Само телевизорите с Андроид ос, са за теб.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Само телевизорите с Андроид ос, са за теб.
Този пост е редактиран от jikon; 12-04-25 в 17:25.
Извинявам се предварително ако има писано за тези модели, но се колебая между
TCL QLED 75C655 1299лв и Hisense 75A6N, 75" 1080лв ако може да се изкаже нещо ще е приятно да се чуе и ако има и алтернативи в тоя ценови също съм отворен. Благодаря предварително
P. S В играта се включи и TCL P6K за 1300лв
Този пост е редактиран от mytoy; 17-04-25 в 15:40.
Здравейте, на тъста избирам 55 телевизор за вилата от сума време, и тук писах, скачахме на различни идеи. Задължителен елемент е централна стойка и основна функция да се каства музика.
LG oled ~1800лв - не знам дали е оправдано предвид че не са се скъсали да гледат филми, по-скоро иска да си пуска клипове музика.
Philips PUS88 много се препоръчваше като най-качествен не-oled, но дори тогава беше само на 20-ина % под oled а сега е дори по-скъп от C4, няма смисъл.
Сега покрай някакви промоции се засилих да му вземам от най-евтините LG 55UT8100 за 680лв да отбием номера, но май нямат много добра слава. Не знам как стоят нещата с кастването на webOS. Имам C3 но той е с chromecast, не мисля, че другите имат а това ще е основна функция. Не съм фен на външните боксове тъй като при мен нейтив аповете изглеждат, звучат и върват по-добре от ЕОН бокса.
Покрай запознаването с LG гамата стигнах до един разопакован QNED813RE за 900лв който може би си струва разликата и е достатъчно под oled-ите, че да не го обезмислят, но пак стои въпроса с webOS и отново нямат много добра слава като цяло LG при LCD телевизорите. Не знам оправдана ли е.
Предния път се бях насочил към някакви TCL-и, но накрая общото мнение което искристализира е, че имат много добри характеристики на хартия но реално много оувърпроцесната картина, ненавиждана от FIILMMAKER mode пуристите.
Та така ако сте прочели лутанията ми, има ли в момента марка която да е добър allrounder за евтини телевизори (под 1000лв 55 инч), без претенции за HDR и високи яркости, аз лично предпочитам VA, задължителнна централна стойка (рядкост при ниските класове) и лекота на кастване.
Благодаря!
За тези пари не може да очаквате кой знае какво, но за музикални клипове ще върши перфектна работа. Tizen не мисля, че е по-лоша от WebOS. Това е като Левски и Цска-София. Едните ще ви кажат, че едното е по-добро, а другото за нищо не става и обратното. Според мен с TCL сте се ориентирали правилно ако намерите някой от читавите им модели на търсената цена.