Страница 107 от 649 ПърваПърва ... 5797105106107108109117157 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,591 до 1,605 от общо 9734
Like Tree2489Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Цитат Първоначално публикувано от eclips Виж публикацията
    И отново удрям на камък с моя избор на тв
    Избрах си JU6000 но го няма никъде. После се спрях на 6400 и отново го няма. Надеждата ми беше за ТМ но ми отговориха че вече го нямат в наличност.
    6400 го има в Emag, ТП и Зора но е значително завишен в сравнение с ТМ.
    В емаг го дават с 2 подаръка (стойка за стена и хдми кабел). Ако изключим подаръците цената на телевизора спада до тази в ТМ но много ме съмнява емаг да ми го дадът без подаръците на по ниска цена.

Бюджета ми беше до към 850лв. Понеже в тези 3 магазина този телевизор надвишава бюджета съм изправен пред 2 варианта.
    Или да дам 930лв за този телевизор и уш "подаръците" който също си заплащаш или за тези пари да търся друг телевизор.

Вашите препоръки са ?
    Моята препоръка... Чакаш 20 процента намаления и взимаш 40ku6472 на 1000 лева... Моя съвет е не си купувай телевизор когато те ограничава бюджет, събери малко и вземи нещо което ще те изкефи а не такова каквото просто ще запълни стената...

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Ограничава ме обстановката и заобикалящата го среда. Не изкарват дълго време в нас. Мога да отделя повече средства но или котката ще го съсипе или аз ще го изпържа като предишния.
    За 1 месец котката съсипа 2 монитора понеже решила че е нейна територия и маркирала екрана... Сега пък аз изпържих EH6030 като дадох на късо в съседния контакт.

Просто вкъщи е опасна зона и не ми се рискува с покупка на по скъп телевизор, затова си възлагам един приемлив бюджет и продължавам на пред.

4. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016

Според мен след казаното не трябва да имаш вече котка :D

5. Тук е от
    Apr 2014

Кастрирай котката и за нея ще е по - добре... но аз така и не получих отговор на моето питане...

6. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016

Цитат Първоначално публикувано от rosenkarlov Виж публикацията
    Кастрирай котката и за нея ще е по - добре... но аз така и не получих отговор на моето питане...
    Телевизора който си посочил е боклук. Не си дал бюджет. Ако искаш хубав телевизор ще трябва да гледаш 3D само на кино. Вариантите алтернатива на телевизора който си харесал преди са: 55ks700*(VA) 55sd850*(VA) 55xd850*(IPS) 55uh850*... (IPS) ако се спреш на Сони вземи кривото с VA матрица. А ако не ти се дават пари ще направиш компромис с картината. В такъв случай вземи един 55w808 едни цаки и ще гледаш 3D.
    Поздрави.
    rosenkarlov одобрява това.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Искам да попитам каква му е разликата с SAMSUNG UE-40JU6400 ?
    Comparaison des produits s
    Ограничава ме обстановката и заобикалящата го среда. Не изкарват дълго време в нас. Мога да отделя повече средства но или котката ще го съсипе или аз ще го изпържа като предишния.
    За 1 месец котката съсипа 2 монитора понеже решила че е нейна територия и маркирала екрана... Сега пък аз изпържих EH6030 като дадох на късо в съседния контакт.
    Телевизорът монтиран на стойка на стената(достатъчно високо да не го стига котката, или не пускаш котката в тази стая) и включи телевизора към един UPS(поддържащ съответната мощност).

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

10. Тук е от
    Apr 2014

Цитат Първоначално публикувано от Сидеров Виж публикацията
    Телевизора който си посочил е боклук. Не си дал бюджет. Ако искаш хубав телевизор ще трябва да гледаш 3D само на кино. Вариантите алтернатива на телевизора който си харесал преди са: 55ks700*(VA) 55sd850*(VA) 55xd850*(IPS) 55uh850*... (IPS) ако се спреш на Сони вземи кривото с VA матрица. А ако не ти се дават пари ще направиш компромис с картината. В такъв случай вземи един 55w808 едни цаки и ще гледаш 3D.
    Поздрави.
    Бюджета е максимум 2000 лв, като задължително да не ги надвишава за да си направя удължената гаранция за 140 лв , от посочените обаче никой не влиза до тази сума и определено мисля да не е LG тъй като сегашното е за трети път на ремонт за едно и също нещо (рестартира се) иначе приемам съвети и за други марки и модели до цена 2000 лв, посочения модел беше компромис с цената. Мисля телевизора да бъде закупен евентуално от технополис.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

rosenkarlov одобрява това.

12. Тук е от
    Apr 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Много благодаря! Като гледам обач САМСУНГ-а го има само в един магазин на технополис, което пак означава че вероятно е останала мостра, но това ще го проверя със сигурност за Филипс, до сега четох само негативни коментари и се бях отказл от тази марка, сега обаче съм изненадан с това предложение. Операционната система, с която работят САМСУНГ - ТИЗЕН, как се държи има ли достатъчно приложения за нея?

13. Тук е от
    Aug 2016

Здравейте, Моля да ми помогнете при избора на телевизор. Ще се ползва за гледане на телевизия, спорт (формула 1 и футбол), филми през HDMI и USB както и за играене на игри от компютър (предимно рейс симулатори). Общо взето от всичко по малко. Не знам какви са предимствата на SMART и 3D технологиите, но мисля, че с тях мога да направя компромис. Бюджет до 1000лв, ще се гледа от около 2 - 3м Ориентирах се към едно ЛГ на промоция в ТМ от днес: LG 43UH6107 - Технoмаркет - онлайн магазин Моля за вашето мнение относно избора ми и ако има по-добра опция, моля да я споделите Благодаря ви много.
    Цитaт Πъpвoнaчaлнo пyблиĸyвaнo oт ріlоt Bиж пyблиĸaциятa kkо100v@
    B M.тpo имaшe пpoмoция нa Ѕоnу 43/50W80. зa oĸoлo 1000лв. Имa нaмaлeния и в TM.
    Блaгoдapя зa oтгoвopa B мeтpo, ĸaтo глeдaм нямa пpoмoции нa coни. Ha вcичĸoтo oтгope, и жeнaтa ми нaмaли бюджeтa нa 850лв Tapгeт лиcтa ce пpoмeни дoбaвям eднo coни : httрѕ://www.tесhnоmаrkеt.bg/tеlеvіzо...сbаер-09142295 Caмcyнг : httрѕ://www.tесhnоmаrkеt.bg/tеlеvіzо...u6400-09141713 Caмcyнг: ЅАМЅUNG UЕ-40КU6072UХХН - Texномapĸeт - oнлaйн мaгaзин Toзи пocлeдния Caмcyнг e нaд 850 лв, нo aĸo e мнoгo дoбъp, щe ce бopя cъc зъби и нoĸти Moля зa вaшeтo мнeниe
    Цитат Първоначално публикувано от novla Виж публикацията
    В Метро на Цариградско шосе снощи 43W808C беше на цена 839 лв. и се съмнявам да е променена.
    Взех Сонито (43w808c - 839лв.)от Метро на Цариградско шосе.
    Телевизора е уникален. Ако някой нещо го интересува, съм на среща

Препоръчвам за хора с бюджет 800 900 дори 1000лв, това е най-доброто.
    Пуснах и клип 4к на този телевизор, въпреки че е FHD, картината по нищо не отстъпва на самсунг 40JU6400

Огромно благодаря специално на novla за насоката, която ми дадохте.
    ronnie72 и kokovox харесват това.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от rosenkarlov Виж публикацията
    Много благодаря! Като гледам обач САМСУНГ-а го има само в един магазин на технополис, което пак означава че вероятно е останала мостра, но това ще го проверя със сигурност за Филипс, до сега четох само негативни коментари и се бях отказл от тази марка, сега обаче съм изненадан с това предложение. Операционната система, с която работят САМСУНГ - ТИЗЕН, как се държи има ли достатъчно приложения за нея?
    При почти всички ТВ операционни системи, приложенията са малко.

LG webOS TV Apps
    ::: LG Smart World :::

Tizen
    http://seller.samsungapps.com/tv/por...2B8AB8.seller1
    TIZEN STORE
    https://www.samsungdforum.com/TizenIntroduction

Firefox
    https://marketplace.firefox.com/
    https://developer.mozilla.org/en-US/...efox_OS_for_TV

Android
    https://play.google.com/store/apps/c...oidtv_apps_all
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-08-16 в 18:20.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Привет! Собственик съм на Panasonic VIERA TX-L42ET60E, но искам да го заменя с малко по-голям размер 50''-55''
    За телевизия ползваме CA модул на близу/мтел (дългосрочно сме обвързвани) гледам доста често и футболни мачове, филми гледаме ежедневно от лаптопа с DLNA сървър (по-лесно и бързо ми е от колкото с флашка или хард диск), 3D е ползвано един-два пъти от както е закупен и въобще не е приоритетно и необходимо, браузър, фейсбук и скайп също не се ползват и не са ми необходими. Наскоро ми подариха и една аудио система и искам и нея да я вържа на новият телевизор с блутут връзка ако е възможно 70W MM-J330 Mini Audio System | Samsung UK
    Попрочетох малко и съм се насочил към SONY KDL-50W805C, KDL-50W807C, KDL-50W809C не разбирам много каква е съществената разликата между трите модела (освен че единият е със сив корпус), по-голямото им братче SONY KDL-55W807C, KDL-55W809C и тук пак не разбирам каква е разликата, последният на който съм се спрял е PANASONIC TX-50CX700E които е 4к макар да разбирам, че не е кой знае колко голямо предимство за картината от колкото Full HD
    Покупката не е крайно наложителна и мога да изчакам малко време и да се надявам да паднат цените или да хвана някоя промоция, но искам да се ориентирам към конкретен модел който да "дебна", отворен съм и за други предложения както и за модели така и за марки, но твърдо не желая да закупувам нищо от марката самсунг (каквото съм имал тяхно както изтече гаранцията хвърля топа все едно е програмирано...)

ПП: Ценовият диапазон в които се целя е 1500-1600 лева
    Този пост е редактиран от Ma3xNeo; 13-08-16 в 20:51.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Разликата между 805,807,808,809 е в цвета на корпуса и маркетинговите херци (въпреки това, всички тези модели са 100Hz).
    При Панасоник си заслужават моделите от DX750 и нагоре

Sony - поддържа
    Bluetooth(NFC)Ver.4.1 HID/HOGP/3DSP/SPP
    Спецификации за W808C / W855C / W857C / W858C / W859C / W805C / W807C / W809C Series | Телевизори | Sony BG

Тоест Sony поддържа следните Bluetooth профили:
    - HID (Human Interface Device Profile)
    - HOGP (HID over GATT Profile)
    - 3DSP (3D Synchronization Profile)
    - SPP (Serial Port Profile)

А слушалките имат следните Bluetooth профили:
    - A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
    - AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile)

Sony ще работи само с HID, HOGP, 3DSP, и SPP Bluetooth профили. Телевизорът няма да работи с A2DP и ​​AVRCP Bluetooth профили.

Panasonic - само мишка и клавиатура
    съвместими с HID (Human Interface Device Profile) клавиатури.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-08-16 в 22:40.
    Ma3xNeo одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Разликата между 805,807,808,809 е в цвета на корпуса и маркетинговите херци (въпреки това, всички тези модели са 100Hz).
    При Панасоник си заслужават моделите от DX750 и нагоре
    Значи правилно съм схванал, че нямат съществена разлика.
    Горе съм забравил да напиша че се целя около 1500-1600 лева

ПП: Ако правилно съм разбрал новите Панасоници не поддържат DTS което си е огромен минус за мен, остава да разбера дали и аудио системата ще се върже през блутут с телевизора които ще избера.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе