Ограничава ме обстановката и заобикалящата го среда. Не изкарват дълго време в нас. Мога да отделя повече средства но или котката ще го съсипе или аз ще го изпържа като предишния.
За 1 месец котката съсипа 2 монитора понеже решила че е нейна територия и маркирала екрана... Сега пък аз изпържих EH6030 като дадох на късо в съседния контакт.
Просто вкъщи е опасна зона и не ми се рискува с покупка на по скъп телевизор, затова си възлагам един приемлив бюджет и продължавам на пред.
Според мен след казаното не трябва да имаш вече котка :D
Кастрирай котката и за нея ще е по - добре... но аз така и не получих отговор на моето питане...
Телевизора който си посочил е боклук. Не си дал бюджет. Ако искаш хубав телевизор ще трябва да гледаш 3D само на кино. Вариантите алтернатива на телевизора който си харесал преди са: 55ks700*(VA) 55sd850*(VA) 55xd850*(IPS) 55uh850*... (IPS) ако се спреш на Сони вземи кривото с VA матрица. А ако не ти се дават пари ще направиш компромис с картината. В такъв случай вземи един 55w808 едни цаки и ще гледаш 3D.
Поздрави.
Comparaison des produits s
Телевизорът монтиран на стойка на стената(достатъчно високо да не го стига котката, или не пускаш котката в тази стая) и включи телевизора към един UPS(поддържащ съответната мощност).
Бюджета е максимум 2000 лв, като задължително да не ги надвишава за да си направя удължената гаранция за 140 лв, от посочените обаче никой не влиза до тази сума и определено мисля да не е LG тъй като сегашното е за трети път на ремонт за едно и също нещо (рестартира се) иначе приемам съвети и за други марки и модели до цена 2000 лв, посочения модел беше компромис с цената. Мисля телевизора да бъде закупен евентуално от технополис.
Много благодаря! Като гледам обач САМСУНГ-а го има само в един магазин на технополис, което пак означава че вероятно е останала мостра, но това ще го проверя със сигурност за Филипс, до сега четох само негативни коментари и се бях отказл от тази марка, сега обаче съм изненадан с това предложение. Операционната система, с която работят САМСУНГ - ТИЗЕН, как се държи има ли достатъчно приложения за нея?
Взех Сонито (43w808c - 839лв.)от Метро на Цариградско шосе.Здравейте, Моля да ми помогнете при избора на телевизор. Ще се ползва за гледане на телевизия, спорт (формула 1 и футбол), филми през HDMI и USB както и за играене на игри от компютър (предимно рейс симулатори). Общо взето от всичко по малко. Не знам какви са предимствата на SMART и 3D технологиите, но мисля, че с тях мога да направя компромис. Бюджет до 1000лв, ще се гледа от около 2 - 3м Ориентирах се към едно ЛГ на промоция в ТМ от днес: LG 43UH6107 - Технoмаркет - онлайн магазин Моля за вашето мнение относно избора ми и ако има по-добра опция, моля да я споделите Благодаря ви много.Цитaт Πъpвoнaчaлнo пyблиĸyвaнo oт ріlоt Bиж пyблиĸaциятa kkо100v@
B M.тpo имaшe пpoмoция нa Ѕоnу 43/50W80. зa oĸoлo 1000лв. Имa нaмaлeния и в TM.Блaгoдapя зa oтгoвopa B мeтpo, ĸaтo глeдaм нямa пpoмoции нa coни. Ha вcичĸoтo oтгope, и жeнaтa ми нaмaли бюджeтa нa 850лв Tapгeт лиcтa ce пpoмeни дoбaвям eднo coни : httрѕ://www.tесhnоmаrkеt.bg/tеlеvіzо...сbаер-09142295 Caмcyнг : httрѕ://www.tесhnоmаrkеt.bg/tеlеvіzо...u6400-09141713 Caмcyнг: ЅАМЅUNG UЕ-40КU6072UХХН - Texномapĸeт - oнлaйн мaгaзин Toзи пocлeдния Caмcyнг e нaд 850 лв, нo aĸo e мнoгo дoбъp, щe ce бopя cъc зъби и нoĸти Moля зa вaшeтo мнeниe
Телевизора е уникален. Ако някой нещо го интересува, съм на среща
Препоръчвам за хора с бюджет 800 900 дори 1000лв, това е най-доброто.
Пуснах и клип 4к на този телевизор, въпреки че е FHD, картината по нищо не отстъпва на самсунг 40JU6400
Огромно благодаря специално на novla за насоката, която ми дадохте.
При почти всички ТВ операционни системи, приложенията са малко.
LG webOS TV Apps
::: LG Smart World :::
Tizen
http://seller.samsungapps.com/tv/por...2B8AB8.seller1
TIZEN STORE
https://www.samsungdforum.com/TizenIntroduction
Firefox
https://marketplace.firefox.com/
https://developer.mozilla.org/en-US/...efox_OS_for_TV
Android
https://play.google.com/store/apps/c...oidtv_apps_all
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-08-16 в 18:20.
Привет! Собственик съм на Panasonic VIERA TX-L42ET60E, но искам да го заменя с малко по-голям размер 50''-55''
За телевизия ползваме CA модул на близу/мтел (дългосрочно сме обвързвани) гледам доста често и футболни мачове, филми гледаме ежедневно от лаптопа с DLNA сървър (по-лесно и бързо ми е от колкото с флашка или хард диск), 3D е ползвано един-два пъти от както е закупен и въобще не е приоритетно и необходимо, браузър, фейсбук и скайп също не се ползват и не са ми необходими. Наскоро ми подариха и една аудио система и искам и нея да я вържа на новият телевизор с блутут връзка ако е възможно 70W MM-J330 Mini Audio System | Samsung UK
Попрочетох малко и съм се насочил към SONY KDL-50W805C, KDL-50W807C, KDL-50W809C не разбирам много каква е съществената разликата между трите модела (освен че единият е със сив корпус), по-голямото им братче SONY KDL-55W807C, KDL-55W809C и тук пак не разбирам каква е разликата, последният на който съм се спрял е PANASONIC TX-50CX700E които е 4к макар да разбирам, че не е кой знае колко голямо предимство за картината от колкото Full HD
Покупката не е крайно наложителна и мога да изчакам малко време и да се надявам да паднат цените или да хвана някоя промоция, но искам да се ориентирам към конкретен модел който да "дебна", отворен съм и за други предложения както и за модели така и за марки, но твърдо не желая да закупувам нищо от марката самсунг (каквото съм имал тяхно както изтече гаранцията хвърля топа все едно е програмирано...)
ПП: Ценовият диапазон в които се целя е 1500-1600 лева
Този пост е редактиран от Ma3xNeo; 13-08-16 в 20:51.
Разликата между 805,807,808,809 е в цвета на корпуса и маркетинговите херци (въпреки това, всички тези модели са 100Hz).
При Панасоник си заслужават моделите от DX750 и нагоре
Sony - поддържа
Bluetooth(NFC)Ver.4.1 HID/HOGP/3DSP/SPP
Спецификации за W808C / W855C / W857C / W858C / W859C / W805C / W807C / W809C Series | Телевизори | Sony BG
Тоест Sony поддържа следните Bluetooth профили:
- HID (Human Interface Device Profile)
- HOGP (HID over GATT Profile)
- 3DSP (3D Synchronization Profile)
- SPP (Serial Port Profile)
А слушалките имат следните Bluetooth профили:
- A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
- AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile)
Sony ще работи само с HID, HOGP, 3DSP, и SPP Bluetooth профили. Телевизорът няма да работи с A2DP и AVRCP Bluetooth профили.
Panasonic - само мишка и клавиатура
съвместими с HID (Human Interface Device Profile) клавиатури.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-08-16 в 22:40.
Значи правилно съм схванал, че нямат съществена разлика.
Горе съм забравил да напиша че се целя около 1500-1600 лева
ПП: Ако правилно съм разбрал новите Панасоници не поддържат DTS което си е огромен минус за мен, остава да разбера дали и аудио системата ще се върже през блутут с телевизора които ще избера.