 години гаранция, 3D, комплект очила и Magic Remote), но се колебая. Дайте съвет кой е по-добър (панел, картина, ОС.......). Приемам и други предложения.
3Д само LG-то има,другите май само 9-та серия са 3Д.
1500/1700лв какво бихте предложили? Мога да изчакам и до коледа евентуално. Оказа се че мой роднина иска да ми купи моят TX47AS650 :D
Да допълня, че НЕ искам 3D, а именно то не е определящо.По-скоро ме интересува качеството на картината, добър плеър и по възможност Андроид за да бодна едно Коди и да спестя от купуването на плеър.
Този пост е редактиран от stoyanow; 09-12-16 в 01:29.
Panasonic 50DX750 също е много добър вариант. Телевизор Panasonic TX-50DX750E - Техмарт
П.П.: Моделът е с 3D, предполагам че в описанието има грешка.
Това за мен ли беше? До колкото разбирам ако иска Коди ще трябва да се "огранича" до Андроид. И този ми е интересен - http://techmart.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%B...%2055PUS710012
mitko414, stoyanow - по-добре този: Телевизор Philips 55PUS6501/12 - Техмарт - 100Hz, Direct LED, Андроид, двустранен амбилайт. С тристранен амбилайт и възможност за удължаване на гаранцията: LCD TV PHILIPS UHD 55PUS6561 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
Този пост е редактиран от Frogst; 10-12-16 в 13:30.
Мисля че се спирам на тези модели:
LCD TV SONY UHD KD-55XD7005 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
LCD TV PHILIPS UHD 55PUS6561 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
Телевизор Philips 55PUS7100/12 - Техмарт
Надявам се да го реша по-бързо за да не се откажа.![]()
Благодаря! Значи отпада. Ако предположим, че по-новото е по-добро... [emoji23]