Има...вечеря в хубав ресторант![]()
Има...вечеря в хубав ресторант![]()
Един и същ модел са, цвета е различен.
Какво мислите за този, не успях да намеря ревю: SAMSUNG UE-50J6100 - Технoмаркет - онлайн магазин
Предполагам е мостра останала, но ако си заслужава. Дали е 100 херца?
50Hz е . Базова 6-та серия. Може и да попаднеш на читава матрица. Огледай го за равномерност на подсветката.
Вече съм горд собственик на Sony KD-55X8505CBAEP. Вярно, засега само на книга, че ще си го получим чак в понеделник. Ще пада голямо разучаване.![]()
И аз като колегата да се похваля, в крайна сметка си взех Sony 50W809CНай-много ми хареса, и нарочно пак пуснах теста с японката и тоя път беше супер, не знам защо преди нещо насичаше, но както и да е, това не е критерий, но да знаят хората. Много е як телевизора, тъкмо сега за финала ще го тествам как е
Ако може дайте някакви настройки за калибриране, не че и така не е добре.
Наздраве и благодаря на всички за помощта
Пробвай тези Sony W800C LED TV Calibration Settings
Здравейте.
Отдавна чета форума и събрах доста полезни информации .Ето че днес дойде време и аз да си направя избор.Останах между 3 модела и ви моля да ми дадете съвет. Най-много ми допадна Phillipsa заради екстрата Ambilight, но чета само негативни отзиви за него.
Ето ги и моделите :
Sony KD49X850BBAE
LG 49UF8507 3D Ultra HD
Phillips 48pus7600
Това Сони не е ли модел 2014г ... ако изобщо това е изписването на модела ?
Не знам, не съм много запознат но Сонито отпада от листата ми заради липсата на 3D. От сутринта насам ровя и май 3D-то на LG e по-добро, но пък Ambilighta все още ме гъделичка. Ще се побъркам
- - - - - - - - - -
А, извинявам се и Сонито е било 3D![]()
Аз пък си взех TX-50DS630E на промоция в момента, благодаря на препоръчалите ми го (hristoslav2 специално)! Като гледам подсветката под ъгъл ме дразни - виждат се тук и там бели петна. Като гледам фронтално почти не се забелязва. Нормално ли е?
Иначе вади страхотна картина, а пък съм много приятно изненадан от звука му.
Гледам, че е и по-широк от останалите, защо ли пък е това?
Този пост е редактиран от bbozhanov; 31-05-16 в 18:57.
Нормално.
Какво имаш в предвид под "по-широк"?
Sony KD-49X850BBAE е модел 2014 и няма операционна система.
Филипса е с Андроид 5,0
4K UHD супер тънък телевизор, работещ под Android™ 48PUS7600/12 | Philips