много добър го докарват Samsung UE49KU6400, направо се учидих,а може би и цената да е определяща.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
много добър го докарват Samsung UE49KU6400, направо се учидих,а може би и цената да е определяща.
Е,кое му е толкова доброто?...и децата знаят,че Samsung под 7-ма серия си е ширпотреба
Може би за това ревю говори:
https://nl.hardware.info/reviews/716...-hd-tvs-review
За което и на мен чак ми стана смешно че чак по добър вариант от 8305 на SONY го изкараха. [emoji3] [emoji2]
Изпратено от моят One с помощта на Tapatalk
Сравненията които си гледал с ks7000 по скоро са били с xd85....който също е с квaнтови точки и 100xz панел но е ips
Та незнам кое му е смешното,че изкарали самсунга в статията по добър избор за парите си в сравнение с xd83..то са си написали хората защо
Контраста на KU6400 може да е най –добър ,но реакцията на матрицата при игри под 20 милисекунди се оказва ,че е по-бърза от тази на LG-то и Sony-то. Нали те са със 100Hz матрици срещу 60 на Samsung-a или това няма значение. Аз мислех че тези със 100Hz са по-бързи от 60Hz-цовите.
Едното няма нищо общо с другото .
en in de game modus is de input lag net geen 20 ms, de beste score uit de test.
Да мисля ,че е input lag. Всъщност това не е ли опресняването при бързи сцени където би трябвало 100Hz-цовата матрица да има предимство или съм в дълбока заблуда. Ако може някой да обясни.
Не, това е времето , за което подадената команда на входа се изобразява на екрана - най-просто казано - натискаш някой бутон на джойстика/клавиатурата и след 20мс командата я виждаш в изпълнение на екрана . До 45мс общо взето е добре - по-голямо забавяне вече става видимо и се усеща, а при игри, в които е важна реакцията - пречи .
Здравейте колеги, предстои ми покупка в понеделник и се колебая между следните 2 модела :
SAMSUNG UE 55 JU 6800 WXXH или PHILIPS 55 PUS 6501 , самсунга е на цена 1550 лв а филипса на 1350 , предимно ще се гледа обикновена телевизия и ще се пускат филми + използване на телефони самсунг. Моля ви за мнения кой от двата да избера имам време до понеделник.
Благодаря за съветите,
В чужбина ли са тези цени? Самсунг е извит, ако ти допада е добър вариант - Ултра клиър VA панел ,100хц от 2015г., може би мостра. Филипс е 2016г. с IPS 100Хц, андроид.
имам познати в Техномикс и в момента има разпродажба и 2та модела са на много добра цена ,
до колкото съм запознат филипса ще вади по добра картина и заради амбилайта, но според мнения много забива и е много бъгав ( думите ми се потвърждават от колегите в форума на Филипс и от търговците и за това клоня към самсунга, но тук има хора които разбират много пове4е от мен и затова реших да си задам въпроса към вас.
и да вмъкна и 2та модела са мостра което ме притеснява.
Ами, явно са доста залежали мостри или нещо...цените са добри...като ти е познат разпитай го за "историята" на двата телевизора.
Както ти писах, ако не те притеснява извитият екран, то Самсунга е с по-добра картина...
тук другo излиза за този самсунг
54.6" Samsung UE55JU6800 - Specifications
а за ju6870 пък пише ,че е с ips
в някой ревюта пък va 100hz го изкарват
тук пък дарко други ги говори
https://www.youtube.com/watch?v=DPy4N5NDERk
Този пост е редактиран от frodo; 21-01-17 в 18:28.
Присъствах при избор на ТВ . Пускаха 4к клип (мач на Барса с някакви). Пробваха 3 телевизора. Samsung 49KS7002, LG 49UH7707 и Sony 49XD8077 или 8005.Пробваха ги в режимите на ,който си работеха в магазина.Трябва да се гледа топката. При дълъг пас при Samsung 49KS7002 топката се виждаше как насича при движението си. При LG 49UH7707 беше по-добре, почти нямаше насичане. При Sony-то беше най-добре –лично аз не забелязвах насичане.Понеже гледам спорт ако избирам ТВ ,кой показател се гледа, има ли значение 100 или 50Hz e матрицата или зависи от процесора ,който обработва картината или най-добре е да се гледа на място като тези момчета. Имат ли режими Sport и при тях може ли да се коригира това насичане.