Ама той е по-скъп.
Ами, то не може всичко да е на една цена...имаш и 5г. гаранция.
49та на самсунг влиза от утре на прпмоция в тм на 2.1
Здравейте.Искам да взема за стаята на детето телевизор и се колебая между LG 32LH6047 и SONY KDL-32WD757SAEP.В момента LG-то е на промоция.Заслужава ли си Sony-то по-високата цена?
Вземи 32k5672, по-добър е и от двата.
Въпреки че бих се доверил на Сони за здравина.
Предполагам говориш за SAMSUNG-UE-32K5672.Би ли дал 2-3 аргумента с какво е по-добър?
За същия говоря. По тънък, не е с IPS матрица и не съм сигурен дали лг то поддържа dts.
В емаг най накрая пуснаха Samsung 40JU6400 (без подаръците) на 850лв. Да го взимам ли или да изчакам черния петък за нещо по добро ?
Чак сега се загледах и видях че на JU6400 а и на това сони пише че нямат Скайп Какво е необходимо за да се сложи Скайп или е невъзможно ? Също ме интересува и дали може да се гледа в youtube ?
Sony ползват платформата на гугъл Андроид което значи, че всички техни приложения ще работят дори на "по-високо ниво". Скайп за телевизори вече няма, въпреки че съм го подарявал на Сони телевизор... Проблема беше с камерата, не намерих такава която да сработи.
С две думи.. Като ос Андроида е по-добър и по-способен а телевизора е един от най-добрите за 2015, няма да съжаляваш.
Нещо май съм останал с грешно впечатление за Смарт телевизорите. Главно исках смарт за да ползвам Skype и youtube. Хайде скаипа ще го прежаля.
По форумите чета че не можело да се гледа онлайн телевизия защото паметта бързо свършвала. С youtube положението същото ли е ? Ако седна да гледам повечко клипове има ли вероятност също да ми изпише че паметта е пълна ?