Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор
Мерси колега. Първия само ако скрия колко струва а то няма как да стане. Втория и аз го загледах има го в Тех....., ще го погледна и него. Кофти момента е това какво прочетох за марката тук в форума - субтитри формата и големината им. Мнения за този Блаупункт. Мернах че са останали бройки в Кауфл... чете х265, нов модел, но пак въпроса с субтитри, големина и др. Кофти е че няма как да го разгледаш подробно. Или един от тия двата или първоначалните 32 инчови LG и Samsung, ако не на размер то на качество и име ще заложа. Това е вече само ще пиша резултата. Е ако изскочи нещо невиждано като пари и качество - свиркайте колеги, ако ли не здраве да е.
55 инча и нагоре телевизор с Фул Хд или истинско 4K. В момента съм с 55PFK6549 За жалост имам множество проблеми с него. Като начало HDMI не работи или работи когато си поиска. Трябва ми основно за филми и игри от компютър. Важно е да има и ARC за домашното кино. Предпочитам да е от Емаг, за да не се занимавам евентуално със сервизи в последствие. Амбилайта ми е една от любимите ми функции, но вече нямам много доверие във Филипс. Предпочитам да е под 1500 лева и да има някакви видими преимущества пред сегашния ми който взех за 1000 лева.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Yulian Georgiev
55 инча и нагоре телевизор с Фул Хд или истинско 4K. В момента съм с 55PFK6549 За жалост имам множество проблеми с него. Като начало HDMI не работи или работи когато си поиска.
Нямаш бюджет за пълноценен UltraHD телевизор.
Виж този, но е добре да имаш опит с Андроид....
Телевизор Smart Android LED Sony 55W756, 55" (139 см), Full HD
При проблем с HDMI портовете се сменя Main board, защото портовете и чиповете отговарящи за техният контрол се намират на основната платка.
Последно сега ми се наби на очи следното : бях се насочил към този Шарп http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/14980 дори изчаках да е на по-голяма отстъпка от предишната (1050 лв.) но влизам днес в емаг и какво да видя 4к модела на същата цена Телевизор LED Smart Sharp, 49" (123 см), LC-49CUF8462ES, 4K Ultra HD
Някакви отзиви за него? Нещо ми намирисва с тази голяма отстъпка.
Взимай 4К-то,докато е на тази цена....иначе е 1300 лв. при вносителите:Онлайн магазин SHARP България | LCD телевизори | Хладилници
Eй сега ходих до технополис да го видя , добре е телевизора , поръчах го пък дано не съм сглупил.
Може ли някой да даде мнение за избор между
Sony KDL-42W705B и LG 49LH570
Не можах и да намеря точно колко херца е панела на сонито, ако някой знае нека да напише
Какво ще кажете за този телевизор http://www.technomarket.bg/televizor/lg-55uf950v-09142276 ?
Трябва ми нов тв за хола.Ще се гледа от 4-5 м.Основно за филми,спорт.Никога не съм имал LG и съм малко притеснен от марката.По принцип съм "фен" на Панасоник,но цените им са малко соленички.
Този също ми допада http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15471.
Кой от двата бихте ми препоръчали?
Цитат:
nightlounge
Може ли някой да даде мнение за избор между
Sony KDL-42W705B и LG 49LH570
Не можах и да намеря точно колко херца е панела на сонито, ако някой знае нека да напише
Двата модела са 60/50Hz
Hyждaя ce oт пoмoщ зa избopa нa тв ,cтapия ми LG 32 " ce пpeцaĸa и e вpeмe зa нoв .Бюджeтa e мaĸcимyн 700 лв.,40-43 инчa.
Haбeлязъл cъм :
Ѕmаrt 3D LЕD Ѕhаrр,LС-43ЅFЕ7332Е
LЕD Ѕаmѕung 40Ј5100,
Cмapт фyнĸция и 3D нe миcля чe ми тpябвaт ,...aмa знaм ли .Πo пpинцип тeлeвизopa щe cтoй въpзaн дo ĸoмпa нa пъpвo мяcтo e дoбpaтa ĸapтинa.
Цитат:
martyy
Някой?
Ако намериш някъде останала бройка sony 55x8505/7 тва ти е телевизора за твоя бюджет.
Колеги насочил съм се към Philips 55PUS7600, гледам че е отличен, като най-добър телевизор в категорията си. Какво бихте ме посъветвали плюсове и минуси или друг телевизор предлаган от техномаркет до тези пари 2500 лв., тъй като в момента там има 18% намаление на всички телевизори и цената ще е около 2000 лв. Поздрави! Държа на 3D, 4k и размера на телевизора.